Cahan Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 EPIC - napisane średnio, ale komedia całkiem niezła. Zdecydowanie nietypowe. EqueTrip - genialny fanfik Psorasa, genialny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Chamska autoreklama: http://mlppolska.pl/watek/7598-opowie%C5%9B%C4%87-o-wieczniewolnym-lesie-poetrycomedyhuman/#entry381064 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sp00n Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Witam, poszukuję dobrego fanfika w tematyce "Biur Adaptacyjnych". Ktoś może polecić jakiegoś wartego uwagi? Poszukuję raczej dłuższych opowiadań i 'raczej' skończonych tasiemców, ale nie pogardze tymi nieskończonymi i zawieszonymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 "Ostatnia rzecz jaką zrobi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 "Świt", "Semper Fidelis", "Not Alone", "The Last Of Us", a z niedokończonych "Projekt Lazarus" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Witam, poszukuję dobrego fanfika w tematyce "Biur Adaptacyjnych". Ktoś może polecić jakiegoś wartego uwagi? Poszukuję raczej dłuższych opowiadań i 'raczej' skończonych tasiemców, ale nie pogardze tymi nieskończonymi i zawieszonymi. Ja też poszukuję. "Ostatnia rzecz jaką zrobi" czytałem. I lepiej by było żeby ficki były po polsku. Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Siwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Proszę o fanfic "My not little pony,,. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Proszę o fanfic "My not little pony,,.Znaczy się z kucami gigantami? O_o 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Znaczy się z kucami gigantami? O_o Z ciekawości sprawdziłem. Jest taka grupa na fimfiction. Spojrzałem, wyszedłem i nie mam zamiaru wracać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 http://collinfatpony.deviantart.com/art/Luna-s-Corpulent-Diplomacy-475251090 Błagam niech ktoś przetłumaczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 To miło, że zgłosiłeś się na ochotnika . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 EqueTrip spełnia wymogi w 100%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Szukam fika o backgroundach (rozdział pierwszy Octavia i Vinyl, drugi Lyra i BonBon) Naprawdę nie pamiętam jak się nazywał :/ Najbardziej charakterystyczne z pierwszego rozdziału było zachowanie Octavii (trochę wredna, leniwa, lubiąca fastfoody ) Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Toź to jest Plasterek Życia pióra Poulsena! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Zatem i ja postanowiłem znaleźć jakiś fanfik. Chcę coś co jest comedy. Gore, może być, clop może być, ship może być. Plastry życia oraz sad pod żadnym pozorem być nie może! Dobrze by było jakby random i fantasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kumaty96 Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 O taaaak wielkie dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Mephisto... Hm, komedia... Czytałżeś Equetripa? Albo Daedry są wśród nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 A może Czas i Harmonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 "Kucyk orła nie pokona" oraz "Creation Isles: Maximal Culture Shock" są chyba najdalsze od zwyczajnego życia. Ten pierwszy polecam ze szczerego serca. Z one-shotów natomiast warto rzucić okiem chociażby na ostatnio opublikowane "Warsztaty Przyjaźni" czy dużo wcześniejszą "Przypowieść o Kicku Paskowanz". Albo na "Górę" Irwina (jest opublikowana w temacie "Kolorowe gadające jarwinkowe formy"). Albo na polskie tłumaczenie Racist Barn... Ogólnie rzecz biorąc w komediach one-shotowych można przebierać jak w ulęgałkach. Dobrej komedii z elementami gore sobie nie przypominam, a clopów zwyczajnie nie czytam, choć ponoć w tej kategorii "Pan Armor" jest niezły. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Cydry ("Butelka" i "Walizka") oraz "Fanfik mający na celu zdenerwowanie Dolara84" tudzież "Królefscy Strasznicy", bo jak się promować, to przez chamską autoreklamę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 poszukuję czegoś o the dazzlings, oraz wszystkiego co jest o lunie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Sorki Nessi, że nie udzielę odpowiedzi, ale sam też mam pytanie. Znalazłby się jakiś cross czy cokolwiek związane z rewolucją francuską? (emerytowi się znowu kuców zachciało...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Nessie: Downfall I love you Princess Luna (autoreklama) Popioły Przymierze (dobrze rozwinięty wątek Luny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Thanks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Sorki Nessi, że nie udzielę odpowiedzi, ale sam też mam pytanie. Znalazłby się jakiś cross czy cokolwiek związane z rewolucją francuską? Najbardziej do tego tematu pasuje "Kanclerz". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się