Jag_a Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Dzięki, już szukam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Szukam naprawdę smutnego Sad, wręcz tragicznie zasmucającego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Szukam naprawdę smutnego Sad, wręcz tragicznie zasmucającego. Bezczelna autoreklama mode on: Five Hundred Little Murders - ponoć nawet Kredke płakał jak czytał White Box I jeszcze perełka, którą niedawno czytałem: Opowieść o Szklanej Kuli - może nie aż tak tragicznie smutne, ale na pewno mocno poruszające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Discordia: Background Pony I love you Princess Luna Downfall Księżniczki Past Sins Koniec Pszczoły autoreklama: Popioły Pielgrzym i Pani 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Będę miała co czytać, choć wiele już mam za sobą. Dziękuję bardzo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 To jeszcze od siebie dodam (bezczelnie autoreklamując): Seria DeadDerpyverse. Jednak z wymienionych powyżej przede wszystkim bierz się za Five Hundred Little Murders. Jest najlepsze z tych kompletnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Szukam ficka z Doctorem Hooves'em w roli głównej. Najlepiej po polsku, ale po angielsku też jakoś zdzierżę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Szukam ficka z Doctorem Hooves'em w roli głównej. Najlepiej po polsku, ale po angielsku też jakoś zdzierżę. Może nie dosłownie w roli głównej, ale w jednej z takowych: Chronomistrzyni Polecam, naprawdę porządny kawał tekstu w fenomenalnym, polskim przekładzie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Siemka!Poszukuję fanfika związanego z Fluttershy i Rainbow Dash, a konkretnie shoppingu. Czytałem go już kiedyś, ale naszła mnie ochota, aby powtórzyć to jeszcze raz. Fabuła kręci się wokół tego, że Fluttershy próbuje ukazać swoje uczucia Rainbow, ale ni jak nie ma pomysłu, jak to zrobić. Pamięta ktoś może tytuł? Shoppingu? Autokorekta nigdy nie śpi. Jednak na temat: Najpewniej chodziło Ci o "Too Shy for a Rainbow" z serii "Silent Ponyville". Inne znane mi shippingi RDxFD to "Fell Into The Right Hooves" i "Chorobliwa dobroć". Jeśli to jednak nie jest ten pierwszy, to być może jeden z tych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Too Shy for a Rainbow. Swoją drogą jest tak nudny, że czytając go od czasu do czasu rzucałem okiem na "Nad Niemnem" w poszukiwaniu jakiejś dobrej powieści sensacyjnej... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 A ja z kolei szukam fanfika z głównym wątkiem shippingu TwaDash. Może być po angielsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 A ja z kolei szukam fanfika z głównym wątkiem shippingu TwaDash. Może być po angielsku http://www.fimfiction.net/story/3391/flying-high-falling-hard Osobiście nie czytałem, ale to chyba najbardziej znany i najpewniej też najdłuższy TwiDash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) Szukam Polskich fanfików z Daring DO . PS: "Daring DO i Pióro Żelaznego Pegaza"-Spidiego już przeczytałem. Edytowano Październik 19, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Szukam Polskich fanfików z Dzielną DO .anfików z Dzielną DODzielną DO Moje oka! Krwawiom! Daring Do dostałą epizodyczną rolę w Przewodniku Stada... I to chyba wszystkie polskie ff o tej postaci. Rozszerz zakres poszukiwań na ff po angielsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) Słabo znam ten język. Więc czytam tylko Polskie fanfiki. A o tym że Daring Do była w "Przewodniku Stada" to wiem ponieważ już parę razy przeczytałem tego ff. Edytowano Październik 19, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Geno/xenocyd raz proszę. Nie TCB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Dzielna Do Jak mi Cthulhu miły, będę karał za używanie tej wersji jej imienia! DARING DO!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Słabo znam ten język A szkoda, warto się go poduczyć, bo i fanfików dużo, i przyda się w życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) OK Niech wam będzie. W każdym bądź razie nie wiecie czy są jakieś Polskie Fanfiki ? Po za tym szukam czegoś kanonicznego z Mane 6. Edytowano Październik 19, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Są jeszcze opowiadania Neona: http://www.fge.com.pl/2013/04/fanfik-opowiadania-z-daring-do.html Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Są jeszcze opowiadania Neona: http://www.fge.com.pl/2013/04/fanfik-opowiadania-z-daring-do.html Pozdrawiam Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 http://www.fimfiction.net/story/3391/flying-high-falling-hard Osobiście nie czytałem, ale to chyba najbardziej znany i najpewniej też najdłuższy TwiDash. Dzięki! http://www.fimfiction.net/story/3391/flying-high-falling-hard Osobiście nie czytałem, ale to chyba najbardziej znany i najpewniej też najdłuższy TwiDash. Już się biorę do czytania ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Czy w ostatnim roku pojawiły się jakieś godne uwagi opowiadania typu TCB? Jestem zainteresowany także opowiadaniami o tagach Slice of Lice, Human, Random i innymi, które się Wam spodobały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Szukam dobrego opowiadania gdzie żołnierze trafiają do Equestrii. Niekoniecznie Polscy, mogą być Amerykanie, Rosjanie, Malezyjczycy. Koniecznie po Polsku. Czytałem już Czterech pancernych i bardzo mi się spodobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 "Srebrenica To Magia", jeśli nie przeszkadza ci, że jest o żołnierzu serbskim. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się