Cipher 618 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ma ktoś może pomysł co mam narysować? (oczywiście chodzi o kuca) Kolorowego kucyka narysowanego ołówkiem. Fluttershy w stylu hardkorowego kuca (czy jak mu tam), ewentualnie kucyki Zombie Link do komentarza
War Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 To nie to samo co pierwsze rozmówki xD W ogóle to które to już są? Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jeśli nie mylę się w wyliczeniach, to to waść jest już V edycja. Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Pamiętam stare rozmówki. SPAM, SPAM I JESZCZE RAZ SPAM XD Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Pamiętam stare rozmówki. SPAM, SPAM I JESZCZE RAZ SPAM XD I niech będzie spam... ale nie taki straszny, nieokiełznany, że się tu nawet nie da wejść, a dziennie przybywa kilkanaście stron :< Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 I niech będzie spam... ale nie taki straszny, nieokiełznany, że się tu nawet nie da wejść, a dziennie przybywa kilkanaście stron :< I dogadać się nie można bo bug co chwila. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 To ja się ten no (bezczelnie) zareklamuje ^^ oto AMV mojej produkcji. Z góry zaznaczam - tak jakość jest poniżej przeciętnej - niestety nie stać mnie na profesjonalne programy i używam WMM... Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Mógłby ktoś podesłać link do przetłumaczonego Silent Ponyville 3? Proszę,Proszę, Proszę, Proszę, Proszę! Link do komentarza
Lemuur Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 https://docs.google.com/document/d/1z4rM0KVUTMoC4j1cCt-2T0pnbbEsp9gU1shoXi3-65k/edit?pli=1 Ale tu się cicho zrobiło... o_O Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Cóz - liczyłem chociaż na komentarze wyśmiania, co jak co ale błaznować umiem, a tu mimo tego straszna posucha.... Link do komentarza
Dybson Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 ...Ale tu się cicho zrobiło... o_O Trochę tak, trzeba podjąć jakiś temat. Cóz - liczyłem chociaż na komentarze wyśmiania' date=' co jak co ale błaznować umiem, a tu mimo tego straszna posucha....[/quote'] Spokojnie jak znajde trochę czasu, to obejrzę i postaram się coś napisać. Jestem trochę zajty teraz. Inni pewnie też, bo święta. Nie każdy w domu Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 https://docs.google.com/document/d/1z4rM0KVUTMoC4j1cCt-2T0pnbbEsp9gU1shoXi3-65k/edit?pli=1 Ale tu się cicho zrobiło... o_O E... Chodziło mi raczej o 3 część, a nie rozdział... Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Hmm... to może coś ja wymyśle. Znalazłam na angielskim forum takie coś "Rainbow Dash will have a boyfrend in third season."-Lauren Faust, zastanawia mnie jedno, czy to jest prawda czy fałsz, inni piszą tak a inni tak. Jakby takie coś było jakbyście to ocenili na czym by polegał taki odcinek.? Link do komentarza
Lemuur Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 A jest SP3 po polsku w ogóle? Chyba nie jeszcze... Nie wiem xD. Jakie jest Wasze ulubione drzewo? Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ulubione? W normalnych okolicznościach powiedział bym dąb - ale mimo wszystko powiem grusz afrykańska z której pozyskuje się mahoń. Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Sam nie wiem... lubię proste drzewa, dające dużo liści, wierzba też ma klimat, a co dopiero taki stary dąb... Link do komentarza
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Drzewa jak drzewa... Choc lubie egzotyczne ^.^ Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Czereśnia. Ku czci tego drzewa i owoców wymyśliłem kiedyś nawet boga Czeremisa Link do komentarza
Therinius Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Lipy są fajne . A tak poza tym fajne amv. Lubie FMA, ale chyba większość scen z brotherhooda było, bo nie kojarzyłem. Jeszcze nie obejrzałem. Muzyka w miare chociaż to nie moje klimaty. A z Lipy się robi taborety i dlatego jest epicka. Macie polecić jakieś przyjemne horrory w klimatach fantasy lub s-f? Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Pograj sobie w Amnezje odechce ci się horrorów xD Ale tak bardziej poważnie - mało ostatnio dobrych horrorow w klimacie Fantasy...a szkoda :( Link do komentarza
Lemuur Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Amnesia <3 lubię. Cóż... Też odpowiem na własne pytanie xD. Moje ulubione drzewo to Fluttershy :3. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dawno tu mnie nie było, czas to więc zmienić . Jeśli chodzi o horrory w takich klimatach, kurde nie znam praktycznie takich, bardzo jest ich malutko :/. Ale ogólnie ze zwykłych horrorów to polecę gry typu: Silent Hill[kto by tego nie znał?], oczywiście polecę też mało znaną grę czyli scp-087 czy jakoś tak to było. A w temacie drzew, hmm nie mam zbytnio ulubionych ale podobają mi się te stare drzewa. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Mmmm, przepyszny czekoladowy misiek. Link do komentarza
Recommended Posts