Dolritto Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Nowy w temacie, nie wiem czy było. 1 mojego pomysłu (na fabrykę memów wbił) -Żywisz do niej uczucie?! -Nie ku*wa, głodzę! I 1 zarąbany; też z fabryki. -Czy ta kobieta zmarła na miejscu? -Nie ku*wa, na wynos! Takie w stylu NK. Już lubię ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 (edytowany) Bogaty prawnik z renomowanej kancelarii zaparkowal swojego nowiutkiego mercedesa przed głównym wejściem biurowca. Kiedy wysiadał z niego, szykując się do zademonstrowania swojego cacka kolegom z pracy, tuż obok przejechała nagle wielka ciężarówka urywając całe drzwi... Mecenas błyskawicznie wyciągnął komórkę wzywając policję, a kiedy po chwili zajechał radiowóz, zaczął natychmiast opisywać policjantowi swoją szkodę:- Czy pan wie, jaką poniosłem stratę?! Mój nowy samochód, dopiero co kupiony, został całkowicie zniszczony. Nigdy już nie będzie taki sam! Nieważne, ile roboty i pieniędzy pochłonie naprawa, nie będzie już nigdy pełnowartościowy...Kiedy na chwilę przerwał, policjant wtrącił się:- Wy, prawnicy, to jednak jesteście materialistami.- Dlaczego pan tak uważa?- Dlaczego? Przecież razem z drzwiami urwało panu też całe lewe ramię!- Jezu Chryste, mój Rolex!!! Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez Reedman_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Co mówi ksiądz po ślubie informatyka? - Pobieranie zakończone! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Ginekolog postanowił zapisać się na kurs mechaniki. Po kursie czekał go egzamin końcowy: rozmontować, a następnie złożyć silnik samochodowy. Ginekolog wykonał zadanie jak najlepiej potrafił. W dniu ogłoszenia wyników okazuje się, że otrzymał 30 punktów na 20 możliwych. Zdziwiony poszedł do egzaminatora i pyta dlaczego ma więcej punktów niż można. - 10 punktów dostał pan za bardzo sprawne rozmontowanie silnika - mówi wykładowca. - Następne 10 za idealne zmontowanie go z powrotem, a te dodatkowe 10 punków za to, że złożył go pan przez rurę wydechową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 To ja też dam coś od siebie. 2 blondynki czekają na przystanku. Jedna na 1, a druga na 2. Nagle przyjeżdża 12 i jedna blondynka mówi - Patrz, 12! Pojedziemy razem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jak utopić blondynkę? Wystarczy przykleić lusterko do dna basenu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Leci okręt podwodny nad pustynią a zaczarowany ołuwek krzyczy: dajcie mi sanki bo nie umiem czytać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Jak się nazywa nieoczekiwana ciąża? - KinderNiespodzianka. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Jak zwie się najsprawiedliwsza bakteria świata? Salomonella. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Mój autorski: Jakiej muzyki słuchają Koreańczycy z północy? PAŃSTWOWEJ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Pyta się komar komara: - Jak Ci idzie nauka latania? - Dobrze. Jak mnie ludzie widzą, to klaszczą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Żona schyla się do lodówki po mrożonego kurczaka i w tym samym momencie czuje, jak mąż próbuje "wziąć ją od tyłu". Odwraca się oburzona i tłucze go mrożonym kurczakiem po głowie. Ten skonfundowany pyta: - Kochanie, czy ty już nie lubisz "szybkich numerków" przy lodówce? - Lubię - odpowiada żona - ale dlaczego w Tesco? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Gdzie występują Żubry? W lodówce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Przychodzi facet do lekarza a tam schody na klacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Przychodzi baba do lekarza z pługiem na plecach a lekarz: - o rzesz ty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Co wspólnego mają ze sobą ginekolog i dostawca pizzy? Obaj mogą co najwyżej powąchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Dlaczego ściany nie toczą ze sobą wojny? Bo między nimi jest pokój. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Jak się nazywa 7 Zbóż dla kobiet - Niemen !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angen Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Co mówi angielski rolnik, kiedy zgubi swój ciągnik? - Gdzie jest mój ciągnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Co się dzieje kiedy w nocy twój telewizor zaczyna latać? - Czarnoskóry go kradnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Jasiu biegnie szybko do rodziców i krzyczy: - Mamo, tato dziadek się powiesił na strychu! Rodzice szybko biegną na strych ale nikogo nie ujrzeli. Na to Jasiu: -Hahaha! Ale Was nabrałem! Dziadek się powiesił w piwnicy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Przychodzi Twilght do Luny i się pyta: -CELESTIA JEST THE BEST! -Eeeee...MOŻE I TAK ALE TY NIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ile liter zna FlashPlayer? Od Adobe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Przychodzi Jaś cały w bąblach. - Jaśiu co ci się stało. Pyta sie mama, a Jaś odpowiada: - Komary mnie w nocy bzykały. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez krystipon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Podpływa płotka do rekina i się pyta: -Dlaczego płotki tak krótko...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się