~Tamara~ Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Przychodzi Pinkie do lekarza,a lekarz też Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Dlaczego blondynka złamała nogę grabiąc liście? - Bo spadła z drzewa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Jakie jest ulubione drzewo mangowców? Mangolia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Jakie jest ulubione drzewo mangowców? Mangolia. A nie pisze się Magnolia ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Dlaczego ściany nie toczą ze sobą wojny ? Bo między nimi jest pokój Jak nazywa się duża osa ? Bigos xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 A nie pisze się Magnolia ? Tak, tak się pisze. ale dla żartu jest mangolia... Oprócz tego to z pokojem już było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Jaki jest ulubiony kolor Magenty Marvelous ? ... Magenta ! Hahahaahhahahahahahahahahahaha !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Jak nazywa się ser od ducha? - Serduszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Przychodzi żaba do lekarza i mówi: -Coś mnie j*b*e w stawie Moje autorstwa: -Mam dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą. Od której zacząć? -Od złej. -Nie mam dobrych wieści. Biegną dwa króliki. Jeden jest szary a drugi też niebieski. Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Sakitta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Dlaczego kura przeszła przez jezdnie? Bo może Edytowano Sierpień 10, 2013 przez SolarIsEpic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Wchodzi kogut do łazienki a tam wszystkie kurki zakręcone ~! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wchodzi baba do windy, a tam schody i krzyczy dajcie mi sanki bo nie umiem pływać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Żart muzyczny mojego autorstwa. - Co by było, gdyby zamiast Rogera Watersa śpiewał Axl Rose? - Byłby Floyd Rose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Kolejne z Adobe Ile może trwać aktualizacja FlashPlayer? (A)dobe. I jeszcze dwa: Co robi Polski kibic, gdy Polska zdobędzie mistrzostwo świata? Wyłącza konsolę. Co to jest? Jest niebieskie i pachnie jak zielona farba. Niebieska farba. Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dlaczego na Ukrainie jest tyle prostytutek? Bo co druga jest Tania x'D Ile jest potrzeba blondynek aby wymienić żarówkę? Trzy -jedna kombinuje krzesła -druga żarówkę -a trzecia faceta Co to jest: Najpierw jest czerwone,potem zielone,potem granatowe,potem czarne,potem białe,potem różowe,znowu czarne,niebieskie,szare,pomarańczowe a na końcu żółte? . . . Też nie wiem ale zaczepiście zmienia kolory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Co to jest: jest dużę niebieskie i je gwoździe? Duży niebieski gwoździojat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Mój autorski (ciekawe czy tylko mnie śmieszy...) Czemu w Pokemonach większość osób wybiera Charmander'a na starcie? Bo po ewolucji zamienia się w Czar Miliona! (Charmeleon'a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (Suchar który tylko ja rozumiem) Co robi Taras na balkonie? Pieczarkową! I teraz BEST SUCHAR EVER Idzie baba do lekarza,a lekarz to baba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Suchary aż mi pranie wyschło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 http://derpy.me/l212z Dobre te suchary... Dlaczego mag nie boi się bagien? Bo moczary. Jan nazywa się żona kucharza po siedmiu rozwodach? Usmażona. Co robi Jezus na rondzie? Nawraca. Jak nazywa się ulubiona ryba szpiega? Śledź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Małgosia jedzie na rowerze, jasiu też lubi pączki _-------------------,,,,------------------ Rzecz ktorej chcemy uniknąć ... JustinBieber 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Rzecz ktorej chcemy uniknąć ... JustinBieber Rzecz, której unika J.B. - psychofanki (kto widział Uwagę na jego temat, wie o co chodzi). OK, klasyka sucharów. Kto nie zna,,, e tam. Każdy zna, ale i tak napiszę. 1. Powiesił facet oczy na drzewie i krzyknął "oczywiście!" 2. Rzecz się dzieje w warsztacie samochodowym -Coś mi tam kapie od spodu, o takie czarne. -Olej -Jak pan tak mówisz to oleję - i odjechał. 3. Powiesił facet rzeczy na drzewie i powiedział... a wcale, że nie rzeczywiście - nic nie powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 -Puk, puk -Kto tam? - Szynka Wrocławska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Teraz parę ode mnie. Mojego autorstwa: Dlaczego ślimak jak się urodzi to idzie na cmentarz? Bo do żłobka by nie zdążył. Inne: -Ile kosztuje jedna jagoda? -Może ją sobie pan wziąć za darmo. -To poproszę wszystkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Siedzi dziadek na ławce, a babcia też ma klapki. Jaki z tego morał? Po co ci lodówka (Nie Octavia jak coś), jak nie jeździsz rowerem po balkonie. Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się