stico Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 8/10, cały album jest świetny. Od A7x lubię najbardziej te progresywne kawałki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 9/10, nutka Nightwisha, więc dodaję do Listy ^^ Kolejna piosenka Avenged Sevenfold, "Danger Line" z albumu Nightmare. Link: https://www.youtube.com/watch?v=R0nxBzdTahw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 7,5/10 http://www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 10/10, epickie. Mimo, że Metallica nie należy do moich ulubionych zespołów to lubię parę ich piosenek( np.Enter Sandman, The Unforgiven, Master of Puppets) Znów A7X!~Tym razem Critical Acclaim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Daję 7/10. Nie żebym coś miał do A7X ale zmień płytę Ciekawe co powiecie na propozycję z Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Piękny klimat.. Genialny wstęp, naprawdę szkoda że dopiero teraz odkryłem daną perełkę. Kolejny zespół leci na listę do przesłuchania w takim razie. Wokalista ma bardzo przyjemny głos, ładny riff i ogólnie wszystko na plus jak dla mnie. Bez zastanowienia daję 10/10. Panie i Panowie.. Cradle of Filth: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Instrumentalnie bardzo fajnie, ale wszystko mi psuje ten taki hm... piskliwo-krzyczący wokal. Reszta, w tym i drugi wokal jest spoko, w ogólnym rozrachunku wyjdzie 7 z małym minusem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 9/10 Drowning Pool - Bodies Possessed - Seven Churches(Full Album) - oceńcie cały oceńcie utwór i album. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Ocenie tylko utwór(muhahahahha:molestia:) 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Ogólnie zabawne ^^ Początek 8/10 a potem słabe 5/10 Myślę że 6,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Kapela z mojej listy "naj...". Solidny kawał dobrego brzmienia - 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wstęp dość zachęcający, ale potem nic szczególnego... no, może poza sporadycznym refrenem ^^ 6.9/10 A teraz wrzucimy trochę pogodnego heavy metalu zza wschodniej granicy... Ария - Свобода! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Coś całkowicie innego od tego, czego się spodziewałem. Po okładce oczekiwałem jakiegoś ciężkiego, rytmicznego kawałka, a tu już dźwięk werbla mnie zaskoczył... pozytywnie oczywiście. Bardzo ciekawa aranżacja i wykonanie. Nie słucham na co dzień rosyjskiej muzyki, nie jestem przyzwyczajony do języka, na początku wokal wydawał mi się w ogóle nie na miejscu, ale pod koniec już wszystko ładnie grało. Końcówka mogla by być inna. 7/10, może jak będę miał chwilę przesłucham dyskografii zespołu, lobię takie klimaty. Wg. mnie zespól z jednym z najciekawszych podejść do muzyki metalowej: Zwłaszcza, ze to jeden z nielicznych otworów, gdzie Smith jest na wokalu. Tak bardzo się zmienić na przestrzeni lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 takie sobie 5/10 http://www.youtube.com/watch?v=_QS8DeSlzq0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Sorki, ale nie mój klimat zbytnio . Nie powiem, gra jest jak najbardziej w porządku i w sumie przeszła już do historii, jednak ten utwór mi się nie podoba. Jedynie dam 5/10. Początek jest mylący trochę, ale warto posłuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Takie sobie 4/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Przyznam się bez bicia że ja nie umiem komentować piosenek tylko je oceniać 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Piosenka całkowicie się mi nie spodobała. Jak dla mnie nadaje się tylko do: gry z której pochodzi i do gier o podobnej rozgrywce. Tylko tam coś wnosi. 2/10.(byłoby fajne na tło albo krótki wstęp do porządnej gitary). Coś polskiego, co się wcześniej nie pojawiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 5/10 Muzyka jako taka całkiem niezła ale odstrasza mnie ten wokal ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 W niektórych tekstach przypomina DMC 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Całkiem fajnie to brzmi. Wielkim fanem gry nie jestem, ale muzyka jest świetna tutaj. Jednak brakowało czegoś momentami, dlatego 6,5/10. https://www.youtube.com/watch?v=jJpsvWqq_Bc Japonia tym razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Lekkie, przyjemne i... takie sobie... na początku x] potem trochę rocka, później znów chill-out, rock i metal... i w tym momencie orientuje się, że znam ten zespół, ten który łączy ultralekkie słodkie nuty z mocnymi akcentami bez ładu i składu, tak, to stare dobre MtH! ^^ A ten utwór otrzymuje ode mnie mocną 7.0/10 A teraz wrzucę coś, czego ostatnio słucham bez przerwy, prosto z Finlandii zespół, który po szwedzku śpiewa!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 WTH? What The Hell? 3/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Co za dużo to nie zdrowo, wybacz istnieją lepsze gry to raz. Po drugie jest wiele lepszej muzyki z tych klimatów. Daję 4/10. Tym razem cover, cover świetnej i stare piosenki zespołu Metallica. Wolicie oryginał czy wersję Ensiferum? Miłego słuchania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 2/10 nie lubię metalu tylko rock :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się