Varthy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Jestem trochę zdziwiony, że test stwierdził we mnie najwięcej cech AJ. Fajnie, że Pinkie i Rarity są zrównoważone, jeszcze Twi mogłoby być trochę więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tak jak się spodziewałam. Fluttershy, potem Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NTQ1N3w1ODEyMTA dominują Rarity, Rainbow i Twilight, jak widać, w sumie nie jestem specjalnie zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 teraz mi wychodzi RD, lecz nie liczy się, bo nie ma Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Hmm, na wykresie wyraźnie zaznaczają się Twilight i Applejack. Jestem trochę zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 http://puu.sh/1Np4c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Okej, zrobiłam ten test jeszcze raz. Powiem, że nie spodziewałam się być AJ i RD w tak dużym procencie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Powiem szczerze, nie spodziewałam się tak dużej dominacji Pinkacza, gdyż jestem raczej osobą cichą i niechętną nowym znajomością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlik Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 W sumie Twilight się spodziewałem, za to myślałem, że będzie więcej Applejack i mniej Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmo Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NTk0N3w1OTYyMTc Jestem lekko zdziwiony że tak dużo Twilight a zero Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'jall Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 W tej chwili test nie działa z jakiś przyczyn, ale znalazłem i zrobiłem już go nieco wcześniej i taki mi oto wynik wyszedł. --- --- If there's one thing you know you are, it's #1! You tend to be competitive by nature and love to show off your talents at every available moment, but that's often because you've put in a lot of practice to perfect your techniques and want to take pride in your effort. Because of this, you sometimes get a little too proud, fearing competing if you don't feel you can win and getting hotheaded if someone questions your capabilities. You hate losing. Even though you may be a bit self-centered, you still care deeply for your friends and would stand up for them no matter what. You're deeply loyal to them, even if you may not always show it. Just because they're not as talented as you doesn't mean they're worthless, because you love them for who they are, although you may still joke around and give them a hard time — really, who doesn't like a laugh? You're incredibly brave and will be the first one to volunteer to venture off into the unknown or stand up against an enemy, perhaps letting your impulses get a hold of you before a rational plan is actually thought of. While a lot of ponies may care how they look or concern themselves over what they're doing, you always want to present yourself in the coolest way possible. Whatever someone else is, your goal is to be 20% cooler. Fashion and style are a waste of time to you, because you know that's not what determines how cool a pony is. And if you think dying your hair all of the colors of the rainbow will make you 20% cooler, hey, guess what, because you don't care about appearances, it does. W sumie to nie dziwi mnie on. No, może ten wpływ Rarity jest nieco zaskakujący, bo to nieco niedorzeczne, ale cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Hmm... Pinkie? Nie spodziewałem się, ale może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 http://i.imgur.com/Bo5hq9o.jpg Tak bardzo spoko, że jestem bardziej Rarity [jedną z dwóch z moich znienawidzonych kuców z mane6] niż Dash [moją faworytką]... ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Ja powiem że ja byłem (robiłem go wcześniej) Jestem w 100% Rainbow Dash, 100% Pinki Pie i 60% Twi oraz 90% Applejack. A reszta to po 54%. Jak pamiętam. Ale nie chce mi się go robić znowu (za dużo czytania i myślenia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Ciekawie, no tego się raczej nie spodziewałam, ale wynika, że w największym stopniu jestem Pinkie Pie. Spoko~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Tak Pinkie Pie jestem z siebie dumny, właściwie są poukładane prawie jak mój ranking mane 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepaxor Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Spodziewałem się takiego wyniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Czy jest jakiś link, który działa bo nie chcę się przekopywać przez te kilkadziesiąt stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RashackPL Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Ciesze się , szczerze mówiąc wiedziałem że wyjdzie mi Rainbow Dash patrząc po odpowiedziach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 W sumie zawsze wiedziałam, że jestem mieszanką głównie Pinkie i Drżypłoszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reiko Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDc3OXw2MDU2NzI Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumisio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Ja i bez testów wiem że sporo mam cech z Fluttershy więc moim ulubionym kucykiem jest Flutter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Spodziewałem się bardziej Fluttershy ale RD jest OK Utożsamiam się z obiema postaciami (naprawdę nikt tego nie zauważył). Dziwi mnie natomiast tak dużo Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts