Spoiler Cat Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Tak. Kolejny klon Systemowej zabawy z szukaniem zwierzaka. Zasady chyba są jasne. Jeżeli ktoś nie zna: Wskazujecie nick użytkownika, który ma dostać daną pracę, wypadałoby też podać jakiś sensowny argument. Posty typu "warmen, bo ja" będą traktowane jako spam. Możemy zaczynać więc... Pewnego pięknego dnia śniło Ci się, że Ty i inni z tegoż froum zostali kucykami i trafili do prawie pustego zamku w Canterlocie. Jedynymi kucami jakie zostały w opuszczonym monumencie są Celestia (rozdzielająca prace tym, którzy zostali) i Luna (próbująca dociec co się stało). Niestety Księżniczka Dnia nas nie zna i musimy jej pomóc. Pierwszym z zajęć do przydzielenia jest powiązane z zamkową kuchnią, chodzi o szefa kuchni. Kogo możecie polecić na to jakże odpowiedzialne stanowisko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Domine, który dogłębnie zapoznał się z tematem kuchni dzięki swoim kulinarnym wyprawom wraz z Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Najpierw myślałem, że Ci się działy pomyliły... xD No nie znam nikogo kto by się tu znał na gotowaniu, więc mamy avatara Pinkie, która na gotowaniu się zna dobrze. Domine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Domine, bo, jak to wyżej wspomniano, założył najs temat z gotowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 System jest przecież kucharzem, z pewnością wolałby pracować dla Księżniczek, gdyby miał wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Jak dla mnie to Domine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No to ja już nie wiem . Wprowadziliście mnie w niepowstrzymany szał i napisałem Domine .. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Zatem Domine zostaje królewskim szefem kuchni. *Celestia odsyła Domine do kuchni wręczając mu komplet noży i śliczny fatruszek* Co musimy jeszcze obstawić... Kucharzy pomocników. *Celestia zwróciła się ku tłumowi dziwnych kucyków, mówiąc podniesionym głosem* Kto z Was potrafi gotować i potrafi pracować w zespole? Potrzeba nam jeszcze 4 kucharzy! Tak tu podajecie aż 4 nicki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Pam pa ram pam. 4 nicki? Trochę dużo. To jadę fanami Celestii (prócz tego największego ) Hedzio, Hory, Warmen, ChumPony. Enough! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 czterech pomocników... - delfinek keola, bo zna się na rybach - ever3tree, bo zna się na roślinach - kochamchemie, bo wie, jakie chemikalia najlepiej pasują do potraw - nie wiem, może tarreth... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Izy wygrałeś internet i "wygrywasz" tę rundę. Tak jak powiedziałeś do kuchni idą Keola, Ever3tree, Chemik i Tarreth. Dostałem właśnie polecenie, aby poszukać ludzi do pomocy przy dochodzeniu. Luna jest bystra, jednak pomoc każdemu się przyda. Jest tu ktoś kto zajmuje się takimi zadaniami? jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Myślę że idealny będzie Posealor, bo bierze udział w zabawie Pomóż Derpy rozdać listy i zawsze się mu udaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Moim zdaniem przydałby się do tej roli Future Pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 W tej sytuacji głosuję na posealora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja bym był za Lemuurem (jeśli mogę się tu udzielać ), bo skoro prowadzi zabawę, w której wciela się w Pinkamenę, to świetnie musi się znać na umyśle przestępcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Ja za Posealor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ja bym był za Lemuurem (jeśli mogę się tu udzielać ), bo skoro prowadzi zabawę, w której wciela się w Pinkamenę, to świetnie musi się znać na umyśle przestępcy jestem za! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Hm...Szczerze powiedziawszy uważam, że Bellamina Quartcente idealnie nada się do tej roboty. Jest świetnym detektywem i bardzo łatwo potrafi doszukać się prawdy. Może Ci, którzy zostali tu powyżej wymienieni też się nadają do pomocy, ale jak widzicie, Bellamina, podobnie jak Lemuur, też powinna się znać na umyśle przestępcy. Skoro jest avatarem Pinkameny to świadczy tylko o tym, że naprawdę się zna na tej roli. Także jest regentem Celestii zarazem, więc z pewnością służy pomocą jako "wierna uczennica" księżniczki. Głosuję na Bellaminę Quartcente. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ja również oddam swój głos, o ile mogę na Bellaminę Quartcente. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Hm...Kapi jest świetnym "przewodnikiem". Łatwo wprowadził mnie w sesję i nie musiałam czytać tych wszystkich postów. Poza tym świetnie prowadzi fabułę. To w sumie też jest prowadzenie xD. Uważam, że ktoś, kto potrafi doradzić i odpowiedzieć na najbardziej skomplikowane pytanie odnośnie np. sesji RPG, to oznacza, że równie dobrze, świetnie oprowadzałby gości po zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ja sądzę, że dobrym przewodnikiem po zamku byłby Ihnes, albowiem wita wszystkich nowych na forum i myślę, że doskonale poprowadziłby każdego po zamku i do tego rymując xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Hmmm... Trudna decyzja... Może Dolar84? Bo jak mało kto rozsyła informacje o aktualnościach w dziale opowiadań, albo któryś z WA, którzy na bieżąco informują nas o "nowościach" na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 To może Tarreth, jako największy jej fan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Tarreth. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nicolas Dominique! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts