Arjen Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Dialog z Luną Księżniczka Luna nie należy do postaci, które wyróżniają się stoickim spokojem. Spontaniczna władczyni, która nie boi się ukazywać swoich uczuć i emocji, łatwo wpada w gniew jak i popada w zachwyt. Daje to okazje do ciekawych dialogów. Nie jest to ktoś, przy kim będziecie się nudzić. O co chodzi? Będę wrzucał krótkie komiksy z pustymi dymkami. Zadaniem userów będzie wypełnienie ich. ~ Spokojnie, nie trzeba otwierać programów graficznych. ~ Nie musicie. Wystarczy, że dialog rozpiszecie w poście. Ważne, by został spisany czytelnie, a więc z zaznaczeniem kto co mówi. Np. Lunę możemy oznaczyć prostym "L". Można napisać kim są osoby trzecie, ale nie trzeba. Najlepsze dialogi wrzucę do obrazka, może powstanie coś zabawnego Małe info - Staramy się nie używać słów powszechnie uważane za brzydkie - Wszelkie objawy trollowania będą karane - To nie ma być filozoficzna dysputa o sensie istnienia, piszemy w miarę zwięźle - Teksty mogą dotyczyć użytkowników forum, byleby nie były obraźliwe Pierwszy obrazek do wypełnienia! Przykład: Luna: Na kogo głosowałeś? Xyz: na Tuska *Widoczna reakcja* ~ Tematu narazie nie przenoszę do działu z zabawami, żeby lepiej się rozkręcił ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Moja wizja: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Co sądzisz o syrenkach? OIII (osoba trzecia): Na patelnię z nimi! L: "widoczna reakcja" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Jak myślisz, kto jest najstraszniejszy w tym roku, ja czy moja siostra? O3: Celestia, oczywiście! L: *widoczna reakcja* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Dlaczego nie chcesz ze mną zagrać? O3: Bo zawsze kiedy przegrywasz wyżywasz się na mnie L: *widoczna reakcja* NIKT NIE BĘDZIE ODMAWIAŁ KSIĘŻNICZCE LUNIE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Chciałam Ci coś wyznać... Zawsze mi się podobałeś... O3: Spadaj mała, nie jesteś nawet ładna L: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: To... gdzie są moje cukierki? S: Na księżycu! L: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L. CO masz mi do powiedzenie Blueblood ? O3: Czy wyjdziesz za mnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Kim jestem? O3: NightmareNoon? L: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Kiedy nowy sezon? Osoba trzecia: Hasbro nigdy go nie wyemituje. *widoczna reakcja* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Prawy czy lewy Twix? O3: Prawy *widoczna reakcja* Słabe ale dziś po prostu weny nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Zatańczymy? O3: Może być moonwalk? *reakcja Luny* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L:Lubisz noc? O3:Wolę dzień L:*Widoczna reakcja* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Luna:Zabawisz się ze mną? ogier: spadłaś z księżyca? Luna: Huzza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Luna: Zrobisz kolejne grafiki mi poświęcone? Key: ...emm... a może być na księżycu? Luna: *"Nie!" połączone z widoczną reakcją* (tak jestem uzależniony od grafiki, przyznaje się...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoannaDeluga Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Moja wizja: L:Nie odzywaj się tak do mnie...Jestem księżniczką! O3: Nie wydaje mi się.. *Jakiś tam czar* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L: Dasz Lay'sa? O3: Przecież nie mam! (słychać chrupanie) Widoczna reakcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 LUNA- Co robiłaś wczoraj wieczorem Celestio? Celestia- Byłamm e... na pizzy! Tak na Pizzy LUNA- nie kłam! (widoczna reakcja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ.crazy Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 L:No daj jedną mafinke nie odbije mi proszeee!!! O2: No dobra masz L: luna mówi pod nosem (zniszcze was wszystkich hahahahahahahaahahahah!!! ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Na specjalna prośbę Arjena: Luna: Tak, człowieku? Obrazek 2. Uwielbiam Cię! Celestia jest taka głu... Obrazek 3. ZZZZZZAAAAAAAAAP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L: Chudnę o oczach! O3: Szkoda że nie w biodrach. *Widoczna reakcja* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadenza Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L : Czy uważasz mnie za fajną? O2 : Celestia jest fajniejsza. *widoczna reakcja* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGofer Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 kiedy następny komiks bo już to się robi nudne -,- Skoro nudne, to nie odwiedzaj tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts