MusicFly Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Witaj Księżniczko Celestio. Mam do ciebie pytanie: Skąd się biorą alicorny? Tzn. czy wszystkie alicorny rodzą się takie? Czy może zmieniają się tak jak Twilight? (to jest jedno pytanie) pozdrawiam i czekam na odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Księżniczko, mam tylko jedno pytanie. Jak ciężko trzeba pracować, co trzeba zrobić by móc służyć u Twego boku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedi Dash Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Droga Księżniczko Celestio ;D! 1. Czy znajdziesz zaklęcie aby przeteleportować mnie do waszego świata tutaj na Ziemi jest tak nudno... 2.Czy w waszym świecie widzicie siebie nawzajem jako animowanych jak w bajce czy tak jak w naszym świecie? 3.Dlaczego u ogierów widać kopyta a u klaczy są one tego samego koloru co nogi? ;D 4.Czemu twój róg jest dłuższy od np. Luny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Witaj Księżniczko Celestio! Co myślisz o tej piosence? Według Ciebie jest ona wesoła ,czy jednak jest to smutne/złe ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Droga Księżniczko Celestio! Co sądzisz o Trixie? Gdzie teraz jest Discord? Jaka jest twoja pasja(oprócz przywoływania słońca) Jeśli pytanie się powtórzyło, to przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Witaj księżniczko 1)Co potrzeba zrobić aby stać się twoim uczniem. 2)Jak często pozwalasz sobie na żarty,typu ten z herbata na przyjęciu w ponyville. 3)Co sądzisz o fanficu "Rainbow Factory",bo ja to mam dreszcze do dziś mimo iż jestem pełnoletni. 4)Co sądzisz o tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 ech nigdy więcej do canterlotu na piechote! jako że tu dotarłem kilka pytań 1 pewnie znasz królową podmieńców? jeśli tak to powiedz dlaczego chce się ciebie pozbyć? 2 jak sądzisz czy kidykolwiek mogłybyście się pogodzić? (jeśli nie) 3 dlaczego? 4 piszesz biografie? jeśli tak to gdzie? (i troche inne) 5 gdzie najbliższy hotel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Droga Księżniczko Celestio jak nazywa się waluta w Equestrii? Ma jakąś nazwę, czy są to po prostu "monety"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Droga Księżniczko Celestio 1. Jak układają się wasze relacje z Luną? 2. Który Klejnot Harmonii jest według ciebie najlepszy (oprócz Klejnotu Magii) 3. Jakie jest twoje ulubione danie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Czy moge zostać Alicornem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Droga księżniczko Celestio! Jakie jest Twoje marzenie? Do czego tak naprawdę dążysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Czy ciebie też otaczają osoby o niskim ilorazie inteligencji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Droga Księżniczko Celestio co sądzisz o swoich przydomkach wymyślonych przez bronych jak: 1.Trollestia:trollface: 2.Tortlestia (raczej rzatkie ale mi się obiło o uszy) 3.I ten którego nie lubie wypowiadać głośno no wiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Witaj księżniczko celestio! 2. Co sądzisz o Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poret50 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Bądź pochwalona Księżniczko! Mam małe pytanko. Czy chciałabyś być matką? Czy nie brakowało ci nigdy tego, że przybiega do ciebie rano mały źrebak i budzi cię buziakiem w policzek? Czy nie brakowało ci nigdy słów "Kocham cię mamusiu!"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Eragon333 sie pyta: *Czemu masz tak dlugie wolsy nie obetniesz je sobie? Po co ci one? *zawsze wlosy zaslaniaja ci jedno oko. Po prostu wlosy go zaslaniaja czy specjalnie zaslaniasz oko? Jesli tak to czemu. *Lubisz pic wino lub piwo? Nie koniecznie z duza iloscia alkocholu. *Zdarzalo ci sie napic wodki? Jesli tak to czy ci sie podobala? *Czemu normalnie masz korone taka jak ma ksiezniczka w naszym swiecie a gdy koronowalas Twilight mialas korone jak krol w naszym swiecie. Czemu? *Czy twoj ojcec nazywa sie Sagitarius? *Czy twoj ojciec stworzyl Diskorda? *Czy twoja matka ma na imie Elvin? *Czy masz siostre lub brata? powinnas miec siostre o imieniu Applejam. Ku chwale imp... znaczy krolestwu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Celestio ukochana władczyni Equestrii 1Kochasz Lune 2 Czy Ty wysłałaś Nightmare Moon na księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 [justify]Droga Księżniczko Celestio!!![/justify] Bardzo chciałabym zadać Ci parę pytań: 1. Opowiesz mi nieco więcej o swoich rodzicach? Wiesz, ich historia, wygląd, cechy charakteru itd. 2. Jakim sposobem zostałaś księżniczką? Czy to tradycyjne przekazanie tronu, czy może coś innego? 3. Czy Księżniczka Luna nie darzyła Cię zbyt wielką sympatią, kiedy byłyście małymi klaczkami? 4. Wiesz może, kto stworzył bądź wymyślił Elementy Harmonii? Może Ty? Jeżeli takie pytania były już zadawane, to bardzo przepraszam. Nie mam siły, by je wszystkie oglądać. Z góry Ci dziękuję, Księżniczko. ~Melody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie1 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wasza Wysokość Księżniczko Celestio: Mam kilka pytań: 1. Czy umiesz zmieniać kucyki w ludzi a ludzi w kucyki? 2. Czy w Equestrii jest zaćmienie słońca jeśli tak to czy wpływa na ciebie? 3. Lubisz placki ???? Twoja:Dashie1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 ja mam pytania odnośnie genetyki 1 . Jak to się dzieje że przez mieszanki genetyczne nie rodzą się alikorny ? 2 . Na jakiej zasadzie alleli jest definiowany rodzaj kucyka ? Zastanawiam się dwa tygodnie nie mogę do tego dojść . Odpowiesz na te pytania księżniczko ? Z góry diękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skystar Night Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Księżniczko Celestio. Twilight to twoja pierwsza i jedyna uczennica,czy może miałaś ich więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Witaj księżniczko, mam do ciebie kilka pytań a więc : 1. Jak wyglądała twoja koronacja ? 2. Twoimi przysmakami są ciasta, czy luna także ma jakieś ulubione dania ? 3. Dlaczego nie możesz już używać elementów harmonii a inne kucyki mogą ? 4. Czy zmienienie Twilight w pegazorożca/alicorna kosztowało cię dużo wysiłku? 5. Co robisz w tym czasie kiedy Equestria jest zagrożona ? Np. Pojawienie się Discorda? 6. Czy diadem i ryngraf (dobrze napisałam?) cie uwierają ? 7. Czy to prawda, że jesteś królową ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Droga księżniczko: Od pewnego czasu zacząłem odczuwać satysfakcję z nieszczęść spotykających innych. Nic mnie tak nie rozbawiło jak to że pewna osoba naubliżała mojej znajomej. Można to porównać do rosnącego we mnie mroku. Co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio2123 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witaj Księżniczko Celestio! Mam kilka pytań takich trochę prywatnych jak i takich... jak by to... po prostu takich zwykłych. +Ile masz tak naprawdę lat? +Czy posiadasz inną rodzinę, dziadka, bebcię, itd? +W jaki sposób odeszli twoi rodzice? (na to pytanie nie musisz odpowiadać) +Oraz co byś zrobiła jeśli ktoś tak perfidnie by się z ciebie nabijał? Pozdrawiam ciebie i twoją siostrę Lunę, danio2123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorcasfolk25 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wszechmocna Władczyni Equestrii!!! Chciałbym Ci zadać jedno pytanie: Gdzie pegazy i kucyki ziemne zakładają obrączki ślubne ? Widziałem jak Shining Armor i Princess Cadence zakładają na rogi ślubne obrączki. To zastanowiło mnie gdzie inne rasy zakładają obrączki gdy się żenią. Czcigodna Księżniczko Celestio , Jesteś w stanie odpowiedzieć na trapiące mnie pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts