MaxyBlack Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Droga Solarna Tyr.... nie ważne. Po ostatnim pytaniu nasłałaś na mnie swojego Hulkretha. Czy naprawdę spoglądała byś bez emocji gdyby ten potwór zabijał człowieka na twoich oczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kixunio Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Droga Księżniczko Celestio, Mam dwa pytania #1 Co byś zrobiła gdybyś sprawowała władzę na Polską #2 Co uważasz za lepsze magia czy technologia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Masz jakies niespelnione marzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Droga Celestyno czy widziałaś co się stało Tarrethowi? Chyba ktoś go zepsuł bo fest się zmienił i wygląda jak japońska podróbka Hulka. No i nieważne co ci będą chcieli wmówić, to nie moja wina. Ja go nigdy nie denerwowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 O wszechwiedząca Celestyno! Co sądzisz o teorii zamachu smoleńskiego? Czy to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Droga Księżniczko! W w Equestrii również istnieje coś na rodzaj ludzkiej Biblii? Jeśli tak, kto ją spisał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Celestia, mam pytanie... Kiedy pójdziesz na emeryturę? Rządzenie kilka tysięcy lat Equestrią pewnie męczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Droga Księżniczko Celestio! Czy jak już przyjdzie co do czego, to mogę z Tarretha ten relikwiarz zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Witaj, Księżniczko. Odwiedź nas kiedyś. Odwiedzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Droga Celestio. Powiedz mi, co z nami będzie gdy spotkamy się na zakręcie? Stos będzie : P ~warmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Czy kocyk rzeczywiście był śliski ... ? Kiedy doczekamy się następnej dawki trollowania w Twoim wydaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Skoro nie zamieniasz kucyków w kamień to kto je wykonał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Droga Celestio. Czy jeśli jesteś wszechpotężna, o wielka księżniczko to czy mogłabyś raz strollować nas tak że wyjdziesz poza ekran gdzie rozgrywa się serial? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 *Wysiada ze statku obcych* DZIĘKI CHŁOOPAKI! Księżniczko Celestio,chyba będzie wojna z obcymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Bądź pochwalona wspaniała władczyni Equestrii! Ostatnio nurtuje mnie jedno zagadnienie: Czy lubisz przechadzać się nocą po ogrodzie w świetle księżyca? Masz słabość do takich (bądź co bądź) romantycznych rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Czy zdradzisz nam jakie konkurencje będą szykowane w nadchodzących zawodach ? Uchylisz rąbka tajemnicy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Witaj szlachetna pani . Chcę ci zadać pare pytań i mam nadzieje że mi na nie odpowiesz. -Czy stworzyłaś coś w rodzaju indeksu zaklęć zakazanych ? Jakoś nie wyobrażam sobie nekromantów w Equestri..... -Czy znałaś Discorda..czy coś was łączyło ? tak czysto teoretycznie. -Czy Equestria miała kiedyś króla oraz czy macie jakichś sąsiadów ? -Znów o Discordzie.On jest jedyny w swoim rodzaju czy są jeszcze jakieś inne...hmmm...demony? na koniec: Czemu musisz przestawiać słońce ? Planeta wam się nie kręci ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Zawsze mnie interesowało, czy księżniczka Molestia to twoje alter-ego, czy też postać, która dochodzi do głosu w wyniku zaburzeń dysocjacyjnych osobowości, czy po prostu od czasu do czasu masz dosyć bycia tą zawsze prawą, dobrą i pruderyjną księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Droga Celestio. Czy w equestri zawitał już jakiś...człowiek...albo coś człekokształtnego??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saretnar Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Dowiedziałaś sie, że w odległej przyszłości do zła pokonania znów elementy harmonii będą potrzebne. Problem w tym, że elementy "stracą moc" po prostu się wypalą. Chyba, że "podarujesz" lub "przeklniesz" jak zwał tak zwał, obecnym nosicielem elementów nieśmiertelność zamykając ich w kamieniu podobnie jak Discorda. Czy będziesz gotowa poświęcić życie sześć kucyków, które znasz czy wybierzesz śmierć setek anonimowych istnień? Acha, innej opcji nie ma, są tylko te dwie. Mam nadzieję, że nie spodziewałaś się samych łatwych pytań. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabol Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Droga Księżniczko Celestio! Zapewne słyszałaś o fenomenie jaki wywołał serial w którym opowiadane są historie z życia Twojego Księżniczko i Equestrii. Jak zareagowałaś na wieść o powstaniu fandomu i licznej grupy fanów zwanych tutaj Bronies? Student magii przyjaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 czy nie zastanawiałaś się nad rozpowszechnieniem waszej technologi w całej equestrii technologi ponieważ kucyki ziemne i jednorożce są daleko w tyle za pegazami które wiozą meble ciężarówkami a ziemne i jednorożce nadal używają transport konny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Mo... Celestio, czy w Equestri można np. z normalnego kuca stać się np. pegazem, jednorożcem robiąc jakieś operacje i czy kiedykolwiek były takie sytuacje? I czy można u was kupić tęczowe frugo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 e mam pytanie 1.czy w jakie lubisz grać gry? 2.czy jesteś troolestią? 3.czy u was są wielkie fabryki? 4.czy u was jest rozwinięta TECHNOLOGIA (wymkneło mi się) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 No więc Celestio, mam pytanie dotyczące Twoich gust jeśli chodzi o jedzenie. Czy lubisz banany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts