Arjen Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 1. Trzymasz coś pod kapeluszem? 2. Zazdrościsz czasem skrzydeł lub magii innym? 3. Jesteś silną i niezależna klaczą. Jak postrzegają Cię inni w Ponyville? Link do komentarza
AlcatrazPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Gdzie pakowałaś Muskuły ? Bo na prace w sadzie mi to nie wygląda Link do komentarza
Argo Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Kto tam u was na farmie segreguje jabłka (zgniłe/świeże)? Bo nie wydaje mi się, aby sama babcia Smith robiła wszystko (duże ilości jabłek). Link do komentarza
Exemundis Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 witaj Applejack. Na powitanie mam dla ciebie prezent. Kufel cydru: Sam robiłem (uwaga mocny75%) A teraz parę pytań: 1. Jak smakował prezent ode mnie? // RD też dałem 2. Co powiesz o tym zdjęciu? https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRsbe7Si6YULvX9u8SCUZcfNutC1uGzHsTWcvB5jVrnf97sfSci // Dash tez dostała to pytanie. Link do komentarza
Vader_PL Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Witaj AJ! 1. Nie nudzi Ci się w czasie zimy, w końcu nie ma (zbyt wiele) do roboty na farmie w tej porze roku. 2. Gdyby kłamstwo mogło ocalić jedną z twoich przyjaciółek przed okrutnym losem (np: wygnanie na księżyc) to byś skłamała, czy pozwoliłabyś na to co może ją czekać? 3. Ostatnio ciągnie mnie do muzyki country, masz może jakieś ciekawe propozycje? Link do komentarza
Mortron102 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Hej AJ. To znowu ja 1. Najstraszniejsza rzecz w twoim życiu? 2. Jabłka "żyją" gdy są jeszcze na jabłonce więc jak się czujesz wiedząc, że dziennie zabijasz wiele jabłek? 3. Czytałaś jakieś książki? Jak tak to jakie? Na razie to tyle. See ya Link do komentarza
Trum Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Hej Aj, czy chciałabyś mieć więcej rodzeństwa ? Co sądzisz o Pinkie ? Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Applejack to znów ja i mam dla ciebie bardzo Ważne pytanie ! Słuchaj .. Czy wiesz, że w 3 sezonie mają tłumaczyć twoje imię w Polskim Dubbingu - Jabłkowy Jacek ? Wiesz ja bym się z tym źle czuł, a ty co masz do powiedzenia ? A i jeszcze mniej ważne, drugie pytanie - Jak szybko lecą twoje jabłka z działka strażniczego ? Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Witaj Applejack, mam takie specyficzne pytanie. Pamiętasz te dni kiedy Discord szalał na wolności, zmieniając lekko wasze osobowości. Ciebie postawił w świetle kłamcy, niedobrze, prawda? I stąd moje pytanie. Co sądzisz o fakcie, iż to co pokazał innym Discord, jest gdzieś tam w tobie. Że gdzieś tam głęboko w tobie jest to, czego nie chcesz pokazać innym. Co o tym myślisz? Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Witaj Applejack , mam pewien problem . Mam taką jabłonkę i chcę zebrać jabłka i walę , walę z buta i nie spadają , co robię nie tak? Link do komentarza
Matix Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Mam do ciebie pytanie Byłaś kiedyś zakochana? Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Witaj AJ jak sie masz? Mam pytanko Co bys zrobila gdybys miala rywalizowac z Derpy o ogiera? (Derpy tez dostala to pytanie) Link do komentarza
Ahito Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Witam cię serdecznie Applejack,mam do ciebie parę pytań... 1.Czy zmieniłabyś swój kapelusz na inny ? 2.Czy znasz osobiście Derpy Hooves ? 3.Co sądzisz o Fluttershy ? 4.Skoro masz Babcie Smith,to prawdopodobnie miałaś też Dziadka,jaki on był ? Link do komentarza
Mortron102 Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Yo Applejack. It's me again. So maybe I'll start: 1) Więc (łał jak dobrze wrócić do polskiego:D) jaka jest Twoja reakcja na plotki o Tobie i Dash? 2) Czy nieletni mogą u was pić cydr? (jak tak to czy mogłabyś dać?) 3) Czego się najbardziej boisz? (tzn. Twoje przemyślenia np. apokalipsa Zombie ) 4) Co sądzisz o swoim nowym regencie? Jakie są wasze relacje? 5) Ulubiona cyfra i kolor? 6) Którego kucyka najbardziej nie lubisz? 7) Ulubiony typ muzyki zaraz po country? 8) Lubisz j. Angielski? Wow! Wielka salwa pytań. See ya soon. Hope you'll anwser :> Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Eemm... Applejack czy mogłabyś nam wyjaśnić TO ?! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m91kw4SdYF1r2qb68o1_500.jpg Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Witaj Applejack. Tak się zastanawiam... Podczas rywalizacji z Flimem i Flamem produkowaliście jedną beczkę, podczas gdy bliźniacy trzy (tak powiedziała Rarity). A gdy dziewczyny dołączyły do was, produkcja wzrosła do pięciu w tym samym czasie (tak wyliczyła Twilight). Z tego wynika, że bez waszej rodzinki dziewczyny produkowałyby (5-1=)... cztery beczki! Czy tu jest jakiś błąd w moim rozumowaniu? Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Jak bardzo Ci smutno z tego powodu, że Soczek aka Applejuice przestała być Twoim avatarem? Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Co myśłisz o tej piosence : http://www.youtube.com/watch?v=YztUKB_1omU&feature=player_embedded ? Przede wszystkim słowaaaa! On the ground I lay Motionless in pain I can see my life flashing before my eyes Dead I fall asleep Is this all a dream Wake me up, I'm living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying On this bed I lay Losing everything I can see my life passing me by Was it all too much Or just not enough Wake me up, I'm living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Co sadzisz o moim przepisie na pół syntetyczny cydr(temat stwórz swój własny cydr)? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ci 4 zwrotka co śpiewasz w piosence "Mija Zima" podoba ci się? Czy chciałbyś mieć więcj piosenk Link do komentarza
Vader_PL Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Witaj ponownie AJ! Czemu tak mało jest odcinków tobie poświęconych? W drugim sezonie jest właściwie tylko jeden odcinek gdzie jesteś główną bohaterką. Na dodatek Derpy skutecznie odwróciła od ciebie uwagę. Czy łopata nadal będzie w użyciu, czy darujesz nowemu avatarowi? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Mam takie pytanie.Bo w piosence "Crystal Song" jak skończyła się piosenka to cie nie ma , to gdzie byłaś jak skończyła się piosenka? Link do komentarza
Jabłko Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Ja też mam pytanie (ale chyba to nie jest dziwne w dziale z pytaniami) Dużo pijesz cydru? oraz czemu nie masz własnej piosenki, nie lubisz śpiewać? (bo głos masz cudny) Link do komentarza
Moonlight Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 emmm... ja mam pytanko... Jak się sprawuje w pracy OC twojego nowego avatara? To znaczy.. jak się sprawuje Hippi ? Jest sumienny itp ? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Jak tam na farmie? Co słychać u Apple Bloom u jej przyjaciółek? Link do komentarza
Recommended Posts