Hoshidesu Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Oto moje pytanko^^: Czy zajmujecie się też produkcją lodów jabłkowych? Bo jeśli nie to polecam rozważenie tego. Zbliża się (powolnymi krokami ale jednak zbliża) lato a co za tym idzie upały a nie ma nic lepszego na te gorące dni niż pyszne lody. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy nie mogłabyś robić więcej soku jabłkowego? Ostatnio dla mnie zabrakło... Zresztą tak samo jak dla Rainbow... Link do komentarza
SoarinLoveRainbowDash13 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Droga Aplejack! 1.Podobno na netach piszą że , ty zakochałaś się w Caramelu w tym co pogubił nasiona traw ....czy to prawda? 2.Ile masz lat? 3.Gdzie kupiłaś swój kapelusz? To było by na tyle Pozdro:cadance4::cadance4::cadance4::cadance4: Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jakie jest twoje marzenie? Oprócz zostaniem najlepszym sportowcem w Equestrii. Link do komentarza
Dashie666 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Siemka AJ! Przykro mi że moje poprzednie pytania niszczyły się (naprawde nie wiem jak to sie stało) ale mam nową partie! 1. mój kolega nie lubi kuców jak mam go do nich przekonać? 2. Jak sie robi u was dzieci? (mam nadzieje że znowu kartka nie wybuchnie(nie możesz nie odpowiadać)) 3.Czemu nie pomarańcze? 4. Jak duzy jest wasz świat? 5. pisałem to na informatyce w szkole i mi sie lekcja skończyła więc napisze do cb kiedy indziej Cześć! Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Hej AJ, tu Pinkie! ^^ Pożyczysz mi może trochę swoich jabłek z sadu? Proszę, proszę, proooooszę! Potrzebuję ich do zrobienia swojej supersłodkiej szarlotki! ;_; Tym razem na pewno je oddam, obiecuję! To jak będzie? ^^ Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Siema, wiesz że nazwałaś mnie "on" Jestem pegasis, ale nie przejmuj się tym, każdemu się może zdarzyć.. 1. Czy byłaś kiedyś poza Equestrią? 2. Chodziłaś w dzieciństwie do jakiejś szkoły? Jaki był twój ulubiony przedmiot (oprócz W-F) 3. Urządziłaś kiedyś imprezę? 4. I jeśli tylko pozwolisz.. Dasz huga ? To tyle. Link do komentarza
Xevos Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Jakie masz plany na święta? Link do komentarza
dachu2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 applajack chciałbym ci zadać kilka pytań które od zawsze mnie interesowały: 1.masz rodziców???jeśli tak to gdzie mieszkają??? 2.ile masz lat?? 3.dlaczego (przynajmniej tak mi sie wydaje)w ponyville przeważają klacze? Link do komentarza
emili878 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Apple Jack 1 Lubisz wiśnie? 2 Może zrobić Ci tort? 3 Jakieś słodycze Ci zrobić ?? Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Jeśli udało ci się zmusić Winone do rozmowy to może spróbowałabyś zmusić do tego Bloomberga? Link do komentarza
GoldenLeaf Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Witaj Jackie Mam trochę pytanek, jeśli pozwolisz. 1. Pewnego pięknego dnia dowiedziałaś się co nieco o uprawie wiśni. Nie zastanawiałaś się czasem nad wprowadzeniem na Waszej farmie innych drzew niż jabłonki? Sok wieloowocowy dobra rzecz! 2. Jak smakuje dżem zap-jabłkowy? Ale bym chciała go spróbować! :( Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 [P] Czy łączy Cię coś z rainbowdash bo znalazłem różne filmiki na YouTube że jednak coś Was łączy prawda to or fake? Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanko: Jaka jest twoja ulubiona książka, o ile taką posiadasz? Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jaka jest Twoja najważniejsza ogólna zasada? [chodzi mi o motto życiowe ^ ^] Jak rozumiesz słowo szczęście/czym ono dla Ciebie jest/jak się objawia? Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Cześć Applejack, mam jedno pytanie. Czy Winona gryzie? Albo czy jest agresywna w stosunku do innych kucyków? Jak coś to mam uraz z dzieciństwa do psów, więc dlatego pytam. Poza tym masz pozdrowienia od mojej koleżanki z Podkarpacia Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Hey, wpadłem zadać kilka pytań 1.Miałas kiedykolwiek kaca? 2.Uprawiasz boks? 3.Umiesz karate? 4.Masz jakieś strzelby? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Hejka AJ! Chciałem zapytać kiedy zaczyna się sezon na cydr. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Jak często u was pada? Link do komentarza
pepeh Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wiem że to może głupie pytanie ale czy na swojej farmie zastanawiałaś się czy nie zacząć hodować coś jeszcze poza jabłkami Link do komentarza
Dashie666 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemano AJ!!!! wziąłem kurs pisania więc dzisiaj wszystko będziesz mogła przeczytać 1. wiesz że razem z tym postem powinien do ciebie przyjść listonosz z paczką w której będzie beczka doooobrego cydru? 2. moi koledzy śmieją się że jestem bronies... co robić? 3. Hippis może zmienić kolor napisów z białego na np. niebieski? nie wiem czy tylko ja w ogóle nie widze co on pisze.. 4. czy nie myślałaś żeby kiedykolwiek stać na rynku z tabliczką "free hug"? 5. to film jak zrobić sałatkę z owoców 5,5. Ten koleś był mądry co? 6. chciałbym zaoferować tobie pomoc przy robieniu cydru (mam w tym wprawę) 7. umówisz się na walkę na szpadle? 8. hug? Link do komentarza
Null Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj AJ. Czy trudno uprawia się jabłka? Czy wygrałaś kiedyś rodeo? Mogła byś mnie pod uczyć w używaniu lassa? Link do komentarza
pepeh Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 AJ wracając do związków w equestrii naszła mnie myśl bo jak jest Mr and Mrs cake to oni mają znaczki powiązane (oboje mają z cukiernią) i mnie naszło takie pytanie czy kucyki mogą się związać z kucykiem który ma inny znaczek np: bibliotekarka z nauczycielem Link do komentarza
fallout152 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Tak się zwyczajnie zastanawiam w środku nocy, co oznacza twój znaczek? Talent do strącania jabłek czy do ich przyrządzania? Ogólnie dwie różne dyscypliny, więc chyba ciężko to wszystko uznać po prostu za talent do jabłek. Edytowano Maj 28, 2013 przez fallout152 Link do komentarza
xxxManiaKxxx Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) 1. Skąd masz swój kapelusz? Co byś zrobiła gdyby Ci się zgubił? 2. Jakie lubisz owoce oprócz jabłek? 3. Po co hodujecie świnie skoro nie jecie mięsa? Dla trufli? 4. Co się stało z Twoimi rodzicami (na to pytanie nie musisz odpowiadać) Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez xxxManiaKxxx Link do komentarza
Recommended Posts