Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 W sumie... zrobiłbym takie nawrócenie, niech radio trąbi o mafiozie, który wyparł się swego dawnego życia i został pustelnikiem. Co byś zrobił, gdybyś dostał moc swobodnego ingerowania w historię ludzkości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Swobodnie ingerowałabym w historię ludzkości. Co byś zrobił, gdybyś nie dostał mocy swobodnego ingerowania w historię ludzkości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Nic takiego Co byś zrobiła gdybym wylądowała w twoim domu trzymając Leviego za kaptur i mówiąc. - Ej... mogę tu przenocować musiałam go gonić przez pół polski i nie wiem gdzie jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Jasne że tak *hug*,tylko go trzymaj na czymś aby mi mojego Isia nie skrzywdził D: Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Dobra,ale spicie oboje na wycieraczce(ewentualnie możecie spać z moim ojcem lub babciom),bo mam ciasne mieszkanie...i przy okazji.Trzymać się zdala od Oz'a!ON JEST MÓJ!!! Dalej Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Na własne pytanie, ale u siebie chyba mogę spać? I skąd 2 ja? Chwila Levi, to może zabieram od drugiej ja Leviego i zamykam drzwi krzycząc - MINE! Co byś zrobiła gdyby do twojego domu weszła cala grupa zwiadowców i Kapitan Ervin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 "Wynocha,bo was nie znam!!!" Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 MATHIAS,KTOŚ DO CIEBIE...chyba ;-; dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 "-Mogę do was dołączyć? *_* " Co byś zrobił, gdyby Wielki Tytan zaglądał w okno twojego pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Miathias,Lucaś,whatever! RATUNKU!!!! AAAA :____: dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 OZ!Pierwszy raz twoja kosa się przyda! Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Jak to dobrze, że mam numer do Wędrowycza... Właśnie. Co zrobisz, jak spotkasz Jakuba Wędrowycza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Przeraziłabym się i przestała brać oranżadkę. Dalej, nie mam pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 W takim razie ja coś wymyślę Co byś zrobił gdybyś miał/a zdolność ożywiania przedmiotów nieożywionych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wskrzesiłbym armię zmarłych (w końcu nieożywieni, nie?), sformowałbym z nich nową Trupią Czerwoną Armię i poniósł rewolucję między zwykłych śmiertelników. Ah, i może jeszcze ożywiłbym trochę uranu. Zawsze chciałem mieć tulaśnego kolegę z uranu... Co byś zrobił, gdybyś jutro obudził się jako mnich-biczownik w średniowieczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Zasnęłabym i znów się obudziła jako JA! Co byś zrobił, gdyby szkoła Cię goniła, a nauczyciele chcieli zabić? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wywołałabym apokalipsę posłusznych mi zombie. Te, jak wiadomo szkołę mają gdzieś. I nauczycieli też, tak sądzę. Co byś zrobił gdyby wykoleił się tramwaj którym miałbyś wracać do domu w połowie drogi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Umarłabym. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 To samo co osoba powyżej dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Wyszłabym z wagonu i udała się na najbliższy przystanek. W Katowicach tramwaje kilka razy w tygodniu się wykolejają, a nikt nie ginie. Nie dramatyzujcie. Co byś zrobił gdybyś w nocy usłyszał dziwne odgłosy dochodzące z ogrodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Nic, nie mam ogrodu. Blok. Co byś zrobił, gdybyś słyszał dziwne dźwięki w nocy z ogrodu, którego nie masz? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Weszłabym do najbliższego ogrodu z powojennym hełmem na głowie, groźnym spojrzeniem i siekierą. Co byś zrobił gdybyś usłyszał jak ktoś włamuje ci się do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Udupiłabym bym go moim GTA Dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Dokładnie to: http://www.youtube.com/watch?v=5hT77U-46Vc A potem wyją bym Magnuma 44. Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Ciach tasakiem w łeb... Dalej W Katowicach tramwaje kilka razy w tygodniu się wykolejają, a nikt nie ginie. Nie dramatyzujcie. A w Łodzi tam gdzie mieszkam tramwaje się rzadko wykolejają,ale zawsze ktoś ginie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się