Vanadiss Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Pytania do Vinyl Scratch: Czy zamierzasz urządzić koncert w Polsce? Co sądzisz o Polakach? Czy coś prócz fantazji fandomu łączy Cię z Octavią? Czy kiedykolwiek coś powiesz? Wolisz czerwone oczy nadane przez fandom, tudzież amarant nadany przez Hasbro? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Pytanie do Vinyl: Jakiego gatunku muzycznego najbardziej nie lubisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Howdy ,Vinyl! Lubisz może piosenki dubstepowe? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Pytanie do obojga "METAAAAAL?" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Vinyl, czemu tak rzadko pojawiasz się w odcinkach? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nox Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Hej vinyl ! Za imprezujemy razem ? zobaczyła byś mojego "bass cannon-a" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 A teraz ja. 1 Czy często ze sobą przybywacie, bo co imprezę Pinkie zaprasza Vinyl do krążków? 2 Pinkie, czy często zapraszasz Vinyl na swoje imprezy, bo ani razu jej u Ciebie nie widziałem? 3 Wiem, że to może być zbyt banalne pytanie, ale: Vinyl, gdzie mieszkasz? w Canterlot? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Kolej na mnie Pytania do Pinkie : 1. Kto Cie czesze 2. Byłaś kiedyś skacowana po imprezie ?? 3. Lubisz się przytulać ?? ??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Pytanie do Vinyl : co sadzisz o tej piosence ?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Pytania do Vinyl : Hmmm.... 1. Na początku może i banalne pytanie xD .... Ulubiony rodzaj muzyki ... może kilka .... a może lubisz wszystkie ??? 2. Kto Cie czesze 3. Zdejmujesz okulary na noc xD Na razie tyle .... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Droga Pinkie jesteśmy prawie identyczni. Czy mogę się z tobą spotkać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Pinkie, lubisz placki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Pytania do Pinkie : Czy spotykasz się czasem ze swoimi siostrami ? Jak się dogadujecie, od momentu gdy wprowadziłaś do swojej rodziny imprezki i uśmiech ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Jak tam się miewa Gummy? Dlaczego dość długo nie widzieliśmy go w serialu? Co sądzisz na temat serów pleśniowych? Vinyl, czy pracujesz nad jakimś nowym albumem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Heya,Vinyl! Mogłabyś zostać jeszcze do siódmego maja ? Prooooszę,akórat mam urodziny! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Pytania do Vinyl: 1. Jak jest Twoja ulubiona piosenka? 2. Czy jakby w Equestrii odbył się koncert Slayera to byś się na niego wybrała? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Pytania dla Vinyl: 1. Kiedy zagrasz w Polsce? 2. Która lepsza: Celestia czy Luna? 3. Dlaczego zostałaś muzykiem? 4. Co sądzisz o Octavii? 5. Gdybyś nie została muzykiem, to kim byś została? 6. Przyjaźnisz się z Pinkie? oraz ostatnie: 7. Lubisz placki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 Gdzie podziała się Twoja matka i czy małżeństwo, u którego pracujesz w piekarni, jest Twoją rodziną zastępczą ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy to twoje podskakiwanie, to forma ćwiczeń w celu spalenia tylu kalorii ? W końcu przecież bardzo lubisz jeść słodkości, a masz taką zgrabną figurę... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Hello Pinkie Pie, czy byś chciała mieć kolejne zwierzę opórcz Gummy'ego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki20128 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 droga Pinkie,chciałam cię zapytać: Od kogo masz Gummy'ego?On od początku był bezzębny? Co lubisz robić poza organizowaniem imprez i robienia kawałów innym kucykom? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Hej!!! Pinkieeee!!!! Czekaj!!! Mamy pytanie!! Masz jakies rady jak za pomocą katapulty dostać sie w kosmos? A ty dalej z tą katapultą... Cicho to dobry pomysl!!! Sądzimy że naszym talentem jest bycie pionierkami w tej dziedzinie! A wiemy że ty masz wiele "specjalnych" zdolości. Pomożesz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Droga Pinkie. Co sądzisz o filmiku na YouTube pt. PARTY.MOV ? Nie umiem jeszcze zamieszczać linków więc poszukaj sobie . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Przejrzałem teraz cały ten wątek i mindfucka wyczuwam... Widzę same pytania ale odpowiedzi juz nie... wm czy to ze mną coś nie tak czy co... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 “Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?” Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts