Vanitachi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Podejrzewam, że w moim przypadku lista ulubionych anime byłaby dość długa, dlatego też ograniczę się do tych kilku wybranych Do swoich ulubieńców zdecydowanie zaliczyłabym: Mai-HiME (wspaniały OST (Mezame!), sceny walki, wzruszające momenty = PAUFECTO), Trigun (Dziki Zachód w post apokaliptycznym świecie i Vash the Stampede ), Great Teacher Onizuka ("Wczoraj byłeś całkiem nieobliczalny, nauczycielu Onizuka – Dużo wypiłeś, macałeś biusty tam tych dziewcząt mówiąc przy tym, że jestes królem staników, a potem zdjąłeś z siebie wszystkie rzeczy i zacząłeś „taniec słonia”, kiedy wróciłeś do szkoły miałeś na sobie tylko majtki”), Ergo Proxy (COMEEEEE AND SAAAAAVEEEE MEEEEEE) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Moje? Moje ulubione to Hetalia,Pokemon,Kuroshitsuji i Naruto chociaż tego to nie oglądałam z 6 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ja narazie oglądam tylko Hetalię. Nie dość że można się troszkę pośmiać to i jeszcze nauczyć historii w inny niż zwykle sposób. Teraz przedmioty szkolne takie jak: niemiecki, geografia i historia nabierają nowego znaczenia. A i moje ulubione postacie to Rosja, Niemcy i Włochy. Kiedyś jeszcze oglądałam Soul Eater i Vampire Knight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 1. Katekyo Hitman Reborn 2. Steins;Gate 3. Fullmetal Alchemist Brotherhood Dalsza kolejność losowa: Little Busters Zettai Shounen Gintama Bakuman Great Teacher Onizuka Ranma niibun no ichi Baccano Gdyby anime Pokemon było ekranizacją mangi to możliwe, że byłoby na podium bo uwielbiam mangę a anime obiektywnie patrząc ssie z małym wyjątkiemm jakim są odcinki o zespole R. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 HM Ulubione Anime cóż jeśli chodzi o filmy to Ghost in the Shell 2 - dobra historia i muzyka Milenium Actress - Dobra historia FNA: Conucqer of Shamballa - dobry jako osobny film jeśli nie oglądałeś 1 serii FMA Serie Anime Dragon Ball Z - Stare ale jare. Slayers (serie do TRY włącznie) - Fajny świat fantasy po za tym lubię "Deskę" Inverse oraz Xellosa FMA + Brotherhood - nadal oglądam Ulubione postacie to Edzio, Envy (chociaż gdy robiłem test jakim homunkulusem jesteś to wyszedł Greed) oraz Pułkownik Mustang Hellsing Ultimate - Amen !!! Niech żyje Watykańska Sekcja XIII Pandora Hearts - Fajne ma sporo nawiąz do Alicji w Krainie Czarów Rozen Maiden - Fajna wiktoriańska muzyka występuje tam Japońska Higurashi - bo to dobre anime horror Bleach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Black Lagoon. Reszta tylko jako ciekawostkę. BL ponad wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jeśli chodzi o anime najbardziej cenie Higurashi oraz Umineko (wszystkie sezony). Reszta to jest moją słodką tajemnicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Moja lista się zmieniła,więc: 1.Higurashi no Naku Koro ni 2.Kore wa Zombie Desu ka? 3.Umineko no Naku Koro ni 4.Nyan Koi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Na tę chwilę (kolejność przypadkowa): - Angel Beats! - Accel World - Sword Art Online - Toradora! - Sakurasou no Pet na Kanojo - Oda Nobuna no Yabou ... ... - Btooom! - Mahou Shoujo Madoka★Magica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jak bym miał wybrać te ulubione to były by to te: Code Geass (nie wiem czy kiedykolwiek powstanie lepsze anime) Toradora! Kanon 2006 Mushishi Tengen Toppa Gurren Lagann Detroit Metal City (najlepsza komedia ever) School Rumble Fullmetal Alchemist: Brotherhood Princess Tutu Panty and Stocking with Garterbelt Karas Evangelion - filmy Rozen Maiden Elfen Lied Hellsing Ultimate Mahou Shoujo Madoka Magica Pewnie znalazły by się jeszcze serie do których mam sentyment, ale to może innym razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenebris Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Hellsing Fullmetal Alchemist Death Note Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cóż, nie mogę powiedzieć, że widziałem wiele anime, bo internet mi na to nie pozwala, ale jako taką listę mam: Od najlulubieńszego xD : -Fairy Tail (czepiajcie się jak chcecie i tak uwielbiam. chociaż manga lepsza :/ ) -Fullmetal Alchemist -Bleach -Ghost in the Shell -Wolf's Rain Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jak bym miał wybrać te ulubione to były by to te: Code Geass (nie wiem czy kiedykolwiek powstanie lepsze anime) Zgadzam się muzyka świetna, postacie świetne, fabuła świetna i jeszcze śliczny Kururugi Suzaku Jedenastostrefowiec zniesiony do statusu brytyjczyka Najpierw testował Lancelota, potem był majorem a potem siódmym rycerzem Koffam go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Dopiero zaczynam moją przygodę z anime, więc na razie moim ulubionym anime jest Pandora Hearts ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Moja lista top 10 Anime: 10. Fairy Tail 9. Death Note 8. Queen's Blade 7. Naruto Shippuden 6. One Piece 5. FullMetal Panic 4. Bleach 3. Naruto 2. FullMetal Alchemist Brotherhood 1. FullMetal Alchemist Jak można skojarzyć mój Avatar na forum to Edward z FMA w wersji kucykowej. Jest to moja ulubiona postać Anime ever. Dlatego też mam Edward imię z bierzmowania :cGfSS: A co do mojego "forumowego" tytułu: Tak wiem, że on był Stanowym Alchemikiem ale jak pierwszy raz oglądałem FMA to tak mi zostało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 1.Tokyo Mew Mew 2.Loveless 3. Vampire Knight 4. Death Note Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ummm.... -Hetalia -Spice and Wolf -Wolf's Rain -Fullmetal Alchemist Broderhood -Death Note -Digimon (Po prostu tym żyję!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Na tę chwilę: 1. Mirai Nikki (przyszłam, obejrzałam, poryczałam się). 2. Soul Eater. 3. Fairy Tail. 4. Hetalia. 5. <miejsce rezerwowane dla następnego wielkiego anime> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ee.. Umm.. znaczy,, -Pokemony -Digimony -Sailor Moon -Dragon Ball I tu zaczyna się poważniej -Fairy Tail -One Piece -Kateikyoushi Hitman Reborn! -Zero no Tsukaima -Full Metal Alchemist -Psycho Pass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) Edit -Axis Power Hetalia -Ore no nounai sentakushi ga gakuen love comedy wo zenryoku de jama shiteiru -Junjou Romantica -Shingeki no Kyojin -Toradora! -Kill La Kill -High School DxD -Free -No.6 -Sekaiichi Hatsukoi -Aiura -Ao no Exorcist -Kuroshitsuji Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Wyznaję kult Madoki, Kuroshitsuji i Sword Art Online. Ale w sumie to za mało chińskich baji obejrzałam, żeby wydać obiektywną opinię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) Ja bardzo lubie anime seinen, comedy, romance, a nawet parodie ostatnio a więc: - bleach(moje pierwsze anime^^) - fairy tail - zero no tsukaima - HighschoolDxD - sora no otoshimono - kodomo no jikan - to aru majutsu no index - to aru kagaku no railgun - kanokon - To love-ru - motto to love-ru - to love-ru darkness - hayate no gotoku - fullmetal alchemist - Denpa Onna to Seishun Otoko - Aki-Sora - KissXSis - Little Monica Monogatari - Acchi Kocchi Update! Highschool DxD new Oraz manga Love and Devil:D Edytowano Lipiec 30, 2013 przez MiXer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Aktualizacja mojej listy: Zero no Tsukaima Sora no Otoshimono Kokoro Connect Kore wa Zombie desu ka? Shakugan no Shana (III sezon) .hack//Quantum Sword Art Online Angel Beats! Sakurasou no Pet na Kanojo Clannad Ja bardzo lubie anime seinen, comedy, romance, a nawet parodie ostatnio a więc: - bleach(moje pierwsze anime^^) - fairy tail - zero no tsukaima - HighschoolDxD - sora no otoshimono - kodomo no jikan - to aru majutsu no index - to aru kagaku no railgun - kanokon - To love-ru - motto to love-ru - to love-ru darkness - hayate no gotoku - fullmetal alchemist Miło widzieć kogoś z podobnymi gustami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) - Naruto ( Shippuuden Też) - FT - Bleach - OP - Atak tytanów XD - Pokemon! - I najlepsze według mnie anime Kuroshiysuji aż musiałam to wstawić - Jezu o Hellsingu zapomniałam Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nigdy jakoś anime się zbytnio nie interesowałem. Dopiero niedawno trochę się wciągnąłem w jego oglądanie. Na razie anime jakie obejrzałem można zliczyć na palcach jednej ręki, ale z tych co obejrzałem, do ulubionych należą: - Sailor Moon - Full Metal Alchemist - Kenichi: The Mightiest Disciple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się