Kruczek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Trałbelmejker. Całkiem przystępna sygna, plus sporo linków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 "Jestem zjadaczem ziemnym " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Droga Insomnio...chyba zapomniałam co miałam napisać ale cóż,chwała mi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Napisy koło nas latają i jestem człowieczą wersją Pinkie Pie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 *Lubię tych złych* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Kocham Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Jestem masterem z metalu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Mam rzadką chorobę, przez którą co jakiś czas w moich oczach pojawiają się serca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Gruby koteł je śnieł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) ,,Jestem wielką fanką Chrysalis'' Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Fanatyk samolotów bojowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 "Zjem cię gdy zaśniesz." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Z woli ludu oficjalnie zostałem towarzyszem porucznikiem Forumowej Armii Czerwonej. Nawet fajnie, dziękuję za zaufanie. "Prawda jest procesem." Wolność, Równość, Sprawiedliwość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Twilight wie, co naprawdę się liczy. Wiedza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 So much cocaine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 "Chill out" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 -Śpiiisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 "I'm so awesome " xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Anime, ale cytat ciekawy, aż sobie zapisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Mniam,pyszny dywanik...wyprany w perwolu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Młodość Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Sygna się gapi i ewentualnie twierdzi że została stworzona przez Symphony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Metal moim życiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Jaki słodki misio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Sygna daje wyraźnie do zrozumienia że użytkowniczka jest fanką Crysalis i Króla Sombry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się