Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Sami se załóżcie temat, albo nowy post początkowy. Mnie to nie rusza. Po prostu chamskie, że mnie nie ma kilka dni i już mi wątek rozwalają... <wychodzi z wątku zamykając drzwi z głośnym trzaśnięciem> Link do komentarza
Elizabetta Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Hehe... chętnie bym dołączyła gdyby nie to, że jestem wilkiem samotnikiem. Czyli alfa sama dla siebie, tak w skrócie. @edit - jeszcze jedno. Jestem wilczycą o czarnej jak noc, puszystej, sierści ostrych niczym brzytwa, białych kłach i złotych oczach. No, to wszystko Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Raindrops - Wilk podporządkowany. Wygląd : Czarny wilk o błękitnych oczach. Żywi się wyłącznie mięsem. Ma miękką , gęstą sierść. EDIT: Jej wilcze imię to Nivvy Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Witam w watasze Raindrops! Rozgość się. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 No! Muszę się przespać. < Kładzie się na mokrej od rosy trawie i zasypia > Link do komentarza
Wilk11 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Tajemniczy - Wilk Łowca Wygląd: Wilk o czarnym jednolitym futrze i lodowatych, niebieskich oczach. Sierść jego jest gruba, szorstka, spod niej wydobywa się, niby mgła, niby pył, o kolorze błękitu. Ogon równie szorstki i puszysty jak reszta futra. Jest potężnie umięśniony, szczególnie w nogach, zarówno tylnych jak i przednich. Zęby mimo iż rzadko odsłaniane, są ostre. Szpiczaste uszy. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Witamy w watasze! Link do komentarza
lurasidone Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Aithienne (Aith) Wyglad: Biala siersc i niebieskie oczy. Jestem nizsza od wiekszosci wilkow, za to bardzo szybko biegam. Pozycja w stadzie: zwiadowca (dazyc bede do zostanie beta ) Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Witamy na naszej polanie. Link do komentarza
Wilk11 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Też cię miło widzieć siostro. Gdybyś mnie potrzebowała, będę pośród róż. Link do komentarza
Spinwide Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Cóż...dołączyłbym ale jestem wilkiem "morskim" a to może... sprawiać problemy Tak czy inaczej powodzenia w podróżach życzę Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Mordimer Wygląd: Szary wilk o bursztynowym kolorze oczu. Ma jedną wielką bliznę na pysku w kształcie X. Nie wyróżniający się tężyzną fizyczną ale za to niesamowicie inteligentny. Z charakteru rozjemca i optymista. Jest lojalny i bezkonfliktowy. Pozycja w stadzie - szaman?(Coś co wymaga więcej myślenia niż siły) Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nightmare ponownie rozkłada skrzydła. - Witamy w watasze. Rozgość się. Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Dziękuje za przyjęcie-odpowiedziałem po czym wszedłem na polane. Po znalezieniu odosobnionego miejsca ruszyłem w las na poszukiwanie ziół. Link do komentarza
wilczyca27 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Hatia -Myślicielka Ciemnobrązowe futro, żółte oczy, blizna na pysku. Żywi się tylko mięsem. Bardziej nad siłę ceni zwinnośc i inteligencje. Nieufna w stosunku do obcych, zawsze stara się zachowac zimną krew i rozwiącywac problemy za pomocą słów niż czynów. Elokwentna, znana z niekonwencjonalnego podejścia do niektórych aspektów życia. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Witaj Hatio! Link do komentarza
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Witaj, siostro - mówię to Nightmare, rozglądając się po polanie. - Cieszę się z przyjęcia do stada. Czekają nas duże trudności i wiele wędrówek, ale w grupie zawsze raźniej. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Uaa! < Budzi się i rozgląda dookoła> Witam wszystkich, jestem Nivvy. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 (Bella, Wilk11, skąd to "siostro"?) Link do komentarza
Unbridle Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 I tak jestem wilkiem więc już dołącze do tego małego stada. Imię : Leeth Wygląd : Wilk o różowej sierści, niebieskich oczach i naszyjniku z kłem jej matki. Pozycja w stadzie : Zwykły wilk. Link do komentarza
lurasidone Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Więzy plemiennie, rasowe, taki i ustrój w wilczym stadzie - Witaj - mówię do Nivvy, podchodząc do niej i siadając obok. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Jak się czujesz ? < Pyta, siada obok Aith> Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nagle wbiegł na polane mały wilk o rdzawym kolorze futra. - Wie ktoś jak się odpędza głodne niedźwiedzie?? - Zapytał przybysz. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Głodne niedźwiedzie? Skąd taki pomysł? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Eee bo mnie taki jeden goni - Lekko podskakując podbiegłem do wilczycy - A tak w ogóle to jestem Rem. Link do komentarza
Recommended Posts