Mrozny Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 istp - Spike. #getladies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Fluttershy na równi ze Spajkiem, gdyż korzystam zarówno z Thinking jak i Feeling. Jakoś nie utożsamiam się z ich charakterami, choć faktycznie, jest trochę cech wspólnych. Icotera, he? Nie pasuje mi ten test, 4 pytania to za mało żeby móc zaszufladkować czyjąś osobowość. Zrobiłbym ten z 16, ale nie działa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Alicorn Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 INTP! Najrzadsze, posiada go jedynie 1% - 5%! Yay! Jestem Twi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Jestę Luną ^^ To świetnie, bo to moja ulubiona postać z MLP ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 ESFP=Scootalo(nawet nie wiem czy dobrze piszę) 2 test działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - SERIO ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarred Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 ESTP - Don't even expected that... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Spike, kto by pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 INTP, czyli... Twilight? SERIO?! W sumie to racja. Szczerze mówiąc chciałbym być jak RD. Na szczęście człowiek zmienny jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madgod221222 Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 he ja jak zwykle moja ulubiona postaci a muj przyjaiel ze skype he Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Ja jednak zrobiłem drugi raz... przedtem miałem INFP a teraz ENFP Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ten test to ściema. Jestem typem otwartego lidera i robię w życiu szalone rzeczy, rozmawiam z różnymi obcymi ludźmi i nie mam z tym problemu, a według testu jestem Fluttershy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Jestem ENFP, czyli Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carpe Mori Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Już wcześniej robiłam MBTI i wychodziło mi ISTP. Teraz też mi wyszło ISTP. A drugi test mi nie działa :/ Kiedyś robiłem sobie test z Enagramem, wyszła mi 5 ze skrzydłem 6. Ja robiłam na przestrzeli 2 lat kilka razy ennagram i zawsze wychodziło mi 5w4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Chyba kiedyś już tutaj pisałam, że wyszedł mi Spike.... cóż do tego czasu zmieniłam pod dwoma względami. INTJ czyli Tia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 wyszło mi INTP najrzadszy typ osobowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Kurcze, że też interesuje się psychologią od już dość długiego czasu, a jeszcze nie słyszałam o tym teście O_o Naprawdę ciekawa sprawa Dokładnie przemyślałam każde pytanie, by wyszło wiarygodnie i... wyszedł mi typ: ISFP Czytając opis tego typu osobowości normalnie na Wikipedii po prostu padłam! PRAKTYCZNIE CAŁA JA! Drugi szok przeżyłam, gdy spojrzałam na "kucykowe" wyniki Już na jednym teście wyszło mi, że najbliżej mi do Fluttershy, ale nie byłam pewna jego wiarygodności. A tu proszę! Drugi raz pod rząd Wielkie Dzięki za wstawienie tego testu tu To była naprawdę przyjemna zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Twilight Sparkle Łoooo, jestem aż takaaa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffin Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Big Macintosh tego się nie spodziewałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 ENFP, Pinkie Pie Dayan, dnia 23 Lip 2014 - 12:55 PM, napisał: Kiedyś robiłem sobie test z Enagramem, wyszła mi 5 ze skrzydłem 6. Ja robiłam na przestrzeli 2 lat kilka razy ennagram i zawsze wychodziło mi 5w4 mogliby zrobić kucykowy enneagram z tymi głównymi typami osobowości chyba sama nad tym pomyślę^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 A ja się sam zaskoczyłem. INTP Czyli Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 INTP-Twilight! W samo sedno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Crotchet Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Rainbow Dash!^^ Rainbow Dash!^^ Rainbow Dash!^^ Rainbow Dash!^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Pierwszy test (4 pytania): Spike Postaci nie lubię specjalnie, ale opis się zgadza Edytowano Styczeń 13, 2015 przez Sun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts