Skocz do zawartości

Gadżety MLP

Recommended Posts

Dnia 14.07.2015 o 17:26, TheCoReS#akaRdzeniuch napisał:

Nope. Wielorazowa. I tak droga jest dla tego że jest to dość nietypowy rozmiar + robiona ręcznie.

Odkryj ukrytą treść

bBpcfe3.jpg

Kupię sobie taką. ;3

Ok... gdy myślałeś, że nic nie przebije "słynnego" pluszaka Lyry z dziurą pod ogonem, widzisz to... Skoro ktoś to robi, to ktoś to kupuje. Narobić w zbroję z motywem MLP, a następnie przesłać na "kolorowe YouTube" xD

Dnia 15.07.2015 o 08:42, Triste Cordis napisał:

Ok... gdy myślałeś, że nic nie przebije "słynnego" pluszaka Lyry z dziurą pod ogonem, widzisz to... Skoro ktoś to robi, to ktoś to kupuje. Narobić w zbroję z motywem MLP, a następnie przesłać na "kolorowe YouTube" xD

Myślę że grupą "docelową" dla tego czegoś są "niepełnosprawne" osoby które lubią kuce. No bo cóż nie każdy jest zdrowy. A to czy fetyszyści się do tego liczą to nie wiem. (Chyba nie. Bo to nie choroba ;3) PS.Tak mam fetysz no ale chwalić się tym na yt to już przesada...

Edytowano przez TheCoReS#akaRdzeniuch

• 4 weeks later...
  Dnia 9.08.2015 o 12:06, PervKapitan napisał:

Ej, one są urocze ;w; gdzie takie i jaki rozmiar?

Niestety nie wiem, sklep nie Polski...

Ale sądząc po zdjęciu, są to na pewno dziecięce.

Edytowano przez BRONIESiPEGASIS

Dnia 9.08.2015 o 20:11, Littlepip napisał:

Czy tylko mnie się wydaje to dość dziwne?

Co dziwne? Że kupiłem piżamę kucykową, a potem ten gadżet przerobiłem? Obrazek z PP na koszulce przeszyty jest na większą bluzkę. A z rękawów starej, wydłużyłem nogawki od spodni w piżamie... Efekt?

Odkryj ukrytą treść
had6x.jpg

Już nie tacy zapaleńcy na świecie byli, są, i będą :)

Edytowano przez Accurate Accu Memory

Dnia 9.08.2015 o 20:16, Accurate Accu Memory napisał:

Co dziwne? Że kupiłem piżamę kucykową, a potem ten gadżet przerobiłem? Obrazek z PP na koszulce przeszyty jest na większą bluzkę. A z rękawów starej, wydłużyłem nogawki od spodni w piżamie... Efekt?

Odkryj ukrytą treść
had6x.jpg

Już nie tacy zapaleńcy na świecie byli, są, i będą :)

Zdjęcie mogłeś oszczędzić.

Edytowano przez StarostaXD
  • +1 9

Pewnie wszyscy zainteresowani już wiedzą, ale w tym miesiącu w gazetce jest figurka Celestii. Chyba dokładnie taka jak w BB. Za to z ciekawszych wieści: w UK pojawi się następny numer gazetki, do której prezentem będzie figurka Nightmare Moon. I moim skromnym zdaniem wygląda zaje*ście. Link do info: http://www.equestriadaily.com/2015/08/the-next-uk-my-little-pony-magazine.html

Może to info jest też w naszej gazetce, nie wiem, nie kupuję. Ale jeśli będzie NM to chyba nawet się skuszę.

• +1 1

Dnia 10.08.2015 o 13:29, DarkKlownPL napisał:

Jeszcze tylko nie widziałem żadnych motywów tytoniowych.

Czyli obrazki na papierośnicach, bateriach lub modów do elektronicznych papierosów no i gilzach.

A ja widziałam, znajomy z Pinkoszczy dostał na osiemnastkę tabakę z obrazkiem z kucami i podpisem "tabaczka Turbiaczka".

• Utwórz nowe...