Artemis Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 W kucykowej kolekcji, zobaczysz mój kuczy pokój, chyba nawet film nagram kiedyś z "prezentacji". Oo, byłoby ciekawie. Jak coś to wiedz, że masz już pierwszego widza! c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Nope. Wielorazowa. I tak droga jest dla tego że jest to dość nietypowy rozmiar + robiona ręcznie.Kupię sobie taką. ;3Ok... gdy myślałeś, że nic nie przebije "słynnego" pluszaka Lyry z dziurą pod ogonem, widzisz to... Skoro ktoś to robi, to ktoś to kupuje. Narobić w zbroję z motywem MLP, a następnie przesłać na "kolorowe YouTube" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) Ok... gdy myślałeś, że nic nie przebije "słynnego" pluszaka Lyry z dziurą pod ogonem, widzisz to... Skoro ktoś to robi, to ktoś to kupuje. Narobić w zbroję z motywem MLP, a następnie przesłać na "kolorowe YouTube" xD Myślę że grupą "docelową" dla tego czegoś są "niepełnosprawne" osoby które lubią kuce. No bo cóż nie każdy jest zdrowy. A to czy fetyszyści się do tego liczą to nie wiem. (Chyba nie. Bo to nie choroba ;3) PS.Tak mam fetysz no ale chwalić się tym na yt to już przesada... Edytowano Lipiec 15, 2015 przez TheCoReS#akaRdzeniuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 za 1.49 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 za 1.49 Zdjęcie moje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Ciekawe skarpetki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Ciekawe skarpetki Ej, one są urocze ;w; gdzie takie i jaki rozmiar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 (edytowany) Ej, one są urocze ;w; gdzie takie i jaki rozmiar? Niestety nie wiem, sklep nie Polski... Ale sądząc po zdjęciu, są to na pewno dziecięce. Edytowano Sierpień 9, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 E team, ja mam przerobioną piżamę kucykową, to i skarpetki da się powiększyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 E team, ja mam przerobioną piżamę kucykową, to i skarpetki da się powiększyć Czy tylko mnie się wydaje to dość dziwne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 (edytowany) Czy tylko mnie się wydaje to dość dziwne? Co dziwne? Że kupiłem piżamę kucykową, a potem ten gadżet przerobiłem? Obrazek z PP na koszulce przeszyty jest na większą bluzkę. A z rękawów starej, wydłużyłem nogawki od spodni w piżamie... Efekt? Już nie tacy zapaleńcy na świecie byli, są, i będą Edytowano Sierpień 9, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 (edytowany) Co dziwne? Że kupiłem piżamę kucykową, a potem ten gadżet przerobiłem? Obrazek z PP na koszulce przeszyty jest na większą bluzkę. A z rękawów starej, wydłużyłem nogawki od spodni w piżamie... Efekt? Już nie tacy zapaleńcy na świecie byli, są, i będą Zdjęcie mogłeś oszczędzić. Edytowano Sierpień 10, 2015 przez StarostaXD 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 No proszę, fajna koszulka z G1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkKlownPL Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Uf.. Całe szczęście że są tacy zapaleńcy i odsuwają mnie od kupna "gadżetów mlp". Jeszcze tylko nie widziałem żadnych motywów tytoniowych. Czyli obrazki na papierośnicach, bateriach lub modów do elektronicznych papierosów no i gilzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 No proszę, fajna koszulka z G1 A wy piżame uważacie za dziwną, choć nosi się ją tylko w własnej chaupie Każdy nosi się, jak chce. Nic nikomu do tego 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 Mam coś dla Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Pewnie wszyscy zainteresowani już wiedzą, ale w tym miesiącu w gazetce jest figurka Celestii. Chyba dokładnie taka jak w BB. Za to z ciekawszych wieści: w UK pojawi się następny numer gazetki, do której prezentem będzie figurka Nightmare Moon. I moim skromnym zdaniem wygląda zaje*ście. Link do info: http://www.equestriadaily.com/2015/08/the-next-uk-my-little-pony-magazine.htmlMoże to info jest też w naszej gazetce, nie wiem, nie kupuję. Ale jeśli będzie NM to chyba nawet się skuszę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Może nawet się skuszę na kupno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Figurka rzeczywiście prezentuje się zjawiskowo i jeśli się pojawi to musowo trafi do mojej kolekcji. Sęk w tym, że język czasopisma, któremu zrobiono zdjęcie nijak ma się do angielskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Co?!?!?!http://www.equestriadaily.com/2015/08/kinder-reveals-full-lineup-of-toys-plus.html 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Co?!?!?!http://www.equestriadaily.com/2015/08/kinder-reveals-full-lineup-of-toys-plus.htmlBędzie to w Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Nie napisali, ale jeśli tak, to chyba znowu zacznę kupować te jajka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Największy problem będzie taki, że tu nie ma przebacz, nijak nie podejrzysz co jest w środku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Fakt, ale w tych saszetkach dostepnych np w Smyku, też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Jeszcze tylko nie widziałem żadnych motywów tytoniowych.Czyli obrazki na papierośnicach, bateriach lub modów do elektronicznych papierosów no i gilzach.A ja widziałam, znajomy z Pinkoszczy dostał na osiemnastkę tabakę z obrazkiem z kucami i podpisem "tabaczka Turbiaczka". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts