Gandzia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Moją opinię już znasz, mości Dolarze - genialny rozdział. No i CK zaliczyła Lunę! Kto będzie następną ofiarą pierwszej nimfomanki Equestrii? Czy Blossom wreszcie znajdzie swojego ogiera/klacz? O tym (chyba) w przyszłych rozdziałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nosz... I znów trza powiedzieć że rozdział świetny. Akcja z Luną... Żywię nadzieję że będzie jakieś rozwinięcie ^^ A teraz znów na rozdział trzeba czekać ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Dziękuję za link w poście aktualizacyjnym - oszczędziłeś mi tyle cennych sekund Nieprzetłumaczalna gra słowna, gdyż „Blossom” w oryginale znaczy tyle, co kwiat/kwiatuszek, a przecież nie przetłumaczę imienia bohaterki na coś w stylu Hiacynta Bukiet… niezależnie od tego jak lubię „Co ludzie powiedzą?”… TAK, to było piękne xD I tak, nadal twierdzę, że CK jest przerażająca Ale cóż... zalicza naprawdę nieźle. Aż dziw, że mając takiego fica, nie ma wiele clopów z nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Zapraszam do lektury Rodziału 6 Life&Times. Co prawda ostateczna korekta jeszcze się "robi", ale jest na tyle zaawansowanam że "bezpośrednio zachęcany" groźbami pożarcia mnie w razie niezamieszczenia, zdecydowałem się wrzucić go w niemal kompletnej formie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ponownie świetne, panie Dolarze! Big Mac epicki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Zgodzę się z Queborem - Big Mac był epicki! "Najwyższy czas!" Gratuluję tłumaczenia, Mr Dolar! Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Koschei O'Clock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 świetny rozdział, w końcu w przypadku dwóch par kucyków zostało powiedziane to, co miało być powiedziane już dawno no i świetny Big Mac, choć w tym rozdziale to chyba nagadał się tyle co niemal przez cały serial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Zatem kolejny wypiek dołącza do wesołego grona dwuznaczności, jakże uroczo. Aż trudno napisać cokolwiek, by nie spoilować. Hmm, ogólem Cloud Kicker zawaliła (chciałem napisać dosadniej, ale warn incomming) sprawę na całej linii. Może być wybitna i Winning Pony, ale teraz musi zadać sobie pytanie czy jej wyczyn był tego naprawdę warty. Big Mac i jego "Najwyższy czas" wygrywa w cuglach konkurs na tekst odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Mogę jedynie pogratulować, będąc jeszcze uradowany, że mimo braku pełnej korekty(Bleh, co to za problem!) Uraczyłeś nas, Dolarze kolejnym rozdziałem. Zaiste, świetne tłumaczenie i sam Big Mac... heh... i kto by się spodziewał, że raz zacznę się z niego śmiać... Świetnie, bueno, me gusta i czekam na więcej. Powodzenia w dalszych tłumaczeniach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Taki obrazek, który kojarzy mi się z serią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Epicki rodział, leże i nie mogę się podnieść ...Dolar jak bardzo się starałeś aby to przetłumaczyć, bo dla mnie zrobienie tego bez potoku łez ze śmiechu było by niemożliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Mam przewagę, że czytałem oryginał wcześniej. Ale fakt faktem - często przy tłumaczeniu zdarza mi się wybuchnąć śmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Roazdział genialny. Już nie mogę się doczekać następnego.^^ Big Mac epicki.... xD Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Nikern Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 nie, uch, NIE WYTRZYMAM muszę pojęczeć że za wolno rozdziały wychodzą, dobrze przynajmniej że szybciej niż w Past Sins (nigdy nie wybaczę dwóch miesięcy przerwy...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Kamil - no cóż, tak to juz bywa. Tym razem dlatego, że musiałem zrobić sobie przerwę i przełożyć kilka one-shotów tak dal relaksu. No i bije się z własnym opowiadaniem, ale spokojnie. Do przyszłego tygodnia rozdział powinien się pojawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 hm... czekam do końca miesiąca... potem zobaczymy co zrobię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Na pewno mnie nie ustrzelisz, bo wtedy nie będzie kontynuacji . Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będzie gotowe do niedzieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) a jak nie... na każdym rozdziale będziesz miał kilka(naście) komentaży że się żółwisz a czy ja mówię że zrobił bym to szybciej? nie chciał byś zobaczyć mojej cierpliwości 5 lat temu, wtedy by musiał rozdziały wrzucać codziennie Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Kamil118 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Hmm, a jesteś pewien, że zrobiłbyś szybciej tego fica, który najeżony jest mnóstwem dwuznaczności i nawet takimi, które nie mają polskich odpowiedników? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 komentaży temu panu podziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) oj tam, oj tam, kończę spamić i czekam PS Kamil118, dnia 27 Cze 2013 - 07:58 AM, napisał: komentaży temu panu podziękujemy zemszczę się... masz 1600 postów, jest w czym szukać ________________________________________________- i jak uda ci się? Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Kamil118 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 AAARGGHHH GDZIE MOJA KONTYNUACJAAAA Damned, to uzależnia, a jak przez tak długi czas nic nie ma, to głowa boli ze smutku (choć może ma to związek z tulpą...) Miało być do niedzieliiii ;( a teraz będzie epicka rozmowa ze Sparkler o ile dobrze pamiętam, ale takie słowa były niektóre, że nie doczytałem. Brawa za tłumaczenia tego wszystkiego, mogłem to już wcześniej w sumie napisać. Język jest dość trudny (tak mi się wydaje ), a i tak dobrze oddajesz klimat i humor Jeszcze raz brawa, lecz... GDZIE MOJA KONTYNUACJAAAA ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Oczywiście, że tłumaczę, ale jednocześnie realizuję kilka innych projektów (na przykład DeadDerpyverse, czyli alternatywną linię czasową WInning). 7 rozdział jest ukończony w jakichś 30%. Przez kolejnej 8-10 godzin mam zamiar przetłumaczyć kolejne 3000-5000 słów, więc osiągnie jakieś 80-90%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ojojojoj. To Panowie, nie przeszkadzajmy Dolarowi to 7 rozdział już niebawem ujrzymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Panowie, bez offtopu proszę. Kamil ma sporo racji, miało być to wcześniej, jednak musiałem sobie po prostu zrobić przerwę od Winning - takie życie. Teraz jednak uzyskałem podwójną motywację i zajmuję się wyłączenie tym a inne projekty odłożyłem na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się