Lunnna Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Z chęcią wezmę udział w Lekcji magii Przyjaźni. Więc się zgłaszam do lekcji magii przyjaźni:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terra Sparkle Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Też chciałabym spróbować. Zawsze może się przydać dodatkowe doświadczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Dobrze, wchodzę w to. Wszak zgłębianie Magii Przyjaźni może przydać się każdemu. Nawet pomocnicy kogoś takiego jak Pinkamena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Hm... mogę spróbować. Zgłaszam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emi and sulfus Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zgłaszam się ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Jestem chętny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zgłaszam się . Chciałabym być ze Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Potrzebujemy liczby parzystej uczniów. Jeśli ktoś jest chętny, proszę, zgłaszajcie się. Jeśli nie - będzie jedna trójeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 No to w takim razie i ja się zapiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 (edytowany) *Biegnie, niezdarnie się potykając po drodze, szybko zbierając papiery i biegnąc do podium, na którym się zatrzymuje*Witam, moi Mili! Wraz z Księżniczką dobraliśmy was w pary sugerując się wieloma różnymi czynnikami. Pewne jest to, że będzie... Powinno być przynajmniej ciekawie. Z pewnością niemal każdy z was zaprzyjaźni się z swoim partnerem/partnerką, co przyniesie piękne owoce wspaniałych lekcji. *Celestia stanęła przy Emronnie, obejmując go skrzydłem*Potraktujcie to jako zadanie. Prawda jest taka, iż zawsze można odkryć wielu, wielu więcej przyjaciół. Wiem to chociażby po sobie... Prawda, Emronn?*Puszcza oczko do Tarretha oraz Celestora stojących na tyłach tłumu* *Nie kryjąc dumy, wyciągnął dokument zaczynając czytać*Nie ma przepisu na przyjaźń. Jedynym jest wasze serce oraz rozum, czyli części nas, z których korzystamy na co dzień... Z pewnością o tym wiecie, więc nie widzę sensu tłumaczenia od podstaw, na czym polega ten wspaniały proces. Będziemy czekali na raporty dotyczące Magii Przyjaźni, które zbierzecie do następnej środy (czyli 27.II). Jaka forma? Dowolna. Powinna zawierać wniosek wyciągnięty z tygodnia przyjaźni. Skontaktujcie się ze sobą jakkolwiek, a gdy uznacie, iż już wiecie, jakie możecie wyciągnąć wnioski... ładnie opisać, wysłać w tym temacie lub do Celestii na PW (Odbiera listy w pierwszym poście). Tak czy siak - każdy wniosek ostatecznie trafi do tego tematu wraz z komentarzem Celestii.Wciąż czekamy...~MyhellChciałbym też dodać, iż jeśli powstanie między daną parą jakaś niezgoda, która może utrudnić zadanie... Wyciągnijcie ten zły wniosek, może uda mi się wraz z Księżniczką coś doradzić? Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Chętnie się zapiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja bym chętnie wziął udział. Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja Nikern, mistrz jedi i uczeń Revana z chęcią zapiszę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja, Merszyt, zgłaszam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Chętna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 W imię rewolucji Towarzysz Obywatel zgłasza się. Ciekawe, czy jeszcze potrafię zawierać znajomości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Zgłaszam się ponownie. Fajnie się uczyłem ostatnim razem z WilcząNati, że i tym razem chętnie poznam kogoś =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Poproszę o dodanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Hmmm, co mi szkodzi? Ajtam, mogę się zapisać... Jak coś to umrę Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Vieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) W sumie też się zapiszę. Jak nie będzie pary, to jakoś to przeżyję Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Szarik181 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 i ja się zgłaszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ja również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuptusia Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jestem tu nowa, więc z wielką chęcią się zapiszę i poznam kogoś nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiii !!!Nareszcie pretekst żeby wyjść z biblioteki...również się zgłaszam Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Czytoholiczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Dopisz mnie. To może być całkiem ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts