AnaPendragon Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja czytam "Altana" Mary Nichols Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 ćoż aktualnie czytam Piter Szymuna Wronczuka z Uniwersum Metro 2033. Dostałem na Gwiazdkę : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Osobliwy Dom pani Peregrine autorstwa Ransoma Riggsa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 "Przeszłość to dziś" KLrzysztofa Mrowcewcza, czyli nauka na sprawdzian w środę... A tak mniej poważnie, to po raz drugi czytam Gambit Turecki Akunina, mając nadzieję, że gdy poznałem bohaterów we wcześniejszych częściach, zrozumiem więcej niż poprzednio. A Azazel, czyli poprzednia książka którą przeczytałem, uważam za jedną z lepszych jakie przeczytałem i gorąco polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kilka dni temu przeczytałem Pentagram, a Dwie Wieże jeszcze dzisiaj przeczytam i będzie 10 przeczytanych książek w tym roku. : D Za to w 2013 mam zamiar przeczytać: -wszystkie książki Jo Nesbø -prawdopodobnie wszystkie części Wiedźmina -J.R.R. Tolkien - Powrót Króla -serię "Millennium" Stiega Larssona -prawdopodobnie wszystkie części Harryego Pottera -jakieś biografie (najbardziej zależy mi na Konkwistadorach Diabła i Spowiedzi Heretyka) Mam nadzieje, że uda mi się przeczytać w tym roku ok. 30 książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ja wczoraj zabrałem się za książkę Roberta Forysia "Sztejer". Pierwsze kilkadziesiąt kartek wchodzi bez problemu, mam nadzieję, że dotrzyma poziomu "Panu Lodowego Ogrodu", bo od tej było mnie trzeba kijami odpędzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Stevem Erikson "Opowieści z Malazańskiej Księgi Poległych Ogrody Księżyca" w domu nie czytam zbytnio, ale moja wina że anime jest takie fajne? Czytam głównie jak czekam na coś z plecakiem. W miesiąc od 2 do 4 książek da się przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Milczenie Owiec. Niestety film już obejrzany ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 " O włos od piwa " Eugeniusza Dębskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ja obecnie czytam Wiedźmina już po raz trzeci . I jak mam czas to fimfictiona - Waking Nightmares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wczoraj przeczytałem 'Człowieka Nietoperza' (nie nie, to nie jest nic o Batmanie) Jo Nesbo, a teraz mam zamiar przeczytać 'Karaluchy' tego samego autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ja czytałam lekturę Kamińskiego "Kamienie na szaniec". Świetna książka. O ojczyźnie i poświęceniach. Najbardziej podobał mi się Rudy, ponieważ był taki mądry i nikogo nie wydał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 i nikogo nie wydał A by tylko spróbował kogoś wydać, to by kulę w łeb dostał. Ja aktualnie czytam "Nędzników" W. Hugo. Po obejrzeniu sztuki stwierdziłem, że skoro ona taka piękna, to książka musi minimum jej dorównać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 "Zbuntowana" Veronica Roth. Dzięki Żulia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Aktualnie czytam "Sztuka wojny" Sun Tsu, ciekawe nawet bardzo wiele rzeczy jakie są tam zawarte można spokojnie wykorzystać w życiu codziennym "Zwycięska armia najpierw wygrywa, a potem dąży do walki. Pokonana armia najpierw walczy, a potem dąży do zwycięstwa." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Middida Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Teraz zaczynam czytać ostatnią część Igrzysk Śmierci, pt.: "Kosogłos". Seria bardzo wciąga, pierwszą część przeczytałam w trzy godziny, a drugą w cztery. Autorka ( Suzanne Collins ) bardzo fajnie opisała wydarzenia w książce, a zwłaszcza momenty na arenie ^^ Swoim połykaniem książek niemalże doprowadzam moich rodziców do poddania się, buhueheheh, wkrótce Batman Arkham City będzie mój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Skończyłem " O włos od piwa " i czytam teraz następną książkę Dębskiego - " Niegrzeszny Mag ". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Teraz zaczynam czytać ostatnią część Igrzysk Śmierci, pt.: "Kosogłos". Seria bardzo wciąga, pierwszą część przeczytałam w trzy godziny, a drugą w cztery. Autorka ( Suzanne Collins ) bardzo fajnie opisała wydarzenia w książce, a zwłaszcza momenty na arenie ^^ Swoim połykaniem książek niemalże doprowadzam moich rodziców do poddania się, buhueheheh, wkrótce Batman Arkham City będzie mój 2 x 400 stron w 7 godzin? Jakoś niezbyt ci wierzę, obrobiłam 1 część Igrzysk w jakieś 8 godzin, a i tak ja całkiem szybko czytam. Prezydent Snow nie ginie ze strzały Katniss, ona zabija Coin zamiast niego. Miłego dnia. @UP: Nie stawiamy odstępu przed znakami interpunkcyjnymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Aktualnie czytam to .-. Bazyl i Inka przypadkowo spotykają się w dworcowej kawiarni. Obydwoje mieli ostatnio sporo problemów, od których postanowili uciec. Niefortunne zdarzenie sprawia, że wyruszają razem w podróż. Na pierwszy rzut oka dzieli ich przepaść. On - zbuntowany dziwak z ufarbowanymi na czerwono włosami, ona - przykładna uczennica z dobrego domu. Oboje uparci, przekonani o własnych racjach i... niebywale utalentowani w pakowaniu się w coraz to nowe kłopoty. Po prostu mieszanka wybuchowa! "Pierwsza noc pod gołym niebem" to pełna humoru powieść drogi. Pościgi, podróże stopem, gangsterzy, nagłe zwroty akcji, a do tego tajemniczy skarb, no i miłość... Ta książka trzyma w napięciu i nie pozwala się nudzić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Dorwałam się do Sapkowskiego, muahahaha ^^ Muszę jeszcze Krzyżaków przeczytać :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 ,,Szturmowcy Śmierci" Oczywiście moje klimaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Po skończeniu książki Dębskiego jestem już w połowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Aktualnie "Wielki Mistrz" - trzecia część epickiej trylogii fantasy napisanej przez Trudi Canavan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Skończywszy Gambit Turecki, z którego zrozumiałem więcej, niż za pierwszym razem, aczkolwiek mniej niż się spodziewałem, przyszła kolej na świąteczny prezent, czyli Strażnicy Historii - Nadciąga Burza. Wydaje się być z miejsca przereklamowany, ale nie będę osądzał po okładce, bo to ledwo 40. strona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zacząłem ostatnio czytać Diunę ale po przeczytaniu ~100 stron uznaję że to nie moje klimaty. Wziąłem za to Miasto Kości, Cassandry Clare. Jak dotąd czyta się przyjemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się