Syrenka Katherine Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 *Ostrzy krasnoludzi sihil i płetwę.* Ale że co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Ale że Geralta się nie olewa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Czytałem przez 5 minut 12. część Zwiadowców, po czym zamknąłem ją i nie zamierzam jej już tykać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Życie i niezwykłe przygody żołnierza Iwana Czonkina, a wcześniej Jeden dzień z życia Iwana Denisowicza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 dywizjon 303 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 a ja czytam lekturę :3 "Zemstę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 a ja czytam lekturę :3 "Zemstę" Papkin ginie! Niczego nie czytam, bo nie mogę znaleźć w bibliotece "Dziedzictwa" ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Papkin ginie! Niczego nie czytam, bo nie mogę znaleźć w bibliotece "Dziedzictwa" ;_; jej dzięki bo mi sie tego czytać nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 jej dzięki bo mi sie tego czytać nie chce Cieszy cię to? Więc w takim razie wiedz, że skłamałam, Papkin nie ginie, on tylko myśli, że został otruty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Twoje uczynki napełniają mnie dumą, Kath. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Mi w końcu udało się wygospodarować trochę wolnego czasu (uff) i czytam sobie "Inferno" Dana Browna A obecnie "Rzeczy ulotne" Neila Gaimana Edytowano Listopad 24, 2013 przez Skylen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 aktualnie... czekam aż w bibliotece będzie: Tunele 6 (Finał) Dziedzictwo 4 Dziewiąty mag 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Króliczyca Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Obecnie II tom kronik żelaznego druida - "Raz wiedźmie śmierć" ^^ polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Anie z Zielonego wzgórza ( lektura ) Wiedźmina Miasteczko Salem i nadal czytam oblicze wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Dzisiaj wypożyczyłem "Poradnik pozytywnego myślenia". Jak znam życie i czcionkę tej książeczki, to koło czwartku będę musiał zaktualizować ten post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) "Hołd dla mroku" (badziewna nazwa) Adriana Tchaykowskiego. To 4 tomik w tej serii fantasy, który gorąco polecam. Autor ma ogromną wiedzę ogólną i dobre wykształcenie co widać, kiedy czyta się tą książkę. Ma on podejście typu "albo piszesz o czymś na czym się dobrze znasz, albo nie piszesz w cale i najpierw sam się czegoś uczysz"- po tym poznasz dobrego pisarza. Opis książki może być naprawdę... dziwny z powodu nowych ras do których większość z was pewnie nie jest przyzwyczajona, ale zapewniam, że autor dobrze je przemyślał i im dłużej się czyta tym jest ciekawiej. Właśnie po raz 3 czytam całą serię od nowa i jest równie dobra co za 1 razem. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Palące Pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Teraz czytam "Pozdrowienia z Rosji" Iana Fleminga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Kruk Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Zacząłem czytać "Nazywam się Czerwień" Orhana Pamuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 R. Bradbury : "451° Fahrenheita". Jeszcze nie ukończyłem, ale już teraz serdecznie polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 komiksy Green Goblina Marvela i The Amazing Spider-man (odc z Green Goblinem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Czytam "Sezon burz" Andrzeja Sapkowskiego, wiedźmin! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 "Poniedziałki są czerwone" Bardzo ciekawa książka opisujące jeszcze ciekawsze zjawisko - syntezje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 A ja czytam sobie coś wręcz oczywistego, czyli Władce Pierścieni. Jestem przy Dwóch Wieżach i mogę powiedzieć, że filmowe wersje bardziej mi się podobały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Hej, hej. Ja właśnie kończę "Piknik na skraju drogi" Braci Strugackich i mam do was pytanie, znacie może coś podobnego w tychże klimatach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Ja obecnie czytam "Metro 2034" D. Glukhovskiego, w kolejce czeka już "Do światła" A. Diakowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się