Nishi Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Jak ktoś jest z okolic Zakopanego to tu tych nowych trójpakow jest jeszcze mnóstwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 We Wrocławiu, w Biedronce na Kozanowie pozostały dzisiaj jeszcze 2 zestawy z Cheerlie i jeden wybrakowany z Chrysalis [skrzydeł jej brakuje]. Informacja świeżutka, bo byłam tam nieco ponad pół godziny temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Siemka mam dla was pytanie znalazłem blindbagi w biedronce u siebie i mam pytanie.Jest jakić temat lub jakiaś strona abym mógł się dowiedzieć które blind bagi są jakimi kucykami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Become A Corgi Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Sprawdzaj po kodach na opakowaniu. Nie jestem 100% pewien ale to powinno być to: 20415 - Pinkie Pie 20425 - Applejack 20435 - Rainbow Dash 20445 - Rarity 20455 - Twilight Sparkle 20465 - Fluttershy 20475 - Sugar Grape 20485 - Lily Blossom 20495 - Minty 21405 - Bumblesweet 21415 - Fizzypop 21425 - Flower Wishes 21435 - Roseluck 21445 - Sweetie Blue 21455 - Pepperdance 21465 - Lemon Hearts 21475 - Cherry Spices 21485 - Sweetie Swirl 21495 - Lucky Swirl 22405 - Sweetcream Scoops 22415 - Firecracker Burst 22425 - Pinkie Pie \ 22435 - Twilight Sparkle | = brokatowe 22445 - Rainbow Dash / Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) Siemka mam dla was pytanie znalazłem blindbagi w biedronce u siebie i mam pytanie.Jest jakić temat lub jakiaś strona abym mógł się dowiedzieć które blind bagi są jakimi kucykami?Proszę bardzo. Wszystkie fale, wszystkie kucyki. Spisujesz na kartkę (chciane i niechciane) i idziesz do sklepu. Bierzesz kilka, sprawdzasz oznaczenie, odkładasz albo do kosza albo na hak. Na pytanie "co pan / pani robi" zamiast panikować powiedz prawdę jak na spowiedzi. Następnym razem nie będą reagować. Skoro zadziałało u 27 letniego gościa to i u Ciebie zadziała. Blind Bag Index - spis wszystkich BB Generalna zasada: - Do fali 8 z tyłu na "spawie" z tyłu opakowania są wybite numery (pierwsze zdjęcie na tej stronie). ZAWSZE liczy się druga i czwarta cyfra. Dla przykładu: 123456 = kucyk 24 - Od fali 8 liczą się litery z przodu na dole torebki, torebka wygląda nieco inaczej. Z tyłu nie ma już "spawu", duża papierowa naklejka. Przykład AA = Applejack Sprawdzaj po kodach na opakowaniu. Nie jestem 100% pewien ale to powinno być to:20415 - Pinkie PieJeśli masz rację to jest to fala 1Kolekcjonerzy - szturmować biedronkę Edytowano Listopad 30, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Orientuje się ktoś, ile miesięcy po premierze nowej fali w USA pojawiała się ona u nas? Bo zastanawiam się, kiedy się czaić na 9 falę, ale nie jestem w stanie tego obliczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Orientuje się ktoś, ile miesięcy po premierze nowej fali w USA pojawiała się ona u nas? Bo zastanawiam się, kiedy się czaić na 9 falę, ale nie jestem w stanie tego obliczyć... Wydaje mi się, że np. fala z Braćmi Flim pojawiła się jakoś 9 miesięcy od czasu amerykańskiej premiery, ale głowy sobie uciąć nie dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Dziewiątą falę widziałem w zeszłym tygodniu w.... Radomiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Ooo! To chyba czas zacząć szturmować Smyki i Reale Swoją drogą jakiś czas temu będąc właśnie w Smyku zauważyłam, że blindy mają różne ceny. Część była jeszcze w cenie 12.99zł, ale pozostałe... były już po 14.99zł(myśleli, że nikt nie zauważy i weźmie droższe? )! Jak tak dalej pójdzie dojdziemy do 20 złotych za sztukę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 W smyku ich jeszcze nie widziałem. Tamten sklep to był toys box. Przy okazji wyszukałem sobie jednego, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 WOW, tak szybko?! Pora zajrzeć do paru sklepów... Ale w Smykach na 100% ich jeszcze nie ma (byłam dzisiaj i widziałam jeszcze 8 falę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Część sklepów czyści magazyny. W Rossmanie widziałem Blind Bagi Angry Bird Star Wars za 6zł. A wracając do tematu, cieszę się że mamy już 9 falę Swoją drogą ja chcę Spike'a (może w 10?) Ale z drugiej strony to za duże koszta dla Hasbro... mają przecież "matryce" części ciała, odlewają je i składają niczym klocki lego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Jak wygląda 9 fala? Wrzuci ktoś zdjęcie kucyka i opakowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Tu jest wszystko pokazanehttp://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html Edytowano Styczeń 16, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Strona z falami oraz numerami kucyków i nie tylko. Blind Bag Index Littlepip - uprzedziłeś mnie (dobra, żart) Aha. Sprawdzając litery uważaj na kombinacje takie jak AE, AL, AF, AJ - symbol jest po lewej i po prawej. Sprawdzaj oba, pod światło. Czasami litera jest ucięta i można się przejechać (tak jak ja) Edytowano Styczeń 16, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 W końcu FS nie jest recolorem RD Zaczynam szukać tej fali, gdyż wygląda o wiele lepiej niż 8 (mam nadzieję, że poza tym jest bardziej wytrzymała, gdyż żelkopodobne wytwory fali 8 dają się formować w rękach). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Mam tę Fluttershy, więc jest możliwość przekonania się jaki to jest plastik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 We wtorek byłem z mamą na zakupach i wtargnęliśmy m.in. to jakiegoś sklepu ala Rossmann. Koło kasy stała tam półka pełna kucykowych gadżetów. Duże figurki do czesania, mniejsze figurki, blind bagi oraz jakiś inne pierdółki. Oczywiście szybko wepchnąłem swoją brudną, tłustą, po pączkach dłoń do pudełka z blind bagami i wyciągnąłem losową torebeczkę. Oto jej wnętrze: https://lh5.googleusercontent.com/-02cT2ETXNnk/UtluO0VhzFI/AAAAAAAAAGw/wEjw9IV5bdc/w1283-h859-no/DSC_6118.JPG Ładnie się ona komponuje z inną figurką, którą nabył mój brat już dawno temu. Oto ona, razem z tą moją: https://lh3.googleusercontent.com/-23Do550-A1s/UtluxyzhWzI/AAAAAAAAAHY/WWUh-GDIAFk/w1283-h859-no/DSC_6120.JPG Nie pamiętam, jak się nazywał ten sklep, chyba zacznę do niego chodzić, skoro mają taką bogatą różnorodność kucykowych zabawek. W sumie, to i tak tylko B.B kupuje, ale to chyba jedyny sklep w tym mieście, gdzie mogę to kupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ta pierwsza to Lotos... ekhm Lotus. Pojawiła się kilka razy w serialu. Swoją drogą przypomina trochę mikołaja Druga to jakiś wymysł - przemalowana Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ta pierwsza to Lotos... ekhm Lotus. Pojawiła się kilka razy w serialu.Ty nie mówić! Druga to jakiś wymysł - przemalowana Pinkie.To je Carrot Top (bądź inaczej zwana Golden Harvest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ktoś gdzieś widział już tę 9 falę? Widziałem u osób pojedyncze sztuki, ale regularnej sprzedaży nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Tak jak pisałem już wcześniej, dziewiątą falę widziałem w Radomiu, w galerii słoneczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 U siebie nie widziałam ani w Smyku, ani ToysRus, ani w żadnym hipermarkecie (sprawdzałam Real, Tesco i L'eclerc). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Cierpliwości moi młodzi Padawani, cierpliwości. Cierpliwość ważną cechą Jedi jest. Nowa fala już wkrótce w sklepach pojawi się. Wówczas to uzupełnicie kolekcje swe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Od niedawna blindy są w Rossmanach tak jak inne kucykowe gadżety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts