pepeh Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 A co do tych z Was którzy"nie przepadają" za eqg przecież to jest film 90min i możesz zapomnieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 A co do tych z Was którzy"nie przepadają" za eqg przecież to jest film 90min i możesz zapomnieć Poprawka, trwa 72min ;D. A i tak nikomu nie karze się tego oglądać ;p. Film nie będzie powiązany w żaden sposób z fabułą 4sezonu, więc tym bardziej nikt nikogo nie zmusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 co do tego że napisałem to nie z tego że nie wiedziałem ile trwa tak po prostu może dlatego że zazwyczaj film trwa 90 min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteshy_PL Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Moi zdaniem EqG będzie spoczko... No może poza zapachem amerykańskiego serialu dla nastolatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ma trwać 72 minuty? Hmm, to prawie tyle samo, co Ultramarines.... Eee, nieważne, nie zwracajcie na mnie uwagi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Tylko wk***iają mnie ludzie, którzy myślą, że EG zastąpią MLP:FiM, mimo tego, że Hasbro conajmniej pierdyliard razy napisało, że to tylko poboczny projekt. JA powiem że tak nie myślałem, myślałem, że to będzie serial równoległy razem z prawdziwym MLP:FIM. Czyli sytuacja taka sama jak Stargate SG1 i Stargate Atlantis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Do spraw z EG mam nastawienie neutralne ale jestem ciekawa jak to wyjdzie. Mogliby się bardziej postarać o wygląd tych humanizacjii no bo- niebieska, fioletowa lub nienaturalnie różowa skóra? Wygląda to dziwnie i niezbyt ładnie. Miejmy nadzieję , że fabuła wszystko naprawi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Do spraw z EG mam nastawienie neutralne ale jestem ciekawa jak to wyjdzie. Mogliby się bardziej postarać o wygląd tych humanizacjii no bo- niebieska, fioletowa lub nienaturalnie różowa skóra? Wygląda to dziwnie i niezbyt ładnie. Miejmy nadzieję , że fabuła wszystko naprawi W sumie dzięki temu rozróżniamy postacie, wiemy jakiego koloru futra mają, znaczki i grzywy w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczwanygosc Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Wykonanie jak zwykle (czyli EKSTRA) pomysł wyśmienity ale nie chcę sobie wyobrażać co będzie jak twilight zobaczy lak ludzie jeżdżą na koniach LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Dam temu szanse, na pewno nie jest takie złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 upup# założyłeś/aś konto tylko po to żeby napisać ten post?? przywitaj się najpierw :3 up# WTF?? okropność znaczki na gębie i RD stroi się jak baletnica. To napewno nie jest Mane5 przeniesione po TS do "świata ludzuf" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 A mi się wydaje, że ten rysunek wyżej to tylko Fan Art, zauważyć można krzywe linie postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 To na pewno jest Fan Art, widać na ścianie zdjęcie z Twi i Trixie xD Wstawiłam to tylko od tak sobie, bo miałam ochotę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 ufff już się bałem że.... sami wiecie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 znalazłam art jak mają normalne skóry (zapomnieli o naszym biednym kucyku tła xd) Moim zdaniem lepiej z normalną :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 jak dla mnie to ta wersja bez skrzydeł lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Standardowy wygląd, wiecie nawet może być to i tak nie będzie serialu...chyba nie będzie, można się przyzwyczaić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Jeszcze część da się jako tako przełknąć...ale niebieski człowiek...? RD wygląda jak jakiś smerf xd zaś TS wygląda jakby była mocno przyduszona i cała zsiniała...w każdym razie dobrze to nie wygląda.. mogliby dać trochę pigmentu ludzkiej skóry, a jak im tak niezmiernie zależy na tych kolorach to niech ubiorą te humanizacje w te kolory ot i po problemie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiesta Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 To przetłumaczy ktoś inny, proste, ale nie tak szybko jak Mystheria : < Wolisz dostać kiepskiej jakości napisy po paru godzinach, czy poczekać tydzień i dostać je wysokiej jakości, bez błędów? Obecnie tłumacze MLP ścigają się kto pierwszy wrzuci przetłumaczony odcinek na YT. Niestety, jakość tłumaczenia pozostawia sporo do życzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Jeżeli to różnica powiecmy 2-3 dni to ja wolę poczekać dłużej chociaż jeżeli chodzi o odcinki to podajże misiek200n robi fanlektora o ile można to tak nazwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Kiedy pierwszy raz obejrzałem trailer EG zacząłem walić głową w klawiaturę (Talar świadkiem) po czym kolega uspokoił mnie i powiedział że to tylko film (kamień z serca!). Jeśli chodzi o ideę filmu nie jest zła ale kupra nie urywa. Wyczekiwałem czegoś bardziej epickiego i to raczej z kucami w roli głównej a nie panienkami z Monster High. Naprawdę zbierałem kasę na bilety :( Jeśli film nie powali fabułą to raczej nie będzie to miało zbyt dużo fanów. Do tego filmu jestem raczej nastawiony optymistycznie co jest w moim charakterze rzadkością .Zobaczymy ,co będzie to będzie. Up# Ja wolę poczekać nawet dłużej niż te 2-3 dni i dostać napisy najlepszej jakości (widziałem w życiu wiele fail-i) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Czyżby screen z filmu? i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Wolisz dostać kiepskiej jakości napisy po paru godzinach, czy poczekać tydzień i dostać je wysokiej jakości, bez błędów? Obecnie tłumacze MLP ścigają się kto pierwszy wrzuci przetłumaczony odcinek na YT. Niestety, jakość tłumaczenia pozostawia sporo do życzenia. Czy ktokolwiek sprawdził te informacje wchodząć na jej kanał? :twilight9: podpis pod filnikiem KLIK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Kto wpuścił psa na dyskotekę? xD A tak na serio, to faktycznie w liceum nosi się wyłącznie takie krótkie spódniczki? Zero spodni i długich spódnic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Coraz bardziej się do tego przekonuje. Tylko dziwi mnie jedna rzecz...jak oni na Celestię widzą że Twilight jest fioletowa, Rainbow niebieska i ma tęczowe włosy i nie dziwią się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się