ToffiLove Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Wy się cieszcie że nie przetłumaczyli reklamy z piosenką Equestria Girls,to by dopiero było siano..wyobraźcie sobie : głupawy przesłodzony tekst i Pinkowa śpiewająca głosem Jarosława Boberka. Hahhahaahhahahahhahaha xD. Tydzień, dzięki zwiastunowi aż tak mnie nie ciągnie do dubbingu, wiec pewnie szybko zleci ;p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 W sumie,może nie wyjdzie to tak źle....dobra bądźmy szczerzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Zwiastuny a Mini Mini nie są robione przez tych co tłumaczą MLP -> wystarczy było spojrzeć na to co było z sezonem 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 W sumie racja. Zwiastuny do innych bajek są dubbingowane przez te same osoby co do MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 5 dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Mam tylko nadzieję, że nie "zepsują" piosenki Babs Seed, piosenki Celestii, Raise this Barn.. no ogółem to wszystkich piosenek niech lepiej nie psują xD Geniusze z MiniMini+ znowu poszaleli, kolejny raz wypuścili kijowe promo z dwoma aktorami grającymi każdą postać. Tym razem Jarosław Boberek podłożył głos pod Applejack. http://youtu.be/Nn4-9xEFgyM Jak ja nienawidzę tych zwiastunów z dwoma osobami podkładającymi głos -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Czy tylko ja mam wrażenie, że ludzie z MM+ mają w głębokim poważaniu serial i dzieci, które go oglądają? Nie, po prostu traktują go jak wszystkie swoje seriale, nic specjalnego. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że dzieciaki nie zauważą tak drastycznych zmian w głosach głównych postaci... Większość dzieciaków, która to ogląda jest na tyle mała, że ich to nie obchodzi.Niestety... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 To już jutro.... Wytrzymaliśmy miesiąc, nawet mi szybko zleciał, mam nadzieję że kolejny minie równie szybko, w sumie 2 tygodnie oglądania polskiego dubbingu i 2 tygodnie czekania na EQG, później ta straszna przerwa do 4 sezonu... Jak popsują pierwszą piosenkę jaka będzie to rzucam laptop przez okno i nie oglądam dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Jak popsują pierwszą piosenkę jaka będzie to rzucam laptop przez okno i nie oglądam dalej Szkoda laptopa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Szkoda laptopa . No to wyrzucę słuchawki, znaczy najpierw rzucę je o ścianę, rozbiję młotkiem, upiekę i dopiero przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Ja rzadko oglądam sezon 3 więc, z chęcią obejrzę cały polski. Co do piosenek, wyjdzie to co wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Moja koleżanka mówi że dzisiaj, mam nadzieje że się nie myli ale jeszcze dokładnie nie wiem w końcu jeszcze cała godzina a ja nagrywam wszystkie odcinki jak by co 20.05.2013 o 19.55 na mini mini może akurat będzie polski dubbing chociaż częściej i tak oglądam sobie odcinki mlp na necie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 jeszcze godzina :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 I jak, ktoś robi live? xd 45min ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 właśnie będzie na streamie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 ja miałam pomysł na live ale mój brat ma roczek i coś więc zapewne by się mi nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 będzie włączony o 19:45 http://www.livestream.com/ravebowdash 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Livestream? YEESSS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Jest już konkurs z nagrodami związanymi z 3 sezonem, więc i dubbing się pewnie zbliża ;D. http://www.miniminiplus.pl/minisite/mylittlepony/konkurs/udekoruj-palac/ Według mnie najpierw powinni dać 3 sezon niż zabawki na pewno dzisiaj musi już być 3 sezon bo ja normalnie zgłupieje. W końcu jak najpierw zaczną sprzedawać zabawki przed załóżmy 1 sezonem to niky nie będzie wiedział o co chodzi a jak pierwszy będzie załózmy 1 sezon niż zabawki wszyscy zrozumieją o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 jeszcze 10 minut.... CLOCK.IS.TICKING!!! JEST JUŻ :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Na Mini mini, też leci jak coś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Cztery słonie, zielone słonie :DD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Właśnie się skończył.Dubbing według mnie: średni :/, szczególności denerwowało mnie wypowiadanie imienia Candance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 OK. Jesteśmy po pierwszym odcinku. Na plus: - Głosy mane 6 były dobre - The Failure Song miał dobry tekst i został dobrze zaśpiewany - Głosy kryształowych kucyków Na minus: - KADENS! - Głosy Shining Armora (czytał z kartki bez żadnych uczuć) i Kadens Cadence (po prostu słaby) - nie podobał mi się tekst Crystal Fair Song, mane 6 jednak całkiem dobrze ją zaśpiewały - parę kwestii mi się nie podobało EDIT: Zauważyłem błąd podczas piosenki The Failure Song. Podczas gdy Twilight podaje pierwiastek z 546 mówi 23,36642 więc gubi jeszcze 5 liczb. Powinna powiedzieć 23.3664289109. OGÓLNA OCENA 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 słonie i tak najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się