Jabcok Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 O przepraszam w idealnym społeczeństwie musi być browarek i wódka oraz browarek ! Piwo i wódka to podstawa każdej cywilizacji. Zecora to niby co w środku lasu robi jak nie bimber pędzi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Alkochol zeżre i upodli każde społeczeństwo, nawet idealne, więc nie piernicz mi tutaj o podstawach cywilizacji, Polska została przez alkochol przeżarta na wylot. Alkochol zmienia ludzi w małpy, takie jest moje zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zaczyna się offtop. Jeżeli chcecie, to przenieście Waszą dyskusję na grunt wiadomości prywatnych, ten temat służy do dyskusji nad opowiadaniem. Jeżeli będziecie kontynuować rozmowę w tej manierze, to posty będą usuwane, zaś jeżeli to też nie dotrze, polecą warny. Proszę traktować tą wiadomość jako ostrzeżenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 No... Zaczyna się akcja. Będzie ciekawie się dziać... Jeśli Warkot zginie... to Equestrie zaleją fale zielonoskórych, tak? No... brzmi ciekawie... Oby przeżył w tym lesie I jeszcze jedno, czy planujesz wprowadzić "Wiencej chłopakuf"?? (Most of our battlebrothers are in space") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 No... Zaczyna się akcja. Będzie ciekawie się dziać... Jeśli Warkot zginie... to Equestrie zaleją fale zielonoskórych, tak? No... brzmi ciekawie... Oby przeżył w tym lesie I jeszcze jedno, czy planujesz wprowadzić "Wiencej chłopakuf"?? (Most of our battlebrothers are in space") Najsampierw mam złą wiadomość dla tych czytelników którzy oczekują rozbudowanej i ociekającej epickością akcji. Nie planowałem dodawać w tym fiku jakichś długich rozrób itp. i raczej (chyba że wymyślę coś na poziomie przynajmniej "Awesome") nie będzie tu takich. Ale na ten temat będę miał jeszcze ciężką debatę ze swoim Naczelnym Pre-readerem więc wszystko możliwe. Wiencej hopakuf? Nie. A przynajmniej na razie nie. :> (Mysterious foreshadowing) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Kilka ogłoszeń duszpasterskich: 1. Z żalem muszę powiedzieć, że przerywam pracę nad fanfikiem. Przepraszam wszystkich czytelników, ale decyzja jest nieodwołalna. 2. Poprzedni podpunkt należy zignorować. 3. Pisanie tego w podpunktach jest bezsensu dlatego dam sobie spokój. :> Oto kolejny rozdział! Przepraszam że taki krótki, ale nastąpiło kilka zmian w koncepcji fanfika. Mówiąc całkiem szczerze, to rozdział 8 (poza krótkim Epilogiem) miał być ostatnim rozdziałem tego fanfika (byłby wtedy oczywiście o wiele dłuższy), ale po ciężkich przemyśleniach doszedłem do wniosku, że fanfik z orkiem w roli głównej bez kilku porządnych zadym to nie fanfik, więc go przedłużam. Kolejne rozdziały już wkrótce. Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez Gryzzli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Miałem się czepić, że Warkot zbyt wielu Chopaków do pomocy nie zbierze Ale potem przypomniałem sobie, że Orkowie rozmnażają się przez wyobraźnię grzyby, więc może być wesoło... PS. Nie strasz więcej Nekronów takimi ogłoszeniami, kapewu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Miałem się czepić, że Warkot zbyt wielu Chopaków do pomocy nie zbierze Ale potem przypomniałem sobie, że Orkowie rozmnażają się przez wyobraźnię grzyby, więc może być wesoło... PS. Nie strasz więcej Nekronów takimi ogłoszeniami, kapewu? Sorki, nie mogłem się powstrzymać I nie martw się, już ja to wszystko ogarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Gratuluję dostania się na FGE!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Również gratuluję dostania się do FGE i również chciałbym się zapytać czy planujesz część dalszą historii naszego ulubionego orka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Warkot jak ma rejdża to trza wzywać Kasrkinów! A nie takie ciumy jak kilku żołnierzy z patykami... Przedłużaj fika tak jak się tylko da . Czyta się przyjemnie, nie mogę powstrzymać napadów głupawki a jak "miotał jak szatan" tymi żołnierzami to myślałem że obudzę osiedle . I jak skończysz pisać (NIE) to zrób kontynuację. PLIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) Dziękuję dziękuję Również gratuluję dostania się do FGE i również chciałbym się zapytać czy planujesz część dalszą historii naszego ulubionego orka? Fanfik jeszcze się nie skończył Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Gryzzli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Rano wstałem sobie z myślą "No, czas się pouczyć na kolokwium i zrobić program na zaliczenie". Na moje nieszczęście uznałem też, że na miły początek dnia mogę zerknąć na jakiegoś fanfica... Chwała Imperatorowi dopiero za dwie godziny idę na uczelnię, zdążę się pouczyć... na pewno... czyli tym prędzej przeczytam tym prędzej będę mógł się uczyć, chyba że poczytam od nowa... Ekhm... *wraca do czytania* Edit 1 - Przynajmniej pójdę oblać z szerokim bananem na twarzy. Edit 2 - banan został wyrównany przez zawał wywołany "ogłoszeniem" o przerywaniu pracy nad ficiem. Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Ghatorr 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Czytałem pierwszy rozdział, biore się do następnych. Fik świetnie oddaje klimat orków. 9/10 @edit Powinieneś dodac do tagów komedia, czytałem i obudziłem cały blok :3 Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez MasterOFPonies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Kiedy będzie następny rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Przyłączam się do przed mówcy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Z nowymi rozdziałami teraz może być trochę krucho. Do końca wakacji mam pracę na dość wysokich obrotach i niewiele czasu na pisanie. Obecnie jestem w trakcie przebudowy rozdziału 8 i prawie ukończyłem rozdział 9 więc update nadejdzie niebawem. Niestety, tak jak już mówiłem z kolejnymi rozdziałami do końca wakacji będzie słabo, ale będę się starał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Nadrobiłem kilka rozdziałów i akcja zaczyna być coraz bardziej ciekawa. Jedynie co to nawet jak dasz w dialogach jakąś literówkę to i tak każdy będzie myślał że tak ma być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Tylko czekać na nowe rodziały :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Kiedy będzie następny rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zmieniony rozdział 8 czeka już tylko na aprobatę mojego Prereadera jak tylko leniwy łach w końcu raczy go przeczytać Niestety przy moim obecnym trybie pracy mam dla siebie niecałe 3 godziny dziennie i żadnych dni wolnych aż do końca sezonu wakacyjnego, a w tak krótkim czasie nie jestem w stanie ogarnąć nic porządnego. Tak więc z żalem ogłaszam zawieszenie prac nad Fanfikiem aż do Września. Proszę nie spalcie mnie na stosie. WAAAGH! never die! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Proszę nie spalcie mnie na stosie. To już postanowione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Wskakuje w tłum niosących Gryzzliego na stos i wymachuje mieczem. Nie tkniecie go !! i wskakuje w bramy osnowy trzymając ręką Gryzzliego. - Jesteś wolny, a teraz pisz kolejny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Orki som osom. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Co z następnymi rozdziałami ? Czekam niecierpliwie : > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się