Nogalik Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Kebab Bo lubię kebaby. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Rozwijająca się taśma filmowa 35mm. -Skrzyżowane pałeczki perkusyjne. -Szpada, floret i szabla, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (no bo kto by tak naprawdę nie chciał- i magia, latanie + nieśmiertelność ) Szczerze?Ja bym nie chciała ani latania,ani nieśmiertelności. *Off-top mode off* This,this ewentualnie this Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doktor Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ja wyobrażam sobie mój znaczek jako Urana (Planetę) Ponieważ interesuję się astronomią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Ja bardzo chciałbym mieć taki znaczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Połączenie znaczka Fluttershy i Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Byłabym pegazem, a mój znaczek wyglądał by tak: Oznacza szybkość, zwinność w powietrzu, a także umiejętność bycia, w kilku miejscach naraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Byłabym pegazem, a mój znaczek wyglądał by tak: Oznacza szybkość, zwinność w powietrzu, a także umiejętność bycia, w kilku miejscach naraz. Fajnie że jest chociaż jeden forumowicz który dobrze wie czego chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 a) Odcisk łapy psa/ kota/ konia/ jakiegokolwiek zwierzęcia, kocham zwierzęta. b) Kółko przekreślone krzyżykiem, było by to nawiązanie do creepypast, które po prostu uwielbiam. c) ewentualnie ołówek, bo lubię rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Wilcza łapa owinięta różą..... najpewniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Pegaz, a znaczek trudno określić, ale na pewno coś mrocznego .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Jednorożec według mnie może wyczarować sb. Zawsze skrzydła więc jednorożec i znaczek pędzel malujący nutke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Przecież znaczki określają talent / przeznaczenie. Wszyscy doskonale wiemy jak skończyło się wyczarowanie skrzydeł. Nie bez powodu Lyra ma lirę, Applejack jabłka, a Spike Rarity (w sercu). A jak już mówiłem moim znaczkiem było by coś muzycznego. Pewnie płyta winylowa, albo powyginana nuta, bo różnie z tym "talentem" bywa. Albo napis PUP* *Powiatowy Urząd Pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Step Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 byłbym pegazem a znaczek. hmm czarna mgła? coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Jednorogi są fajne, a jako znaczek... hmmmm... Chciałbym mieć coś w deseń pióra i książki, bo ozaczałoby to, że umiem pisać jakieś opowiadania Jednak jeśli miałoby to do mnie pasować, to z pewnością miałbym pusty bok Trudno coś do mnie określić, moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) cóż ja kiedyś napisałem, że moim znaczek byłaby gliniana tabliczka zapisana pismem klinowym, bo lubię starożytność, zaś moja ponysona ma Różany Krzyż zakonu Różokrzyżowców XVII wiecznengo Zakonu zajmującego się alchemią i ogólnie gnozą , ale teraz sądzę że krwawiący (płaczący) srebrem czarny księżyc lub czarny papirus zapisany łzami, bo okazuje się że mam talent do nie zamierzonego ranienia innych i melancholii Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Mam talent do szybkiego przyswajania języków, a także chwytania się takich języków, które normalny człowiek omija szerokim łukiem dlatego nie zdziwiłby mnie... por. Czemu? Otóż uczę się na własną rękę walijskiego i nawet dobrze mi idzie (w piśmie tylko, niestety.) Albo emblemat naukowy ze Star Treka co wiąże się cóż... z tym serialem oczywiście oraz zamiłowaniem do uczenia się... na własną rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Znak Assasynów ^^ Ponieważ kocham tą serie gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 wszyscy tu piszą jakie wspaniałe CMC by chcieli mieć a jak wiemy znaczek się sam pojawia i kucyki nie mają na to wpływu.Mój znaczek bym pozostawił losowi niech sam mi wybierze. A tak przy okazji część z Was źle to zrobiła np 2 post Celownik bo lubię militaria? szczerze celownik mi się skojarzył z płatnym zabójcą/snajper (nie to że jestem wredny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranZ Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 To teraz ja 1. Gitara akustyczna a) bo lubię na niej grać b) uwielbiam covery na tych gitarach 2. Słuchawki bo uwielbiam słuchać muzyki 3. Hmmm.... może jakiś chip? Albo coś związanego z Elektroniką? 4. Znaczek C++ bo uwielbiam programować 5. Rękawice bramkarskie bo umiem dobrze bronić w piłkę nożną 6. Piłka do nożnej bo umiem dobrze grać w polu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mjja Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Ja bym chciała jakiś element kuglarstwa (poi lub żonglerkę) lub gitarę basową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Myslę że byłby to aparat fotograficzny lub błona fotograficzna (film) bo kocham fotografię Moja OC ma aparat fotograficzny jako cutie mark. Ewentualnie coś związane z rysunkiem, ołówek, kredki czy pędzel, bo lubie rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Chciałabym być jakimś znanym pegazem, czemu? - Mogą latać, nie muszą chodzić tylko na kopytkach, nie muszą się trudzić z magią i klątwami. - Znaczek, nwm..może dżojstik od PS3? Jako znak grania? Albo najlepiej szopy tak jak to inni mówią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nietoperza, bo je uwielbiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts