Xyz Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Witam was w I Pucharze Postaci Anime! Od dzisiaj rozpoczynamy głosowanie! Poniżej znajdują się pary 1/16 finału, gdzie każdy może oddać po jednym głosie na jedną postać z każdej pary. Jedyne co trzeba zrobić, to zagłosować w specjalnej ankiecie Wasi ulubieńcy oczekują wsparcia, pokażcie im na co was stać (genialna tabelka by Soli ) Tutaj możecie znaleźć więcej informacji na temat uczestników: 1. Kazuma Yagami (Kaze no Stigma) 2. Yuno Gasai (Mirai Nikki) 3. Ichigo Kurosaki (Bleach) 4. Stein (Soul Eater) 5. Eren Jaeger (Shingeki no Kyojin) 6. Gajeel Redfox (Fairy Tail) 7. Grell Sutcliff (Kuroshitsuji) 8. Undertaker (Kuroshitsuji) 9. Remilia Scarlet (Touhou) 10. Shiro (Deadman Wonderland) 11. Konata Izumi (Lucky Star) 12. Mugen (Samurai Champloo) 13. Ryoko Hakubi (Tenchi Muyo!) 14. Rena Ryuugu (Higurashi no Naku Koro ni) 15. Mihotoke Issa (Air Gear) 16. Son Goku (Dragon Ball) 17. Lisanna Strauss (Fairy Tail) 18. Erza "Titania" Scarlet (Fairy Tail) 19. Rias Gremory (Highschool DxD) 20. Rika Furude (Higurashi no Naku Koro ni) 21. Guts (Berserk) 22. Kamina (Tengen Toppa Gurren Lagann) 23. Light Yagami (Death Note) 24. Gintoki Sakata (Gintama) 25. Panty (Panty & Stocking with Garterbelt) 26. Misaki Mei (Another) 27. Tatsumi Oga (Beelzebub) 28. Alucard (Hellsing) 29. Kakashi Hatake (Naruto) 30. Suzaku Kururugi (Code Geass) 31. Satoko Houjou (Higurashi no Naku Koro ni) 32. Kushina Uzumaki (Naruto) Wyniki 1/16 finału:Kazuma Yagami 16:10 Ryoko HakubiYuno Gasai 24:16 Stein Ichigo Kurosaki 14:38 Son Goku Eren Jaeger 11:28 Misaki MeiGajeel Redfox 26:23 Light Yagami Grell Sutcliff 10:35 Erza ScarletUndertaker 23:12 Rias GremoryRemilia Scarlet 17:14 Gintoki Sakata Shiro 17:18 Konata Izumi Mugen 6:37 Kakashi Rena Ryuugu 18:25 Kushina Uzumaki Mihotoke Issa 9:17 Guts Lisanna Strauss 17:22 Rika Furude Kamina 10:31 Alucard Panty 15:21 Satoko HoujouTatsumi Oga 17:10 Suzaku Kururugi Wyniki 1/8 finału: Kazuma Yagami 10:19 Yuno GasaiSon Goku 25:10 Misaki Mei Gajeel Redfox 12:21 Erza ScarletUndertaker 16:11 Remilia Scarlet Konata Izumi 8:24 Kakashi Kushina Uzumaki 11:17 Guts Rika Furude 13:21 AlucardSatoko Houjou 16:13 Tatsumi Oga Wyniki 1/4 finału: Yuno Gasai 12:19 Son GokuErza Scarlet 18:10 UndertakerKakashi 16:8 GutsAlucard 19:9 Satoko Houjou Wyniki 1/2 finału: Son Goku 17:21 Erza Scarlet Kakashi 13:26 Alucard Wynik finału: Erza Scarlet 27:23 Alucard Końcowy post: http://mlppolska.pl/watek/5736-puchar-postaci-anime-starcie/page-7#entry321110 Największe rozczarowanie sezonu: Son Goku Pary 1/8: Kazuma Yagami - Yuno Gasai Son Goku - Misaki Mei Gajeel Redfox - Erza Scarlet Undertaker - Remilia Scarlet Konata Izumi - Kakashi Kushina Uzumaki - Guts Rika Furude - Alucard Satoko Houjou - Tatsumi Oga Pary 1/4: Yuno Gasai - Son Goku Erza Scarlet - Undertaker Kakashi - Guts Alucard - Satoko Houjou Pary 1/2: Son Goku - Erza Scarlet Kakashi - Alucard Para finałowa: Erza Scarlet - Alucard ~więcej zasad chyba pisać nie muszę, mniej więcej wiadomo o co chodzi :F Link do komentarza
Bezik Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Trochę nie podoba mi się to, że trzeba oddać głos w każdym pojedynku, a niektórych postaci (mniej-więcej 1/3) stąd w ogóle nie kojarzę. Taka moja sugestia, czy można by tak w przyszłych rundach dać możliwość oddania pustego głosu? Link do komentarza
Xyz Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Trochę nie podoba mi się to, że trzeba oddać głos w każdym pojedynku, a niektórych postaci (mniej-więcej 1/3) stąd w ogóle nie kojarzę. Taka moja sugestia, czy można by tak w przyszłych rundach dać możliwość oddania pustego głosu? Słuszna uwaga, już poprawiłem. Link do komentarza
Sosna Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Moje głosy już poszły zobsvzymy co będzie dalej Link do komentarza
Flutteryay Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Większości nie znam, a w starciu Yuno i Stein zagłosowałam na Yuno zamiast Stein'a którego sama zgłosiłam. Wybacz Stein, trafił ci się zbyt dobry przeciwnik Smutam że Lisanna przegrywa z Riką (kimkolwiek ona jest >.>) Link do komentarza
Plothorse Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 *UP - Wydaje się, że możesz usunąć swój głos i zagłosować ponownie <przycisk tuż pod ankietą> Nie powiem, rozwala mnie sytuacja, w której liczba pustych głosów przewyższa którąkolwiek z pozostałych opcji... widać jak bardzo obie nie są kochane. ^ ^ Żałuję, że nie zdążyłem zauważyć wątku z zapisami w czas... cóż, mówi się trudno. Przewidujesz może następne edycje, Xyz? No i żal mi kapkę Steina, przyznam szczerze. Zdaje się, że dostał naprawdę ostrego rywala skoro ktoś taki jak on przegrywa... Link do komentarza
Flutteryay Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Mówiłam xd Ale na Yuno nie ma mocnych ;_; Najgorsze jest to że nie ważne które z nich wybierzesz, obydwoje przyjdą w nocy i cię potną Edit: Dobra Stein jednak ma mój głos .-. Link do komentarza
Xyz Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Żałuję, że nie zdążyłem zauważyć wątku z zapisami w czas... cóż, mówi się trudno. Przewidujesz może następne edycje, Xyz? Jeżeli temat zyska na popularności i się nie znudzi - czemu nie Być może w niedługim czasie wprowadzę kolejne tego typu konkursy. Nie powiem, rozwala mnie sytuacja, w której liczba pustych głosów przewyższa którąkolwiek z pozostałych opcji... widać jak bardzo obie nie są kochane. ^ ^ Specjalnie wybrałem mało popularnego Yagamiego, żeby sprawdzić czy zyska chociaż jeden głos prócz mojego xD Ale przynajmniej są emocje Link do komentarza
Gypsy Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Większości nie znam, a w starciu Yuno i Stein zagłosowałam na Yuno zamiast Stein'a którego sama zgłosiłam. Wybacz Stein, trafił ci się zbyt dobry przeciwnik Smutam że Lisanna przegrywa z Riką (kimkolwiek ona jest >.>) Już wyrównała, więc niema co smutać tylko trzeba liczyć, że jeszcze ją przebije Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Kamina mogący w elementach harmonii zajmować miejsce Elementu Epickości, przy którym RD wydaje się być szarym kucem, przegrywa. A jeśli chodzi o Steina to prawda, trafiła na silnego przeciwnika w postaci Yuno, na którą zagłosowałem( sam ją zgłosiłem, choć sądziłem, że będzie miała słabszego przeciwnika). Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Dla mnie ważne żeby Yuno wygrała, Ichigo nie za bardzo sobie radzi ale i tak wolę Yuno :3. Link do komentarza
War Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 (edytowany) Meh, czemu wybraliście Remi z tego fan anime, gdzie wyszła gorzej? xD Następnym razem to poprawię - nawet teraz, jeśli Krzyż pozwoli. Pozwalam, czyń swoje ~Krzyż Dzięki, już poprawiłem daze~ Edytowano Maj 13, 2013 przez Warmen Link do komentarza
Spinwide Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Gajeel wygrywa z Lightem? Zaskakujące, lecz cieszy mnie to niezmiernie. Chociaż nawet jeśli wygra tym razem, to w starciu z Erzą lub Gutsem nie ma szans. Nawet na mój głos Link do komentarza
Iron Shield Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Wolałbym by na tej liscie znalazł się jeszcze Roronoa Zoro oraz Maidoguy Link do komentarza
Kapustka Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Uuu, ciekawie to wygląda. Może nie u wszystkich, ale wciąż jest dobrze. Przecież pozostał niecały tydzień, a przez ten czas wszystko może się zmienić. Trzeba czekać na wyniki. :3 Link do komentarza
Krulig Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 ;-; Moja ulubiona postać z Higurashi przegrywa ;-; Ale przynajmniej Rika ma więcej głosów niż wcześniej ._. Link do komentarza
Piter009 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Ale niektóre starcia w drugiej turze będą nieźle komiczne. Jak na razie to przeciwnicy są do siebie dość dopasowani, ale niektórych postaci nie da się porównywać. Jaka szkoda, że mają szanse się spotkać już w 1/8 finału. Przynajmniej będzie ciekawie! Link do komentarza
Yuna Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Głosujcie na Gintokiego jeśli nie macie zdania. Zapewniam że to dobry człowiek Link do komentarza
Spinwide Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 A więc wolicie Lajta Jagami, niż epickiego żelaznego smoczego zabójcę, Gajeela Redfoxa? Nie ma to jak konkurs typu "zagłosuję na postać o której słyszałem, a ta druga niech spada" W sumie to można się było tego spodziewać Link do komentarza
Gypsy Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 W sumie 14 głosów dla Lisanny to i tak dużo, chociaż spodziewałem się więcej. Następnym razem wystawie Envy'ego Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 PiekielneCiastko widzi, że Eren, Gajell i Rias przegrywają. -Jest dobrze. Nie można mieć wszystkiego- mówi lekko zrospaczony Jedzie w dół i widzi, że Kamina przegrywa. Kuli się w kącie i pochlipuje. 1 Link do komentarza
Bezik Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 PiekielneCiastko widzi, że <zło> przegrywają. -Jest dobrze. Nie można mieć wszystkiego- mówi lekko zrospaczony Jedzie w dół i widzi, że Kamina przegrywa. Kuli się w kącie i pochlipuje. Link do komentarza
Zoameldar Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Nie wiem kim jest ten "Nikt" ale roznosi konkurencję Link do komentarza
Recommended Posts