Lukiner Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 jej VA to Kathleen Barr czyli DUN DUN DUN... THE GREAT AND POWER TRIXIE coraz bardziej ją lubię ;p i nawet pojawiają się humanizacje ;p dawwwww czekam na kolejny art z tą parką i automatycznie leci na sygnaturkę <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Też coś dam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ja z racji tej pannicy i jej Changelingów powołuję ramię Straży Świtu, które zostanie ma za zadanie polować na nie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Tarreth hejter!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Mów mi Templariuszu. Albo Inkwizytorze. To mi dodaje dostojności. :3 I tak, nie cierpię, nie znoszę i będę tępił Changelingi, Chrysalis, Discorda i wszystko, co kiedykolwiek zechce zaszkodzić Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ja z racji tej pannicy i jej Changelingów powołuję ramię Straży Świtu, które zostanie ma za zadanie polować na nie. :3 bad move brah.... fandom szaleje na jej punkcie (atm jesteś chyba jedynym brony który jej nie lubi D: ), a powołując swoją "straż" jeszcze nazbierasz więcej hejterów dla Celestii nieświadomie (good job mister avatar) ;p Potem mi nie płacz że nikt nie lubi Celestii lub ją nazywają inaczej love and tolerance? oj tak Tarreth kontynuuj, wszystko zgodnie z moimi planem więcej lojalnych poddanych dla mnie, a mniej dla Celestii no już, już Chrysalis nie drażnij Tarretha :< nie wolno bo wpadnie w szał czy co tam Chrysalis od samego JJ... czekam na jej humanizację w jego stylu ^^ i ten pomysł z larwalną postacią changelingów jako parasprity jest nawet fajny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Wszyscy kochamy Chrysalis:heart:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 I ja się zaliczam do osób, które ją lubią (złe postacie są też ciekawe w końcu ;p). I fakt odcinek był 2 dni temu emitowany a artów już z nią od groma można znaleźć ^^. + kolejny tumblr, który będę śledził http://chrysalis-replies.tumblr.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ciężkie jest życie jedynego, który widzi... Whatever. Ale popatrz na to z tej strony! Zniszczę ją, jej sługi, to nie będzie jej. Nie będzie jej nie będzie hejtu itd. The day Equestria was saved! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 A myślałem że to Discord dziwnie wygląda... Nie serio, naprawdę Chrysalis ma ciekawy desing, zwłaszcza ten nigo dziurawe niczym u jakiegoś martwiaka, jest całkiem przebiegła, mam nadzieję że jeszcze powróci, aby Celesta mogła jej dokopać. Nie ma bata, musi być dogrywka ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ale jej nie zniszczysz. ^o^ Zanim przedrzesz się przez rzeszę jej fanów + changelingów to nastąpi koniec świata. ;p Chrysalis is best pony Changeling! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Również lubię tę postać. Ma bardzo fajny wygląd - te oczy, grzywa, skrzydła, dziury w kopytkach... No i jej moce! Jest zmiennokształtna, może przybrać postać kogoś innego. Wooooow! Mogłaby to wykorzystać na wiele innych sposobów. W sumie to mogłaby porwać Celestię, przemienić się w nią i już rządzić Equestrią, czerpiąc moc z miłości Celestii do Luny chociażby Chyba, że nie do końca rozumiem na czym polega jej magia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ciężkie jest życie jedynego, który widzi... Whatever. Ale popatrz na to z tej strony! Zniszczę ją, jej sługi, to nie będzie jej. Nie będzie jej nie będzie hejtu itd. The day Equestria was saved! Pocieszę cię też za nią nie przepadam. Wygląda paskudnie ale to moje zdanie. BTW za Celestią też nie przepadam jestem fanem Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ciężkie jest życie jedynego, który widzi... Whatever. Ale popatrz na to z tej strony! Zniszczę ją, jej sługi, to nie będzie jej. Nie będzie jej nie będzie hejtu itd. The day Equestria was saved! Ja także nie lubię Chrysalis . Nie martw się. Discord jest lepszy, Chrysalis i jej Miniony są po prostu sterotypowymi baddassami, nie to co pan Chaosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Ciężkie jest życie jedynego, który widzi...lub jest zaślepiony/uprzedzony ;p do czegoś co nie świeci jak żarówka 2000W http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JqqnWafMFpg Whatever. Ale popatrz na to z tej strony! Zniszczę ją, jej sługi, to nie będzie jej. Nie będzie jej nie będzie hejtu itd. zergów/robactwa/changelingów nie zniszczysz... pozbędziesz się jednego to na jego miejsce powstaną dwa nowe ;p Equestria ma swojego firewalla i jak coś power of love (po co komu 6 kuców do EoH kiedy wystarczy 2) więc nie martw się pan tak o Equestrię. Niech changelingi sobie żyją w spokoju wspólnie ze swoją zajebista królową tam gdzie jest ich kraina i tyle ^^ ale spoko ziomek poczekajmy na jakieś przyjazne arty na których Chrysalis i Celestia razem się bawią/trolluja kogoś/etc.. to ci przejdzie ;p Do Nightmare Moon się przyzwyczaiłeś (po 6+ miesiącach bycia bronym... ale zawsze to coś) więc i do niej też się przyzwyczaisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Chrysalis Esencja czystego zła! IMHO depcze po piętach Discordowi, i bardzo dobrze. Oj Tarr... Kalambury nas czekają ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Chrysalis wygląda mi trochę na taką muchę DX No wiecie - poszarpane skrzydełka, cała czarna i zielone oczy :33 PS. Czy tylko ja wyczuwam od niej taki delikatny akcent? Np. jak śpiewała już przemieniona: "This day is going to be pehhhfect!" Chociaż może, miało tak być, żeby pokazać ją jako "bardziej złą". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCC Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Jak dla mnie, jeśli będzie miała wrócić, to niech sobie załatwi, bo ja wiem, wykrywacz zagrożenia czy ińszy licznik Geigera albo coś, bo mnie dosłownie ch... bierze, jak widzę, że wielkie zuo ginie BO SE WYJRZAŁO PRZEZ OKNO... @up O lol, to znaczy, że nie tylko ja to usłyszałem (co się podniecasz jakąś Niemką... (<--- Alter ego, takie służące do wkurzania i wyrażania jakichś myśli niezgodnych z ogólnym wydźwiękiem wypowiedzi, wcina się gdzie chce.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 24, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Chrysalis wygląda mi trochę na taką muchę DX No wiecie - poszarpane skrzydełka, cała czarna i zielone oczy :33 Zarówno Chrysalis jak i changelingi wyglądają mi na hybrydę kuców z owadami lub kto wie może to jakaś upadła rasa alicornów (każdy ma skrzydła i róg.) albo pozostałości z tego co zostało z zabaw Discorda gdy jeszcze "władał" Equestrią. One nawet wydawały z siebie dziwne owadzie odgłosy w stylu starych dobrych zerglingów. Swoją drogą Zergi tez miały jednostkę która nazywa się changeling i mogła przybierać inne formy. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FSHUnEFDt-E a Chrysalis to królowa roju, która jest bardziej rozwinięta i potrafi kontrolować swój gatunek oraz inne słabsze jednostki (jak SM gdy pożywiła się dostatecznie jego energią) = Kerrigan <3 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aY7-CE_6228 PS. Czy tylko ja wyczuwam od niej taki delikatny akcent? Np. jak śpiewała już przemieniona: "This day is going to be pehhhfect!" Chociaż może, miało tak być, żeby pokazać ją jako "bardziej złą". ya ya sehr gut ;d Kathleen Barr nie jest Niemką, ale fajnie zmieniła akcent w czasie tej piosenki końcowej tuż przed wielkim LOVE bOOm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Mi bardzo podoba się design Chrysalis, jest taki... mroczny. No i oświećcie mnie, ona będzie czarnym charakterem 3 sezonu, czy nie? Bo już się pogubiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Mnie się Chrysalis jakoś ze Skazą skojarzyła z Króla Lwa. Dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Dziwię się, że ktoś jeszcze tego nie napisał: I REALLY like her mane horn! Nie no, serio. Niezły dizajn tego rogu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts