Lead GhøsT Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Jeśli serio by było jak ziomek u góry piszę, że Twili vs. Trixie to by było zaj:yay:ście : D Choć było już coś podobnego w 2 sezonie z "niedźwiedziem" czy coś w tym stylu, że Trixie picowała wszystkich :E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Jeśli serio by było jak ziomek u góry piszę, że Twili vs. Trixie to by było zaj:yay:ście : D Choć było już coś podobnego w 2 sezonie z "niedźwiedziem" czy coś w tym stylu, że Trixie picowała wszystkich :E a nie w 1 sezonie czasem ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 W pierwszym, na pewno. Ale fajnie by było znowu zobaczyć Trixie. Z chęcią odegrania się na Twi. Ciekawe, co by zrobiła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lead GhøsT Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 O sorka pomyliło mi się, ostatnio jak oglądałem myślałem, że oglądam 2 sezon, a to był 1 ?! So... ZACZYNAMI OD NOWA WSZYSTKIE ODCINKI My Little Pony : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Kolejne tytuły odcinków bez opisów: Title: One Bad Apple (S03E04) Date: December 7, 2012 (Friday) Source: Zap2it Title: Sleepless in Ponyville (S03E06) Date: December 8, 2012 (Saturday) Source: Zap2it Title: Wonderbolt Academy (S03E07) Date: December 15, 2012 (Saturday) Source: Zap2it Title: Apple Family Reunion (S03E09) Date: December 22, 2012 (Saturday) Source: Zap2it Wonderbolt Academy Czyżby..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 ... czyżby Rainbow przeszła do Wonderbolts ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Czyli tak, jeśli ma być 13 odcinków w 3 sezonie i do 22 grudnia będziemy mieli już 9... sezon 4 soon? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Możliwe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Już znamy nazwy 9 odcinków pozostały jeszcze 4. He,już prawie koniec 3 sezonu, jest o połowę mniej niż w pozostałych dwóch. Nie,w następnym sezonie musi być więcej odcinków. Hasbro nas zawiodło :( :grumptwi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Nazwy wszystkich tych odcinków brzmią niesamowiście. Bezsenność w Ponyville? Akademia Wonderbolstów? Reunion to po angielsku wg. google translate ponowne spotkanie - zjazd rodziny Apple? Yay! Oj chyba coś więcej AJ będzie, jak świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Zgadzam się z Tobą Fragin,ale nie można odżałować,że jest ich tak mało :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 No jak, ponoć zaraz po sezonie 3 mają dać sezon 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Oby tak było. Jak tak to pogodzę się z tym że 3 ma tylko 13 odcinków. No ale zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Oby tak było. Jak tak to pogodzę się z tym że 3 ma tylko 13 odcinków. No ale zobaczymy. Też będe zły jak nie będzie 4 sezonu po 3 - dlaczego tylko 13 odcinków ( mój numer z dziennkika ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Nic nie było napisane o tym że po 3 bedzie od razu 4 sezon. Raz tylko napisali ze ma być więcej, i nie chce was rozczarować ale Hasbro coś kręci, ktos od nich sie ostatnio wypowiedział, że chcą sie wiecej skupić na innych seriach bajek, mlp dadzą wiecej powtórek, bo dzieci je lubią... Tak więc, nie zdziwcie się jesli na 4 poczekamy drugie 10 miesięcy, odpukać by sie tak nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Jak dla mnie ta teoria jest głupia...MLP jest ich najbardziej oglądanym serialem więc logiczne jest to,że będą chcieli produkować go więcej póki ciepły,po za tym sezon 3 był już zakończony dawno temu i jak dotąd pracowali nad czymś wspominała o tym w wywiadzie autorka scenariusza do 3 sezonu,a na pytanie:nad czym?Nad 4 sezonem a wydadzą go moim zdaniem na wiosnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Jeśli taki temat,wiadomo że mlp ogląda bardzo dużo ludzi na świecie i jest to ogółem dość znany serial.Wydaje mi się że na pewno po 3 sezonie coś jeszcze wykombinują i zrobią 4 sezon.Mnie ciekawi ogółem jak się skończy mlp i ile będzie sezonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 nie chcę nic mówić ale chyba G1 skończyła się po 3 sezonach serialu potem posucha w kwestii G2, fatalne klinówki G3 i największa tragedia serial G3,5 chociaż w kwestii G1 było tak, że nie było dużo nie wiadomych, a w G4 mamy bardzo dużo niewiadomych jeśli chodzi o Historię, Geografię świata, więc materiał mają jeszcze spory do obrobienia + nie zapominajmy, że poprzednie dzieła pani Faust liczyły po 6 sezonów każde i mam nadzieję że ten serial też dojdzie przynajmniej do tej liczby sezonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ale 1 generacja była ok 10 lat na topie i miała duuuuużo odcinków i miejmy nadzieję , że i obecna będzie miała też tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 4 sezon jest potwierdzony praktycznie.Nie jest pytaniem czy będzie,tylko kiedy będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Tyle,że z tego co słyszałem obecny sezon transformersów ma być ostatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Tyle' date='że z tego co słyszałem obecny sezon transformersów ma być ostatni.[/quote'] Puki coś na siebie zarabia i przynosi dochody firmie nie zrezygnują z tego od tak. Było już wiele filmów/seriali/bajek/anime, które był ciągnięte do granic możliwości. Aż w końcu (zazwyczaj) ostatni sezon był wielka klapą i rezygnowano z dalszej produkcji. Niestety ale praw rynku nie oszukamy. Puki coś jest fajne, będą to męczyć, ąż do znudzenia. Prostym przykładem mogą być np Pokemony teraz puszczają już 15 sezon a każdy kolejny jest coraz gorszy. Kończą się im pomysły. Ale puki ludzie to oglądają będą kręcić dalej. Innym przykładem może być np Dragon Ball. Po wypuszczeniu GT, który nie zadowolił fanów i już nie kręcą nowego. Postanowili, że lepiej będzie go odświeżyć. Kolejny przykład: Yu-Gi-Oh ostatni sezon został stworzony dla młodej publiki, przez co stracili wielu starszych fanów. Przykłady można mnożyć w nieskończoność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Dopóki Hasbro nic oficjalnie nie potwierdzi, to nie ma co pisać, że sezon 4 bedzie od razu na wiosne, to co napisałem to nie teoria, tylko wypowiedź gościa z Hasbro, lepiej nastawić sie na gorsze i pozytywnie sie zaskoczyć, niż rozczarować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 @Up Mógłbyś mi dać linka do tej wypowiedzi?Albo coś w tym stylu?Chciałbym to przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/10/hasbro-conference-call-reveals-possible.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się