Sttark Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Też muszę Cię zawieść, bo Faust też o tym wspominała. Co prawda w formie żartu, ale jednak... Mógłbyś dać linka czy coś?Z chęcią bym to zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Dobra, dobra. Pojąłem. Jestem w mniejszości która chce "Twilicorna". Mimo to wydaje mi się, że niektóre podane powody przeciw są naciągane. Celestia nie bez powodu czekała tak długo na kogoś kto będzie mógł użyć EoH i nie wydaje mi się, że po m6 ktoś będzie mógł ich użyć (dlatego Starswirl nie mógł być). Celestia i Luna też nie mogą się ponownie połączyć ... Celestia mówiła o tym. Jeśli chodzi o wiek kucyków to nie chodziło mi o to, że staną się babciami. Po prostu trochę dziwne by było, gdyby 30 letnie klacze uczyły się o przyjaźni. To tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 @Up Zważ na to,że ich wiek raczej ciężko przeliczyć na ludzki.Po za tym,nie ma co się nakręcać.Zobaczymy finał,wtedy zdecydujemy jak to wyjdzie.(W końcu mamy jeszcze chyba powrót Discorda). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Niech zrobią że która się ożeni i urodzi dziecko bo ta przyjaźń magiczna trwa za długo Tam pisało że sparkle zostanie ale jakiego królestwa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Niech zrobią że która się ożeni i urodzi dziecko bo ta przyjaźń magiczna trwa za długo Tam pisało że sparkle zostanie ale jakiego królestwa ? Pewnie żadnego. Kredensja też nie miała królestwa przed Crystal Empire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Niech zrobią że która się ożeni i urodzi dziecko bo ta przyjaźń magiczna trwa za długo Tam pisało że sparkle zostanie ale jakiego królestwa ? Hę??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Mógłbyś dać linka czy coś?Z chęcią bym to zobaczył. Musiałbyś poszukać na poprzednich stronach tego tematu, bo na Twoje nieszczęście, ja jestem na to zbyt leniwy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Musiałbyś poszukać na poprzednich stronach tego tematu, bo na Twoje nieszczęście, ja jestem na to zbyt leniwy . To akurat twój problem,ale ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 No fakt. W końcu to ja chciałem 'z chęcią to zobaczyć', czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 No fakt. W końcu to ja chciałem 'z chęcią to zobaczyć', czyż nie? Masz rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 nowy odcinek: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1305530163001?bckey=AQ~~,AAAAFR9Ptpk~,qrsh31CHJoHe1-V578Qlul5O7epkvas5&bctid=2031454090001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Coś szybko dzisiaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Lololo ... chyba wyciekł (dlatego go prewencyjnie opublikowali tak szybko). Hasbro/Hub musi sobie lepsze zabezpieczenia wprowadzić. W końcu od jakiegoś czasu "delikatnie" zmieniła się ich grupa docelowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Podobnie było z herth and hooves day... anyway... temat dla odcinka chyba można już otworzyć... jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Hmm, to już drugi raz w tym sezonie, zaraz po Too Many Pinkie Pies Albo coś derpują, albo to "kontrolowany wyciek" xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 no ale mimo wszystko, Too Many Pinkie Pies wycieklo troche później. A środa, to jest dosyć dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Masz rację. Nie wiem czy była to cięta riposta, czy ktoś zwyczajnie nie obsługuje sarkazmu... Hmm, to już drugi raz w tym sezonie, zaraz po Too Many Pinkie Pies Albo coś derpują, albo to "kontrolowany wyciek" xd Nawet możliwe. Nic tak nie przyciąga uwagi, jak 'wycieki'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Jak ktoś woli youtube: Edit:Wyczuwam ciekawy odcinek.Rywalizacja Rainbow Dash i tej drugiej może być ciekawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Ciekawy spoiler:ming:.......w postaci całego odcinka:rainderp: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 No to teraz czekamy,aż ktoś zrobi do niego napisy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Marketing wirusowy? Serio? ... hmmm, może jednak coś w tym jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Luki, zabiłeś mnie. I tak ten sezon wydaje mi się mocno średni. No nic, podobno jestem optymistą A co do masy spoilerów, wycieków odcinków itd, to nie podoba mi się to. Obejrzę w sobotę, o ile internety pozwolą. Ale co kto lubi. Jedni wolą widzieć głos fandomu powiedziany tonem twórców serialu, inni oddzielają dość wyraźną linią serial od fandomu i nie chcą tego mieszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 W tym sezonie jest bardzo dużo porównań do wcześniejszych sezonów (masło maślane xD) . Np. Spike mówił że magia Twilight jest o wiele lepsza od czasu gdy rozbili się wielką śnieżką, lub Scootaloo mówiła o tym jak Rainbow uratowała rarity, Albo to jak w "Magic Duel" Twilight przywołała Parasprite'a, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wypatrzone w sieci: http://cheezburger.com/6893612544 Oby to była prawda ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wypatrzone w sieci: http://cheezburger.com/6893612544 Oby to była prawda ^^ Jeżeli już to do czwartego sezonu, bo trzeci już jest pewnie zrobiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się