Fragin Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Akurat Lauren nie ma zbyt wiele do gadania jeżeli chodzi o trzeci sezon, bo chyba tylko w roli konsultanta działa. Jednak, wersji o grudniowej premierze nie słyszałem, szybciej październik lub o wiele bardziej prawdopodobny wrzesień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Z tą grudniową premierą to się wzięło prawdopodobnie stąd, że kiedy twórcy wyjaśniali, że MLP nie zacznie się w sierpniu, użyli sformuowania - o ile pamiętam - "pod koniec roku". No i jeszcze to, że ma wyjść wtedy DVD z Kryształowym Królestwem, więc jakoś się połączyły te fakty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Ja to mam nadzieje że to przedłużanie dnia premiery wyjdzie nam na dobre.Gadali że te 13 odcinków będą podrasowane jak nigdy dotąd. Według mnie najgorsze co może się stać to to że S3 skończy się na początku grudnia a S4 (jeżeli w ogóle będzie (mam nadzieje że tak)) rozpocznie się gdzieś w maju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Sezon 3 rozpocznie się na 99% w wrześniu(może na początku października).Im więcej ludzi panikuje tym bardziej tworzą niestworzone teorię;)W grudniu będzie wydane DVD z kryształowymi kucami a biorąc pod uwagę kiedy było wydane DVD z Ślubem pary królewskiej to będzie na pewno miesiąc odstępu. @Talar Sezon 4 jest w produkcji.MM poniekąd to potwierdziła podobnie jak WA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Sezonów ma być dużo więcej, jedne dłuższe inne krótsze, nie wiem z czego to bedzie wynikało, ale mam nadzieje ze nie bedzie dużych przerw między sezonami, bo 5 miesięcy przerwy miedzy 13 odcinkowymi sezonami to troche za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanCRX Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 ale mam nadzieje ze nie bedzie dużych przerw między sezonami, bo 5 miesięcy przerwy miedzy 13 odcinkowymi sezonami to troche za dużo. Heh też mam taką nadzieje ale i tak boli mnie to że będzie tylko 13 odcinków :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 To w takim razie 4 sezon będzie miał 39 odcinków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Oby. Bo tak jakoś wyczuwam REWOLUCJE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Dobrze by było 13 odc to trochę mało. A ja wyczuwam w odległej przyszłości wielką woje kucy http://24.media.tumblr.com/tumblr_m11d5o3wsK1qgtmejo1_500.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Tego bym się nie domyślił o III sezonie http://chzbronies.files.wordpress.com/2012/08/t0k3dxkkd0cjddpgm4nnfa2.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Prawdopodobne screeny z 3 sezonu, jeszcze nie potwierdzone http://www.equestriadaily.com/2012/08/rumor-possible-season-3-images-time-for.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ło mato, teraz nie zasnę Course you Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Mam nadzieje że teraz Luna się wykaże. spekulacja: mane6 i wszyscy się przenieśli do Crystal Empire przez co wszystko popadło w ruinę. dlaczego tak zrobiły? nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Lol. Fallout: Equestria, hyh. Nie wiem czemu tak się stało, ale nie podoba mi się to. Z kucykowego punktu widzenia, bo tró Warmen doznał eyegasmu, hyh hyh. Urocze screeny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Pewnie 13, bo im nie chciało się robić. A potem odrabiać będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 A ja mysle ze nie ilosc sie liczy a jakosc. Skoro ma byc 13odc to pewnie nadrobia fabula i wykonaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 A ja mysle ze nie ilosc sie liczy a jakosc. Skoro ma byc 13odc to pewnie nadrobia fabula i wykonaniem. No tak. Albo po prostu nie mieli pomysłów na kolejne 13. i tyle. Nie lubię 13 Grrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 No tak. Albo po prostu nie mieli pomysłów na kolejne 13. i tyle. Nie lubię 13 Grrrr... A ja wrecz przeciwnie. 13 przyszedlem na swiat wiec trzynastka jest ok :discord2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 http://www.fge.com.pl/2012/08/magiczne-aktualnosci-instant-ii.html#more Heh to mamy teraz spoilerów! W linku fotki z 3 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Co do tych scren-ów, to promieniuje od nich "dziwne uczucie". Po pierwsze wydają się bardzo statyczne, oraz ich wymiary nie są typowe w większości. Wyglądają one bardziej na panele w stylu, kamera się przesuwa po całym kadrze. Bardzo mnie uderza wnętrze butiku Rarity i czemu tu nie ma żadnej postaci (bez postaci mało to pasuje). Co więcej nie wydaje się by na ten panel dało się wsadzić jakąkolwiek postać, by to wyglądało dobrze. Wydają się to bardziej jak jakieś concept arty, albo w przypadku domku Rarity stuff z jakiegoś Point and Click-a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Mi się wydaje, że szykuje się nam jakaś większa część fabularna Chociaż znając tego typu "trailerowe obrazki" to albo to fake, albo coś na 1-2 odcinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 To może serio oznaczać jakąś dłuższą fabułę, jak świetnie! I ta Trixie... hm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Niechaj Fluttershy stanie się odważna. NA ZAWSZE! a Rarity pokocha Spika! :sparity: Nie, to było by złe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Czyżby Rarity miała znowu kryzys twórczy? Och błagam I może Trixie będzie współpracować z Tym Złym aby zemścić się na Twi i jej przyjaciółkach? (dat teorie spiskowe Kath) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Yay! Trzy obrazki, nawet nie potwierdzone, a tyle radości! Ale jeśli okażą się prawdziwe zapowiada się naprawdę ciekawie... 3 Sezonie, przybywaj! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się