Razjel666 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Znamy już większość nazw odcinków, więc warto by pospekulować nad 4 ostatnimi odcinkami oraz fabułą tych znanych z tytułu, które jeszcze się nie pojawiły. 01 (53) The Crystal Empire - Part 1 --- początek sezonu 02 (54) The Crystal Empire - Part 2 --- początek sezonu 03 (55) Too Many Pinkie Pies --- Pinkie Pie Moje domysły 04 (56) One Bad Apple --- AJ / Apple Bloom 05 (57) Magic Duel --- Twilight vs Trixie :twilight9: 06 (58) Sleepless in Ponyville --- Scootaloo ~ 07 (59) Wonderbolt Academy --- RD 08 (60) Apple Family Reunion --- AJ 09 (61) Spike at Your Service --- Spike/Rarity Moje podejrzenia : 10 (62) Sensownie by było aby wszystkie M6 miały swoje 5 minut, tak więc powinien pojawić się odcinek o Fluttershy 11 (63) Tutaj może być każdy kto nie miał swojego czasu antenowego. Najprawdopodobniejszymi opcjami są moim zdaniem: CMC(razem), Apple Bloom, Sweetie Belle, Spike albo Rarity(zależy kogo bardziej będzie odcinek 61), Luna. 12 (64) 13 (65) Dwa ostatnie powinny być finałem, więc najpewniej będą dotyczyć wszystkich głównych bohaterów. Pytanie brzmi. Dlaczego jeszcze nie znamy tytułów 2 przedostatnich odcinków? O ile rozumiem tajemnicę wokół dwóch finałowych o tyle 62 i 63 intrygują mnie najbardziej. Czyżby miała pojawić się "psycho Fluttershy" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 "Do następnego odcinka pozostało : 19 dni 19 godzin 29 minut 37 sekund One Bad Apple" To przypadkiem nie jakaś pomyłka ? Według MLP wiki odcinek będzie 7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Razjelku, może to będą jakieś odcinki wprowadzające do finałowych, o ile Sombra powróci ^^ Ale według Wikipedii odcinek 8 jeszcze nie ma tytułu, a Apple Family Reunion i Spike at your Service to odcinki 9 i 10. @Leeth, http://tvlistings.zap2it.com/tv/my-little-pony-friendship-is-magic-one-bad-apple/EP013304160058?aid=zap2it , to z 7 grudnia to chyba jakaś pomyłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Katherine, może masz rację. Widocznie jest jakaś rozbieżność informacji. Numery i nazwy odcinków przekopiowałem z anglojęzycznej pony wiki. http://mlp.wikia.com/wiki/Episodes Fajnie by było jakby Sombra powrócił. Trochę za szybko go pokonali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 NA IMDB też 7 grudnia. :/ http://www.imdb.com/title/tt2479822/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Lauren wróciła do ekipy? 18 dni, czyli musimy czekać na GAAAAAAAK : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 @Byakugan - oficjalnie nie, ale mówiono, że wróci, jeśli okoliczności będą sprzyjać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 To chyba ta osławiona kuzynka Apple Bloom Plus jeszcze fragment: http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QxmDD3XHzl4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Hmm, po tym fragmencie stwierdzam, że ma bardzo dziwną motywację (zwłaszcza, że SS i DT zrobiły pojazd, bo "blank flank"), a ta nagle dołącza do nich... A może po prostu dlatego, że historia jest niekompletna. Na razie jawi się jako miła przy AB, a gdy widzi kogoś innego, atrakcyjnego, od razu się odcina od kuzynki. Also, stwierdzam, że jak na oryginalny dubbing, ma Babs Seed ma beznadziejny głos. Kojarzy mi się taki z facetem próbującym naśladować głos nastolatki, przez co wychodzi za basowo i za głęboko. Minus tej postaci, jak dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Jak dla mnie ta kuzynka AB podobna do zwykłego OC. Tak jak Sombra. Dziwne ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Coś te nowe postacie sezonu III wyglądają zbyt OC - 'owato'. Mistrzem i tak jest Sombra, więc przy kuzynce Apple Bloom nie przeszkadza to aż tak. Animacje ładne i odcinek zapowiada się dobrze (wygląda, że ma opowiadać o jakimś zwykłym problemie, więc jest duża szansa że nie przesadzą i nie spłycą tak, jak w Too Many Pinkie Pies). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Hmm, ale tak się zastanawiam: co to znaczy "OC-owato? Dla mnie Seed is not even close to Sombra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Że wyglądają na OC. 'OCowato' to taki przymiotnik, który sam wymyśliłem (stąd w cudzysłowiu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ok... co więc sprawia, że kuc wygląda "normalnie", a nie OC-owatowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ale się czepiasz... Subiektywne odczucie, po prostu 'czymś' się wyróżnia od reszty... Nie wiem jak to wytłumaczyć. Zresztą nie tylko ja tak stwierdziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Cóż...Sombra był czarnym charakterem więc musiał wyglądać osobliwie.A mi jego design się bardzo podobał.Śmiem twierdzić,że wyglądał najlepiej z wszystkich czarnych charakterów(no,na równi z Discordem). A co do kuzynki AB...wygląd jak zwykła klaczka tylko z rzadką ciemną karnacją(pony nigga?)Jednak jej wygląd jest ok.Nie widzę nic zaskakującego i wyjątkowego w niej.(No,może po za kapelutkiem).W końcu to Manehattan...szlachta i takie tam. @Up Również dołączył bym się do pytania co oznacza zwrot ,,ocetowato''.Jak dla mnie wygląda ,,normalnie''. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 No mówiłem że 'OC-owato' to przymiotnik od OC. Jak epickość - epickie. Sombra nie pasował jakoś... Dużo osób przed premierą myślała, że to OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ok,zapytam inaczej te określenie jest bardziej pozytywne,negatywne czy neutralne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Całkowicie neutralne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 teraz gdy patrzę na tę naklejkę to myślę że mamy nową grupę kucyków wpisaną do fabuły mam nawet dla niej nazwę CMB (Cutie Mark Bullies) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 To w końcu kiedy będzie ten odcinek ?? 7 grudnia czy 24 listopada ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 W dalszym ciągu nic się nie zmieniło, więc wychodzi, że będzie jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Jest nowy spoiler.Piosenka.jak dla mnie zaskakująco chwytliwa...taka w stylu lat siedemdziesiątych czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Łaaaaaaał jaka ta piosenka hipnotyzująca . Trochę inna od reszty piosenek (takie moje odczucie) ale jest super. I się dowiedziałam jakie (najprawdopodobniej) CMC lubią smaki lodów. Ciekawi mnie jak zachowuje się ta kuzynka kiedy nie ma DT i SS. Pewnie normalniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Nie wiem, czy to wina mojego kompa, czy piosenka jest taka, ale mam wrażenie że zmodyfikowali głos CMC... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się