Mr.Err Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Heh totalny FAIL Wiadomo z którego są one odcinka. Pierwsze zdjęcie z 12 odcinka, a wszystkie pozostałe są z 13 Widać to po nazwach obrazków jak by ktoś się nie zorientował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 To nic pewnego...to wydaje się zbyt oczywiste rozwiązanie.I ten amulet alicorna przy Trixie...ale kto wie. Dobra ludziska sezon 3 może się zacząć w każdej chwili już naprawdę mało zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Wydawało mi się że powinni potwierdzić date wypuszczenia 3 sezonu na miesiąc przed. Ale do października juz powinni wypuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Zapewne tak właśnie będzie - robią tylko smaka i przypominają o sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 A jak po 3 sezonie będzie przerwa do sierpnia to dopiero będzie Myślę, ze 3 sezon będzie w połowie września. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Ja tam mam tylko nadzieję że na kolejne nie trzeba będzie tyle czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Czwarty moim zdaniem wyjdzie w pierwszym kwartale 2013r.W końcu jest w produkcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Te obrazki wyglądają, jakby delikatnie przesunęli się w stronę ekranizacji fanficu Fallout: Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 A ja myśle że prawdopodobnie nie będzie to nic wielkiego, tak samo jak było z odcinkiem It's about time, myślałem że bedzie jakaś wojna w przyszłości, a okazało sie co innego. Więc teraz może byc podobnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 A czy ja się na tym znam? Nie należę do ich studia. Ale sądząc po obrazkach i wieściami szykuje się coś epickiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Taka tam ciekawostka wypatrzona na Twitterze xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 16 i pół odcinka, lepsze to niż zapowiadane 13, choć wciąż mało. Oby nadrobili ilość jakością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Co to znaczy pół odcinka? To jakiś żarcik? Że co, na drugą część 17 odcinka będziemy czekać na kolejny sezon? Przecież to bez sensu... Zresztą, czy nie dawno oficjalnie nie zostały potwierdzone zostały 13 odcinków? A teraz 16? I pół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Będzie nawet lepiej, bo w kolejnym tweecie Larson się poprawił i powiedział, że będzie 116 odcinków... i pół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Meh, koleś sobie jaja z nas robi, ile bedzie odcinków naprawde to sie pewnie dowiemy jak 3 sezon wystartuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Będzie 13 i koniec. Niklas jaja se z nas robisz? Nie chcesz bym walnęła Ci taki tekst, że przez rok będziesz siedział i milczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Będzie 13 i koniec. Niklas jaja se z nas robisz? Nie chcesz bym walnęła Ci taki tekst, że przez rok będziesz siedział i milczał. Chill out lil lady Krowa ktora dużo muczy mało mleka daje ^^ A co do odcinków, przekonamy sie ile ich będzie gdy wyjdzie 3 sezon. Nie ma co się gorączkować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Kilka odcinków w ta czy w tamtą, nieważne. I WANT IT NOW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 16 i PÓŁ? ODCINKA(lol)..,jak to jest możliwe?Moim zdaniem rzeczywiście facet sobie jaja robi,ale jest szansa na więcej odcinków w 3 sezonie.Oni się z nami bawią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Miło. Już nie mogę doczekać się tej połówki ^^ Ciekawe gdzie skończy się akcja...a potem dorzucą ~11 minut reklam, żeby odcinek trwał te 22 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Haaaaasbroooooo! Nie męęęęczcie nas :( To niehumanitarne! Pozwijmy ich o znęcanie się nad nami poprzez nie wydawanie odcinków i straszenie mniejszą ilością ich w 3 sezonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Widać Tara nauczyła Larsona trollować bronies na Twitterze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Ja bym chętnie obejrzał te 16,5 odcinka. Przykro mi, że tak nie będzie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 A może po prostu 13sty będzie trwał 4,5 odcinka, czyli około 2 godzin -> te 0,5 odcinka by odrobinę zniwelować ilość reklam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Heh... może tylko nie wiedzą ile uda im się robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się