Dagon Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Aktualizacja - nowa tapeta, posprzątany pulpit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Święta na pulpicie motsno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Nowa tapeta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Masz taką tapetę jak ja mój pedalski kubek do kawy... teraz już nikt mi kubka nie bierze Moja tapetka: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Święta są. Czas zmienić wygląd pulpitu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (edytowany) Ach, wreszcie znalazłem sposób na zmianę tapety w swoim małym szajsobooku. :> Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Garin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 (edytowany) Dwa ekrany, bo... a zresztą, to tymczasowy drugi pulpit. Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Kuracjusz Maybe? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnergySky Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Tym razem bez kucyków. http://files.tinypic.pl/i/00614/r4no5s5up0jv.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Nowa tapeta, bo święta się skończyły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Najładniejsza tapetka z AJ na internetach i dobre gry = porządny wygląd pulpitu hehe ;D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Po co ci takie wielkie Ikony BQ? Also ME3 Oryginalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Tak mi się podoba, ale jak dojdzie następna, to zmniejszę je, żeby w kolumnie mieściło się 5, nie 4. I ze wszystkich tych gier tylko Mass Effecty mam pirackie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Aktualizacja - Nowa tapeta, nowe gry, koniec z motywem MLP. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Nowa tapeta stare ikony xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Na pulpicie czysto na dysku burdel 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qoerio Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Bez specjalnych udziwnień, bo mnie Rainmeter zaczął irytować.http://i.imgur.com/ZeP9Ftw.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Chyba naprawdę nie mam co robić, skoro tu zaglądam, ale przynajmniej mam nowy pomysł na tapętę na kompa ;3 - od Vunliego Na razie mój pulpit wygląda tak: A tapeta na tablecie (z któej jestem szczególnie zadowolony) tak - z blokadą i bez: Edytowano Styczeń 11, 2015 przez OjtamOjtam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Tapet mam sporo, ze zmianą na inną co 30 minut, ale akurat na tą padło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Dzięki niedawnemu formatowi pozbyłem się problemu z Windowsem (Your copy of Windows is srata tata), dzięki czemu ustawić sobie w końcu jakąś tapetę. Już od kilku miesięcy męczyłem się z tym pieprzonym czarnym ekranem. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Anthro 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 A taki... Bombowy motyw 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Moto G: Pulpit: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się