Arceus Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Powiedziałem: "o patrz jaki piękny zachód słońca" zagapiłeś się na słońce, zasnąłeś i spadłeś. MOJA GÓRA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) *Podkłada ładunek wybuchowy pod mury otaczające Twoją górę po czym odchodzi wolnym krokiem* Moja góra. Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 *Krzyczy "rakieta!"* słysząc to kto chcesz ratować życie i zeskoczyłeś z góry, a rakiety nigdy nie było. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Sfabrykowałem i udostępniłem Chrysalis dowody twej zdrady i pracy dla obcego wywiadu. Wściekła pozwoliła mi dokonać egzekucji, ja jednak szlachetnie zmusiłem cię do ucieczki i zająłem szczyt. Góra jest moja. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Moja Góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Mój przyzwany sojusznik plus dziesięć do ilości eksplozji na metr kwadratowy pomógł mi posprzątać z tej skały to, co z ciebie zostało. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wysyłam na Ciebie fandom Furry,moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Gdy próbowałem zdobyć Twoją górę postanowiłaś ostrzelać mnie z moździerza - niestety awaria wyklucza Cię z gry. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nasyłam na CIebie wściekłego Włocha który oskarża Cię o kradzież pomidorów i pasty,przez ten czas ja zdobywam górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Przyszła reforma rolna, wynika z niej, że ten zupełnie nieprzydatny kawał skały to część mojego pola. Przepędzam cię widłami. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Puszczam Ci rumuńskie piosenki MLP,uciekasz a góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Podstawiam Ci lustro pod twarz, podskakujesz z przerażenia i spadasz. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Przywiązuje Cie do krzesła i puszczam Naruto,przerażony czołgasz się jak najdalej a góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Zostajesz aresztowana przez Interpol. Wydałem im cię jako szpiega handlującego informacjami o wszystkich narodach świata. Góra znów jest moja. Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Atakuje Ciebie stado wściekłych lisów ( ). Spadasz. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Atakuje Cię stadem gołych mikołajów od Fin`a,uciekasz a ja wchodzę na górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Obrzucam Cię jabłkami, uciekasz. Góra znów moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Moja YAMA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Mecze Cię tym Góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Avada Kedavra! Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zadręczam Cię Piotrem Rubikiem. Uciekasz. MOJA GÓRA!~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Petrificus Totalus, spadasz. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nasyłam na Cb Romanian RD która Cie gnębi,ja wkraczam na górę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Atakują Cię dzieci Neostrady. Uciekasz. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wysyłam na Ciebie niewyżytego Denmark`a który Cie porywa,góra jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się