izy97 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zrzucam Car Bombę i nie ma góry Używam stare radzieckie działo kolejowe. moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zrzucam ci ''prezenty'' MOJA GÓRA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nasyłam na Ciebie Pandę mutanta która Cie je,góra należy do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wykopuję głęboki dół. Wpadasz w niego. Moja góra~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zabijam Cie oponą a potem wkładam do zamrażalki,moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Rzucam w Ciebie zamrażarką Moja Góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Otrzymujesz cios z Marchewkowego Miecza Niebios. Twoje przecięte na połówki ciało zsuwa się ze wzgórza pozostawiając po sobie niewyraźny ciemny ślad. W twych oczach wciąż widać ostatni obraz jaki widziałeś, błyszczący pomarańczą kształt miecza. Miecza z marchewki. Moja Góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Twój bojowy nastój zostaje stłumiony dzięki Apple Bloom. Moja góra~~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nasyłam na Cb trolla który cie ukrywa w Fiordach Norweskich,moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wystrzeliwuję Ciebie armatą. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Wysyłam mojego Vikinga który Ci obcina głowę,góra należy do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Trzaska Ciebie piorun. Spadasz. Góra jest moja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zamrażam Cię, a potem zrzucam. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Łamię ci wszystkie kości i zrzucam z góry. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nasyłam Ci niewyżytego 2p Amerykę który CIe zabiera,góra jest ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 ME GUSTA! Zacząłeś chaotycznie tańczyć na szczycie i poślizgnąłeś się na niewybuchu (podajże "prezent od WilkU) i spadasz. MOJA GÓRA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Siłą Ciemnej Strony Mocy podnoszę cię, miażdżę twoją krtań i tak spreparowanego odrzucam precz. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Wpada na ciebie: . Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dzierżąc pół tonowy młot budowlany zamachuję się i używając mocy 120 000 000 005 szczeniaczków dalmatyńczyków uderzam młotem w ziemie znajdującą przy podgórzu. W wyniku uderzenia w podgórzu stworzył się wielki krater. Fala uderzeniowa zmiata cię ze szczytu góry i wpadasz do utworzonego krateru. Ja za to wspinam się na górę. Góra jest moja i wydaje się być z powrotem wyższa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Z pomocą szarżuję na ciebie. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dość szybko jadę do najbliższej IKEI,wchodzę do tajnego pokoju z biurkiem i szafkami z jakimiś dokumentami.Siadam przy biurku i wyjmuje z szafki mały pilot z guzikiem,naciskam na niego.Nagle wszystkie meble pochodzenia Skandynawskiego łączą się w jednego wielkiego robota z twarzą luzaka (Taki robot musi być fajny),nasyłam go na Ciebie.On Cię zabiera a góra jest w moim posiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Przysypuje Cię lawina. ( ) Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Rzucam w ciebie ciastem, tracisz przytomność, upadasz na deskorolkę, która jedzie do zbocza góry, spadasz z nią do helikoptera, lecisz nad morzem, gdzie spadasz do łodzi, wyjeżdżasz z łodzi na brzeg, wjeżdżasz na ciężarówkę, jedziesz na niej aż do wielkiego haku na linie, wpadasz na hak, on z zamachu daleko cię wystrzeliwuje, spadasz na samolot, po którym jedziesz (na deskorolce) aż do krawędzi, spadasz z niego prosto do sklepu z telewizorami, na deskorolce ląduje jeden telewizor, który razem z tobą spada piętro niżej, gdzie znajduje się sklep z trampolinami, one wystrzelają cię w niebo, lecisz na deskorolce z telewizorem przez minutę po czym spadasz z powrotem na górę, przytomniejesz, oglądasz swoje wyczyny w telewizji, a gdy jesteś nimi zafascynowany, spycham cię z góry . Moja góra! Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_149653621&feature=iv&src_vid=CJjmcSkoVyo&v=X-GWBXumg_Y - jesteś zachwycony tą piosenką do tego stopnia, że nie zauważasz gdy popycham cię do przepaści. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rvYZRskNV3w THIS IS SPAAAAAAARTA!!!!! - moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się