Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zjadłam lody a ty umarłeś z głodu .Moja Góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Pomaga mi Cerebella, która dzięki swojej czapce zrzuca cię z góry. Moja góra^^ Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Postanowiłem, że będziesz "dobrowolnie" uczestniczyć w pewnym eksperymencie. Wpierw poddałem cię działaniu chloroformu, a potem dożylnie podałem eliksir ponyfikujący. Niestety, nie wyszło. Silne drgawki i piana na ustach sprawiły, że nie nadawałeś się do dalszego użytku, dlatego też zrzuciłem cię ze szczytu. Góra jest moja. Leżaczek też. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wypiłeś truciznę. A zdychaj sobie... Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Osobiście uprowadziłem cię i później z pomocą towarzyszy zza Buga osadziłem w Workucie. Leżaczek oddałem w zamian za pomoc. Góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Podłożyłam bombę,wybuchła. Ojej, zdechlo ci się...Ale mi jest przykro. Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zasnołeś,obudziłam cię,spadłeś z nerwów z mojej góry która jest moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Nie patrzyłeś to ci ją zabrałam-Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Tratuje Cię stado ludzi pędzących na promocję w (tutaj wpisz nazwę sklepu w którym ma być promocja), a następnie w gratisie tratuje Cię masa moherów. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zmniejszam cię do rozmiarów ziarenka i wsadzam w ziemię, czekam aż wyrośnie z ciebie dąb, gdy to następuje ścinam cię piłą mechaniczną i tnę na małe kawałki, ciężarówką transportuję cię do najbliższego, samotnego domku, właścicielowi ofiarowuję ścięte drzewo (ciebie), a on w podziękowaniu zaprasza mnie na ognisko, długo trwa impreza przy ,,twoim'' ogniu. Gdy w końcu gaśniesz zbieram popiół i wiozę cię do laboratorium, tam podczas tygodniowych badań znajduję sposób, by znów zamienić cię w człowieka, tworzenie mikstury zajmuję mi tydzień, ponieważ ma dzienna przerwa to 23 godziny i 59 minut. Gdy w końcu stajesz się człowiekiem wiozę cię na górę, stoi tam rakieta, wpycham cię do niej i odbywasz 10 letni lot w kosmos. Góra jest moja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Bum,head shoot... Moja góra!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Kradnę Ci wszystkie Twoje książki i zakopuje bardzo, ale to bardzo daleko. Kiedy ty zaczynasz ich szukać, góra staje się moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Każe Ci słuchać Levah Polkki przez godzinę Ty mdlejesz a ja zdobywam górę Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Wkładam zatyczki do uszu i odpalam zaokrąglony utwór Biebera. Mdlejesz. Moja góra. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Niszczę radio z utworem kijem do baseball'a a ostre kawałki wbijam ci w ciało. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Przywiązuję Cię do rakiety z fajerwerkami, którą potem wystrzelam. Kładę się na okazyjnie znalezionym leżaczku (prawdopodobnie wcześniej należący do Tomka (Zaginanie czasoprzestrzeni za 3... 2... 1...)) i zakładam okulary jednocześnie ogłaszając, że góra jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Biorę ze sobą Monako która gra z tobą w pokera,ty przegrywasz i w tym tracisz górę która jest teraz moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Rzucam Cię na pożarcie mojej psycho-kuzynko-siostrze Moja góra! Leżaczek i okulary też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 A ja biorę ze sobą piłę i robię z ciebie okulary. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Proszę Cadance o małą przysługę. Zakochujesz się w dole. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Podchodzę do wielkiego metalowego kolesia. -Ty, termi, ona podobno wie, gdzie jest John Connor - wskazując na czubek góry. I odchodzę. Po jakimś czasie wracam. Mój leżaczek, okularki i lodóweczka z zimnymi napojami. Brakuje tylko jakiegoś parasola. -Moja góra - krzyczę z puszką coli w ręce. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Przylatuje UFO i Cię zabiera. W tym czasie ja zajmuję Twoje "stanowisko". Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Wróciłaś za szybko z 10 letniego lotu w kosmos, znów wsadzam cię w rakietę. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Zadaję Ci pytanie bez odpowiedzi. Zamyślony nie zauważasz, że cię zrzucam. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się