Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Chyba w piaskownicy A ja uratowałem galaktykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) "A łyżka na to : "Widelec jest w ciąży""/A w jakiej grze...? Dzisiaj na ulicy spotkałam 5 lwów,po czym pojechałam na jednym z nich by pozabijać zboczeńców z mojej dawnej klasy (wiem głupie ;-; ) Edytowano Listopad 9, 2013 przez Chibi MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 A w jakim to filmie było? Miałem dzisiaj gości z kosmosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Halo~Pobudka!To był tylko sen... W ciągu 5 minut zdobyłam całą Japonię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Fajna wyobraźnia, pozazdrościć. Dostałam nagrodę Nobla za... cośtam, nevermind. Edytowano Listopad 9, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Przyznaj się...Sama sobie zrobiłaś tekturową statuetkę,prawda? Przed chwilą Oz wyszedł ze świata Pandorki i mnie tam zaprosił Edytowano Listopad 9, 2013 przez Chibi MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Moja droga, co bierzesz? Kiedy wy sadzacie dupsko przed komputerem, ja podbijam świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Chyba w minecrafcie. Wysłałem raport o błędach. Otrzymałem instrukcje w odpowiedzi. Pomogło; system działa 2 razy szybciej i już nie wykrzacza mi nic do pulpitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 No coż, to, że czekasz na załadowanie strony 2 minuty, zamiast czterech to nie moja sprawa. (Wiem, wiem słaba riposta) Jestem najbogatszym człowiekiem świata, wiecię? Dorobiłem się tego na cydrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 *przegląda te pieniądze*Brawo!Dorobiłeś się papierowych podróbek. Potrafię wskrzeszać zmarłych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Chyba oni ciebie. Ja, WWC (wielka wszechpotężna Cassidy) pokonałam olbrzyma za pomocą drzewa ,ale to nic, drzewo było niewidzialne . Edytowano Listopad 9, 2013 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Cassidy, moja droga. Czy nie mogłabyś pożyczyć mi tej wspaniałej mikstury, za pomocą której twój świat nabiera kolorów? Zresztą chyba nawet widziałem cię pod tym biednym drzewem. Samojeden przy pomocy szklanego tulipana i odpowiedniej charyzmy zasłużyłem na stanowisko przywódcy NRD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Ojejku, chyba za mocno uderzyłeś się w głowę, jak spadłeś z łóżka i przez to masz dziwne objawy nadziei. Dostałam puchar mistrzów w byciu najlepszym z najlepszych (po prostu najlepszych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Jesteś naprawde Forever Alonem. Na jakim forum to niby było? Zniszczyłam wszechświat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Jaką bajeczkę znowu oglądałaś i bawiłaś się w ninja w pokoju.. teraz posprzątaj Mam w domu niebieskie i różowe psy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Tak to jest gdy zamiast używać wody to kąpiesz je farbą. Osiągnąłem prędkość warp 4 w wannie (Dla tych co nie wiedzą co to warp. Jest to jednostka prędkości z uniwersum Star Treka oznaczająca prędkość szybszą od światła.) Edytowano Listopad 9, 2013 przez Hoshidesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Przecież ty nawet od wanny szybszy nie jesteś. Umiem władać wiatrem (fajnie by było gdybym umiała) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Ale to niebieskie to kanarek, a różowe nazywa się świnia... I chyba musisz po niej posprzątać Jako pierwszy człowiek w historii postawiłem stopę na Marsie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Nawet taki nieogar jak ja, wie że to nie byłeś ty. :3 Przecież nie nazywasz sie Mikołaj Kopernik Zjadłam całe masło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Każdy wie, że prędzej masło zjadło by ciebie. Umiem grać na wszystkich instrumentach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Umiesz grać, a pewnie nawet nie znasz nazw wszystkich instrumentów jakie widziałaś...pomińmy te o których istnieniu nie wiesz Urodziłam się w Japonii, a moją chrzestną jest Yana Toboso Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 Nie, nadal mieszkasz w Polsce a twoim chrzestnym może być Twój szczur Wczoraj zjadłem 6 kg żelków, po czym kupiłem Nową Zelandię, aby mieć gdzie mieszkać na wakacjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Oh drogi Kruku, czyżby ten sam specyfik, po którym wyewoluowałeś z Kaczora w kruka? Zabrałem Aobie masło, sprzed nosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 ty a ty ją w ogóle znasz, żeby jej masło zabierać? wyprodukowałem wczoraj pierwszy na świecie dysk szatański Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Co ty ćpałeś? Jogurt też sie liczy. Mam najszybszego neta na świecie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts