Cahan Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Kojarzy mi się z zorzą polarną [to przez tego orła na niebie] OCek nie jest alikornopodobny, ona jest alikornem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 (edytowany) Z jakąś ponyfikacją napoju o nazwie ,,Monster'' Edytowano Listopad 20, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Z pegazem w wojsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Wygląda na gotowego do nagłej walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Wygląda jak przewodnik sprawdzający, czy idę za nim, czy też nie. Może mówi "rusz się"? Wy chyba naprawdę nie pojęliście reguł. Co mówi, a nie z czym ma związek/kojarzy się, do czorta! Edytowano Listopad 21, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Z Flagą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Z przedszkolem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 ,,Coś się stało? Tak wiem piłam'' Wy chyba naprawdę nie pojęliście reguł. Co mówi, a nie z czym ma związek/kojarzy się, do czorta!Cóż, można to różnie zinterpretować. Co prawda nazwa jest taka, ale można też pisać z czym się kojarzy. Z czym ma związek jednak lepiej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Z jakąś dziwną odmianą radości, coś w stylu ,, Przytul mnie a wbije ci nuż w plecy '' Wy chyba naprawdę nie pojęliście reguł. Co mówi, a nie z czym ma związek/kojarzy się, do czorta! Autor tematu wyraźnie napisał że chodzi o skojarzenia, A czemu tytuł wskazuje na coś innego ? Tego nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 O!o! Mam genialny pomysł! Zrobię sobie spontaniczne zdjęcie w okularzach lotniczych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Avek dobrze mówi o posiadaczu, który skupił się na postaciach mało znanych, co sobie cenię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Avek mówi, że autor ma dobry gust i lubi Rarity oglądającą Księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Avatar ów wskazuje dość wyraźnie, że oto kolejna osoba potrafi lepiej niż ja przelać wyobraźnię na... no papier to nie jest, to na monitor. Smutne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Jest wyraźnym zaznaczeniem politycznych poglądów użytkownika. Jednak nie przedstawia on tej samej formy komunizmu jaki znamy ze wschodu, za co wielki + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Dywizjon 303 przychodzi jako pierwszy na myśl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Z czystą formą patriotyzmu, co jest godne podziwu. Edytowano Listopad 22, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Zapewne miłośnik lotnictwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 "Widzę twoje migdałki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Zjeść tą bagietkę, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 "Dat ass?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 "Wypruję ci flaki śrubokrętem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 "Obserwuję was w nocy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 ,,Nie irytuj mnie :LZ1bP: '' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 "Czy wyłączyłem żelazko?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 "Ale śmierdzi ten nowy gaz bojowy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się