Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Nie nosze i nie mam nic do ludzi noszących je XD Co myślisz o dresach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Dres jako nazwijmy to subkultura, to największa porażka ludzkości. Dres jako ubranie jest spoko. Co myślisz o tegorocznej zimie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Jest zimno i nie ma śniegu. Zdecydowanie nope ;-;. Co myślisz o wielkich cycgah? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Wole małe... Co myślisz na temat problemu jaki pojawił się na Ukrainie, a który doprowadził do zamieszek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Ale o so chozi? XD Co myślisz o swojej onee-chan lub onii-chan? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Nie myślę o tym, bo jej/go nie mam Co myślisz o ziemniakach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Myślę że nie ma ziemniaka. Jest tylko głód. Halucynacje z niedożywienia i śmierć. Co myślisz o Super Mario Bros. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Yyy...Ja nie myśle. Nie gram w Mario. Co myślisz o bagietce? Nie myślę o tym, bo jej/go nie mam Tak bardzo zazdroszczę ^*^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Lubię. Co myślisz o ogólnej teorii względności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Jest bezwzględna... Co myślisz o Fandomie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Jest ok. Co myślisz o wilkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Wilki są fajne Co myślisz o koszulkach, które mają napisy lub grafiki nawołujące do legalizacji marihuany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Głupie Co myślisz o Maud Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Jest super Co myślisz o WFach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Nic. Zwisa mi to. Co myślisz o EN97? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Nic, nie interesuje sie...pociągami. (google grafika) Co myślisz o wyglądzie forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Nic... Forum wygląda jak forum... ale ja wolałam dawny wygląd... Co myślisz o tak zwanych gimbusach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Gimbusy to gimnazjaliści. Co myślisz o różowym kolorze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Uwielbiam różowy! Według mnie super pasuje różowy z różowym Co myślisz o moim avatarze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Jest słodki. Co myślisz o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Trochę wredna Co myślisz o szlafrokach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Śmierdzą. Co myślisz o powyższym użytkowniku? Trochę wredna .....Why? .-. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Jest spoko. Co myślisz o 7 poście w tym temacie/? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Ja nie myśle. ALE WUTKA JEST DOBRA!!!!!!! Co myślisz o użytkownikach forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Za dużo Fluttershy. Pinkie też. Co myślisz o Rarity. Edytowano Marzec 23, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się