kucyk z ciapatowa2013 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Witam chcialbym się dowiedzieć ile bedzie sezonów, My little pony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Do aż Hasbro uzna, że im się kasa na koncie nie zgadza 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 To nie fair. Z Transformers: Prime zrobili tylko 3 sezony ;__;. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nikt tego nie wie cukiereczku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 To się nadaje na rozbudowaną, filozoficzno-matematyczno-logiczno-statystyczną dyskusję. W sumie to ma pewien potencjał. Ja uważam, że Ha$bro zrezygnuje, gdy dochód z zabawek<koszt emisji filmów. Ale pytanie, czy brać pod uwagę inne czynniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 MLP to wielki sukces ktory teraz przynosi jeszcze wiecej kasy niz kiedykolwiek (moze przesadzilem ) ale szybko go nie zdejma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Powiem tak- nie zabija się kury, która daje złote jajka. Hasbro nie zdejmie tak dochodowej produkcji. A ponieważ bronies nie kupią największego syfu, to i jako taki poziom będą musieli trzymać, bo albo to, albo mniejszy zysk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Na pewno będą jeszcze 46542 sezony, bo Hasbro ma nieskończoną ilość kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Oby nasz serial trwał wiecznie jak Moda na sukces. Hasbro plz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Oby jak najwięcej, a jak się skończą, to sami zaczniemy robić. będą 100% gorsze, ale będą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Osobiście chciałbym żeby MLP trwało wiecznie, lecz w głębi serca czuję że ten sezon będzie ostatni. No chyba że faktycznie Hasbro będzie ciągnąć cyca z forsą za zabawki i kolejne odcinki i doczekamy się kolejnych sezonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ciekawe czy zrobią My Little Pony: Friendship is Magic "następne pokolenie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Wątpliwe. Jak niby pokażą śmierć mane6? Bo skoro mowa o następnym pokoleniu obecne kucyki muszą odejść. Tu wykraczamy po za obecną konwencję serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 śmierć? To że w Polsce tak skończył rysiek i hanka ( każdy pewnie jesszcze pamięta kartony ). MLP raczej się skończy,że wszystkie zostaną księżniczkami.A co do ilości sezonów to jak dla mnie to nawet Hasbro nie wie ile zrobi można tylko mieć nadzieję że będzie ich wystarczająco.Ale jak by nie patrzeć to MLP jest serialem o którym było najgłośnij i jeszcze jedynym serialem który zmienia podejście do życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Bardzo strategicznym postępowaniem, było by alicornizowanie kolejnych z mane 6, lub ich bezpośredni shipping. Takie akcje prowadzą do wypuszczania nowych serii zabawek, oraz dają instant akcje na fabułu coraz to nowych odcinków.(jeśli będą chcieli iść na łatwiznę), a jeśli chodzi o ilość takich alicornizacji/shippingów, cóż jest ona ograniczona.(nie można co odcinek tego robić, U mad Haj$bro?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Hello, to dopiero 4 generacja więc serial zostanie zastąpiony przez inny do 5 generacji. Poza tym alikornizacja mnie nie przekonuje. Edytowano Listopad 28, 2013 przez Slashwing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Osobiście nie wyobrażam sobie niektórych alicornów. Taka Applejack czy Fluttershy nie nadają się na księżniczki. Osobiście lubie Applejack, ale to nie ten chakter. Teorie takie to stek bzdur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna19 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 MLP będzie trwać dopóki będzie opłacalne dla Hasbro. Czwarty sezon raczej nie jest ostatnim, bo według statystyk Hub'a oglądalność jest ciągle większa. Osobiście nie wyobrażam sobie niektórych alicornów. Taka Applejack czy Fluttershy nie nadają się na księżniczki. Osobiście lubie Applejack, ale to nie ten chakter. Teorie takie to stek bzdur. Z Mane6 jako alicorny potrafię wyobrazić sobie jeszcze tylko Rarity. Pinkie alicorn - The party shall last forever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 i jeszcze jedynym serialem który zmienia podejście do życia. Nie, nie jedynym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 no może przesadziłem że jedynym ale teraz i tak seriale są głupkowatea, do takich należy family guy nic dziwnego,że obejrzałem parę odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Prawdopodobnie MLP jest najbardziej oglądanym serialem na The Hub, więc wątpię, że tak dochodowy serial utrzymujący kanał Huba przy życiu usunęli by tak szybko.. moim zdaniem jeszcze trochę pociągną aż skończą się im pomysły a kasy będzie aż za wiele.. chociaż.. to Hasbro.. oni zawsze chcą pieniędzy ;x Więc nie wiem czy tak szybko upadnie, ciągle wprowadzają nowe rzeczy, nowych złych, przez co mogą robić masę zabawek ale też zbijać na oglądalności, więc myślę, że teraz na pewno zarabiają więcej niż kosztuje ich zrobienie sezonu Edytowano Listopad 28, 2013 przez Dashek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Akurat skończyłem pisać felieton na ten temat zawierający ekonomię, statystykę itp. Pisałem go ponad pół miecha. Będzie w najbliższym Brohoofie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Jedno jest pewne puki zainteresowanie nie zmaleje póty będą nowe odcinki a to co w nich będzie i jaki będzie poziom to się zobaczy (ale prawda w Hasbro wiedzą że byle chłam nie przejdzie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Oby jak najwięcej i jak najlepszej jakości. Wątpię, aby 4 sezon miał być ostatnim, MLP FiM osiągnęło zbyt duży sukces, aby Hasbro z tego zrezygnowało. No, ale to już zostało tu dość dokładnie opisane. Ja sam raczej nie chcę wiedzieć, ile dokładnie będzie sezonów. To zabiłoby pewną magię oczekiwania. Byleby były Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Odpowiedź na główne pytanie tego tematu może przybliżyć ten artykuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts