Avro Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Czas wskrzesić ten temat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devon Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 [No... to już gore był] ^^ ~Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 @UP Kolejny post z obrazkami, które nie działają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 O jaa, ale świetnie wykonany pluszak ! Szybko, niech ktoś ją przytuli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadenza Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 To chyba Pinki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 This. Is. Perfect. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Airlick, to.... to jest wspaniałe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Summer of Pinkie Pinkie in the Rain Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Mam nadzieję, że jeszcze tego nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Jeśli chodzi o mnie to jak na razie opcja z ssj wygrywa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Może ktoś jeszcze coś powrzuca? Regulamin forum MLP Polska. Punkt 2, podpunkt 12: Nie dublujemy postów (tj. nie piszemy kolejnego posta pod swoim postem), chyba ze ów post jest aktualizacja tematu po znaczacym okresie czasu (tj. nie 5 minut, godzina), wnosi do niego cos nowego. ~Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Jeszcze się tu chyba nie udzielałem, ale że zgromadziłem całkiem ładną kolekcję artów z Pinkie, to co mi szkodzi? Trochę humanizacji jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a jak coś, to mam jeszcze antropomorfizację, a co! Trzeba przyznać, bardzo uroczą... ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Urocze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 cóż ja chcę dać arta z naszą PP Pinkie jest Pimpusiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Tego arta powyżej nie rozumiem, lubię sztukę, której nie rozumiem, a że jeszcze postacie fajnie dobrane to... Ode mnie genialna humanizacja, genialna, zwłaszcza te włosy i rękawiczki, i balony, i ogólnie całość... A na koniec... tapeta, znaczy dość małe to jak na tapetę, ale idealnie by się na nią nadawało... Pinkie Spy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 No, tapetka wylądowała na pulpicie. Trudno, że taka mała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts