Replincio Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Mam parę pytań do was: Czy mogę poszukać swojego znaczka z wami? AB i SB czy próbowałyście zaczerpnąć trochę wiedzy od waszych sióstr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Pytanie do naszej Uroczej SweeteBell .Zauwarzyłaś pewnie że Spike Interesuje sie bardzo Rarity.Czy sądziż że jak będziesz ciut starsza nie zacznie on się interesować tobą?Bo jakby niepatrzeć jesteście w tym samym wieku, Więc powiedz co myślisz. ps:Masz wspaniały głos powinasc iść do Equestria ma Talent!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 A może Sweetie mogłabyś coś podpowiedzieć Spike'owi? Albo wysondowac jak tam jego szanse... zresztą, za młody on jest xD Scootaloo, uważasz, że akcent Applebloom/Applejack jest bardziej "extra" czy raczej wiocha (nie dosłownie xD) No i Applebloom ... Kto Ci niby wiążę ta kokardkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Trójka - Jak wyobrażacie swoje znaczki? Scootaloo - Chciałabyś kiedyś wykonać Sonic Rainboom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Mam pytanko do Scoot. Mogę dołączyć do fanclubu Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Może warto by było zainwestować w ten czołg - Crusader Mk.I? Niezły pojazd dla waszej grupy, i tak nawiązuje do nazwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Chcecie zdobyć jakiś cutie mark? Ja mam na to rozwiązanie: kupcie grę The Elder Scrolls: Skyrim Może być droga, ale dlaczego warto ją mieć poza tym, że to najlepsza gra 2011 roku? To, że będzie dużo możliwości do zdobycia Cutie Marka, czyli: - Mistrz RPG'ów - Smocze Dziecię (a raczej Smoczy Kucyk) - Mistrz w umiejętnym używaniu broni - Kowalstwo, alchemia, kradzież... dużo tych rzeczy - Albo po prostu mistrz no-lifów (czyli siedzenie na kompie 16 h dziennie. Pozostałe godziny to przerwa na siku). I co myślicie o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Kiedy końcu dostaniecie te znaczki?! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Jakie chciałybyście dostać znaczki? Mam tu na myśli wygląd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Co robicie tyle czasu? Pewnie ciężko polujecie na swoje znaczki, skoro jeszcze nam nie udzieliliście odpowiedzi na nasze pytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Chcecie znaleźć swój specjalny talent, żeby dostać znaczki? To wam może pomóc: To, co chcesz znaleźć nigdy nie znajduje się tam, gdzie szukasz. Pamiętam jak Twilight znalazła kiedyś zaklęcie do przenoszenia się w przeszłość () (właściwie, to Pinkie Pie je znalazła, ale to szczegół) () (dobra, nie szczegół) (), może poprosicie ją o zaklęcie, które przeniesie was w przyszłość i zobaczycie jakie znaczki macie w przyszłości? Powodzenia w poszukiwaniu. PS. Myślicie, że możecie dostać znaczki za odpowiadanie na pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 czy mozna się do was zapisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Czy miałyście kiedyś przygody które są opisane na http://ask-thecrusaders.tumblr.com/ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Ile kucyki mają godzin lekcji skorki jak takie pytanie było ale nie chce mi się czytać i Jestem trochę nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Chciałam się spytać czy byście mnie przyjęły do ligi? od kilku dni jestem kucykiem i nie wiem jak zdobyć CM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mam do was tylko jedno pytanie - jaka była wasza najbardziej szalona przygoda podczas prób zdobycia słodkich znaczków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Witajcie.. CMC.. Jakie czynności lubicie najbardziej wykonywać razem(oprócz szukania przeznaczenia) ? ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Dobra dziewczyny oto pytania... 1.Co myślicie o Derpy? 2.ost.Co najbardziej lubicie w Flattershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Elo, cel waszego życia?(Oczywiście poza zdobyciem CM) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Witajcie dzieci, jestem tu pierwszy raz, więc będzie mało pytań. Jak myślicie, czy wasza organizacja rozwinie się kiedyś? Macie jakiś cel po uzyskaniu znaczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Jakie znaczki chciałybyście dostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Witajcie! Mam do was małe pytanka. 1. Co lubicie najbardziej do jedzenia ? 2. Co lubicie w próbach zdobycia swoich znaczków ? 3. Czy przyjełybście mnie do Znaczkowej Ligi ? Dzięki z góry za odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornickos Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Tyle tych pytań się mi rwie że po prostu coś niesamowitego No w każdym razie oto pytania: 1. Czemu tu nie odpowiada Babs Seed? 2. Czemu nie dołączycie do drużyny skautowej/harcerskiej? 3. Jak tam oddział cmc w Manehattenie? 4. Co byście zrobiły gdyby jedna z was zdobędzie znaczek? 5. Co byście zrobiły gdyby tylko jedna z was nie zdobyła znaczka? hmm ... chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Siemka CMC. Jak życie co u was? Pytanie: Czy jeśli (całkiem przypadkiem) wasze drzewo z siedzibą zostało ścięte przez "nieznanego" sprawcę to byłby to koniec CMC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 1. Nie myślałyście kiedyś nad jakimś... klanowym pupilem Zdobywczyń Uroczego Znaczka? Wiem, że za tym niesie się duża odpowiedzialność, ale mógłby Wam pomagać w zdobywaniu znaczków. 2. Jak zareagowałybyście na przeprosiny Diamond Tiary i Silver Spoon? Wybaczyłybyście im, a może pogodziłybyście się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts