arkadiusz fuks Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 jw Ota cały ja: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Cóż... mam nadzieję, że wszyscy zrozumieją sens tego obrazka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/008/142/8142678_800.0.jpg/szop-pracz-fafik.jpg Wybaczcie, dałam link bo jestem na tablecie, a co do obrazka dużo nie trza mówić ;p Ps. Lubie się przytulać, już jedno wiecie i drugie pewnie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20130720235339/witcher/images/4/43/MR_Nilfgaard_knight_%281%29.jpg Edytowano Luty 4, 2014 przez Jaenr Linnre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 I hope all will get it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 ffff o to jak ja siebie opisuje jednym obrazkiem wojownik jest reprezentantem mojego spokoju i wiedzy natomiast demon moich uczuć i gniewu . wiem wiem jestem skomplikowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Bo kocham zwierzątka i prawie zawsze się uśmiecham. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Ja wykonana przez mojego znajomego [sojlexa] z innego forum [Tawerna biz] Edytowano Luty 4, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Hmm... trudno spróbuję opisać się fanartem z PH Otóż~... ja by tu zacząć... może zacznijmy od tego chłopca w centrum obrazka. Symbolizuje on moje załamanie i to, że nie wiem kim jestem i po co przyszłam na świat. Ten ogromny królik za to oznacza to czego boję się najbardziej, czyli w skrócie innych ludzi. Starałam się jak najtrafniej to opisać... Mam nadzieję, że zrozumieliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Ktoś zrozumie? Nie sądzę... Wyobraźcie więc sobie, że ja to ta jaśniejsza, a ten drugi wilk to moja przyjaciółka o imieniu na E... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Dlaczego akurat Szczerbatek?: Ponieważ jestem typem osoby lojalnej, oddanej rodzinie i przyjaciołom, twardej wojowniczki. Jestem całkiem szybka i zwinna. Dlatego akurat dobrze opisuje mnie Szczerbek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Hmm... obrazkiem powiadacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 to cała ja po wczorajszych górach ;- ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Ja to ten po lewej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Moje życie do czasów liceum. ^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Czemu akurat taka sowa? 1. Niby mądra, ale głupiutka. 2. Lubi siedzieć po nocach. 3. Skryta, cicha i chciałaby być słodka. 4. Wybrałam małą sówkę bo małe sówki wydają się być nieśmiałe, a ja jestem nieśmiała w stosunku do obcych ludzi. Czasem do nieobcych też. 5. Jak ktoś mi coś tłumaczy, albo daje naganę to robię wielkie oczy. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Uszatka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 (edytowany) Bo mam zamknięte oczy Bo mam dziwną fryzurę Bo tak Edytowano Wrzesień 8, 2014 przez PanMinish 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Ja na jutrzejszej 18tce koleżanki. 3 chłopców + męski ja na 11 piknych dziewoi Edytowano Październik 23, 2014 przez arkadiusz fuks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Edytowano Listopad 29, 2014 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Generalnie tak ostatnio wygląda moje podejście do życia, heh. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się