Ja i kropka Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Yyy... What! Po mojej lewej są pluszaki mojego brata... Świnka Peppa, Lala i Dipsy... Będę szyła pluszaki z bajek! Yey! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Po mojej lewej jest... telewizor.. Goddammit. Będę... wszystko wyświetlał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Po mojej lewej stronie stoi sobie Stefan.... tfu, stefanotis. Ładny kwiatek, mogłabym nosić z dumą. A to, że JESZCZE żyje, może oznaczać talent do rośli (ledwo ledwo, ale jednak XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Łóżko. Będę miała super zawód-spanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Zabawkowy czołg. Zostane czołgistą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Talerz pełen okruszków po zjedzonych ciastkach. Będę produkować ceramikę? Żreć na potęgę ciastka? Co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Figurka późno-średniowiecznego konnego z kopią w ręku. W pozie w stylu "Zrobię z ciebie kebab". Zostanę rycerzem/członkiem jakiegoś zakonu albo będę serwował kebaby w królestwie Minotaurów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Książka Chciałabym zostać pisarką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Ołówek z IKEI. Będę szkicował meble? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Pluszowy delfinek *u* będę ratować delfiny~ lub pracować w parku wodnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 (edytowany) Płyn do soczewek Będę okulistką xD Edytowano Lipiec 22, 2015 przez Velvettia von Orchberg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Pluszowy Enderman z majkroft. Będę nagrywać majkrafta ?._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 iPhone albo e-papieros, ewentualnie portfel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Maska p-gaz bulldog, będę ... Stalkerę? Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Po lewej mam myszkę komputerową... ...będę dobry w strzelankach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Zeszyt z pikselowymi duszkami i napisem "Game Over" Chyba będę twórcą gier, który szybko umrze :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Poduszka z Pusheenem. Będę memem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Francuskie ciasteczka - będę Ciasteczkowym Potworem? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Bokken - Będę szermierzem, a może snycerzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Słuchawki...będę muzykiem? albo słuchaczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Piórko do tabletu graficznego - będę artystko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlajt Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Głośnik - będę DJ-jem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Jordany - będę koszykarzem bo Murzynem raczej już nie zostanę. Z drugiej strony, czy nie jest to warunek konieczny do bycia koszykarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Słóchawki marki Philips. No, w życiu bym nie przypuszczała, że do słuchania muzyki można mieć jakiś talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Identyfikator, który noszę w mojej dodatkowej pracy... zostanę pracoholikiem do końca życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się