Krulig Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) Okulary. Będę mistrzynią ślepoty? Będę optykiem? Edytowano Kwiecień 7, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Spodnie od piżamy - będę starą babcią chodzącą po mieście w spodniach od piżamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kanapa... Będę testerem kanap! Albo będę je sprzedawała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Alicorn Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 U mnie w równej odległości ode mnie (sprawdzałam) jest: Mikrofon - Będę piosenkarką? Kredki i szkicownik - Będę projektantką? Podręczniki - Chcę się kształcić na mat-inf... To znaczy, że będę piosenkarką która lubi projektować i skończyła studia Matematyczno-Informatyczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Krzesło - Będę taboretem? A nie... już nim jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Karta sieciowa. Będe siecią bezprzewodową ?!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Drzwi na balkon... skończę swój żywot zeskakując z balkonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Książka z wieloma bardzo brutalnymi rzczami i dużą ilością egzekucji... Albo będę molem książkowym ( w sumie już nim jestem ) albo będę pisarzem Edytowano Maj 29, 2014 przez JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Łóżko z.kocem.. hmm.. bede cale.zycie wylegiwac sie.na lozku pod cieplym kocem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Butelka z wodą Będę sprzedawać wodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Zupa Amino gulaszowa. Będę ją jeść przez całe życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Laptop, na którym mam instalować system. Czyżby czekał mnie okrutny los informatyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Stos papierzysk, zeszytów, teczek oraz książek. Będę produkować przedmioty szkolne i biurowe? Dostaniecie dożywotni zapas niczego jak znajdziecie coś odpowiedniego do tego. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Idealny telefon. Będę pracować w centrum obsługi klienta Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Figurka Świętego Mikołaja. Czyli ja będę teraz Świętym ?!?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Poduszka. Będę spała XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Moim uroczym znaczkiem jest... ...Dwuskładnikowy klej DISTAL!Będę kleił Styropian z Betonem, Granitem, Marmurem, Ceramiką, Metalami, Drewnem i Tworzywami sztucznymi Bonusem może okazać się, że będę wszystkich drażnił, będąc jednocześnie niebezpieczny dla środowiska ^^ Taki Fach to ja rozumiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Pluszowy BMO z AT. Wolę nie wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 mp3-DJ? Mnie pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemanda Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Kanapka z sałatą i pomidorem - ym... będę jeść albo będę robić jedzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Butelka z wodą... Będę wiecznie pić wodę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Podusza...? Wieczne leżakowanie *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Tom 11 Pandory Hearts. Czyżbym miała się bawić w Oz'a i biegać po mieście z kosą? Albo po prostu będę tłumaczyć mangi z japońskiego na polski... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Niedokończony rysunek z Derpy. Będę pracował nad kolejnymi sezonami Yay . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Moja młodsza siostra. O BOŻE, NIE CHCĘ ZGADYWAĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się